Haberler

Döşemealtı Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, Antalya ili Döşemealtı ilçesi sayfası ile Antalya ili Döşemealtı ilçesine ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında Antalya ili Döşemealtı ilçesi günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, Antalya ili Döşemealtı ilçesi sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor. Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Döşemealtı Haberleri

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Kepez, Serik, Döşemealtı 25-26 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! Antalya'da Cittaslow Metropol Projesi kapsamında Yeşilbayır'da çalışmalar başladı ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Döşemealtı, Aksu, Kumluca 18-19 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! Antalya Milletvekili Dr. Sadık Badak, Döşemealtı-Alanya bölünmüş yolun hızlı yapılması gerektiğini söyledi Antalya'da vahşi cinayet: Eski eşini boğazından bıçaklayıp, ölene kadar başında bekledi Antalya'da vahşi cinayet: Eski eşini boğazından bıçaklayıp, ölene kadar başında bekledi FETÖ/PDY Üyesi Kadın Döşemealtı'nda Yakalandı Antalya'da Kimyasal Tarım Ürünleri Fabrikasında Yangın Çıktı Antalya'da Tarım Kimyasalları Üreten Fabrikada Yangın Çıktı Antalya uçuşlar iptal mi? THY, Pegasus Antalya seferleri ne zaman yapılacak? Antalya'da şiddetli yağış nedeniyle yarın da 3 ilçede eğitime 1 gün ara verildi Antalya'da Otomobil Palmiye Ağacına Çarptı: 1 Ölü, 3 Yaralı Antalya'da Plastik Kasa Fabrikasında Yangın Çıktı Antalya'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı Bahçesine giderken otomobilin çarptığı adam hayatını kaybetti Döşemealtı yangın! Döşemealtı'nda yeni yangın mı çıktı? 11 Ağustos Antalya Döşemealtı'nda yangın mı var? Döşemealtı bugün yeni yangın mı oldu? Döşemealtı yangın! Döşemealtı'da yangın var mı? Kontrolden çıkan otomobil akaryakıt istasyonuna daldı, faciadan dönüldü Son dakika haberleri | Antalya'da kontrolsüz kavşakta feci kaza: 6 yaralı Antalyaspor, Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasına hazır
title