Haberler

Güncel Haberleri

Güncel Haberler kategorimizde, dünyadan ve ülkeden en güncel olayları yakından takip edebilirsiniz. Politika, ekonomi, kültür, teknoloji ve daha birçok alanda anlık olarak güncellenen haberlerle sizleri bilgilendiriyoruz. Sitemizi takip ederek, olayların nabzını tutun ve güncel gelişmelerden anında haberdar olun.

İran'da aşırı sıcaklar nedeniyle tüm kamu kurumları tatil edildi Muğla'da bal üretim tesisinde yangın Beyazıt'ta tramvayın altında kalan kişi yaşamını yitirdi Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatler sonra kontrol altına alındı Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf Dünyanın en zehirli örümceklerinden Loplu Örümcek Aksaray'da görüldü Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem İzmir'de orman yangını! Alevlerin yaklaştığı site tahliye edildi Yolun ortasındaki yaralı serçeyi kurtarmak isterken kamyon çarptı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü RTÜK, aşırı cinsel içerikli müzik ve klip yayınları için müzik kanallarına uyarıda bulundu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş Olimpiyatlar başlamadan Fransa karıştı! Havalimanı bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı İşte yeni Sağlık Bakanı Memişoğlu'nun elindeki sorunlar listesi! İlk sırada şehir hastaneleri var Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Akçay: Faiz indirimi gündemde değil ABD'de Meksikalı kartele darbe: El Chapo'nun oğlu tutuklandı Polis gelince camdan sarkan alkollü kadın 5. kattan düştü Meclis kapattıran protesto! 30 Temmuz'a kadar ziyaretçi yasağı geldi Anadolu Otoyolu'nda korkunç kaza: 3 ölü, 3 yaralı Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj Altın ve dolarda son durum ne? Düzce Belediye Başkanı Özlü'den başıboş köpek düzenlemesine tepki: Bu yasa uygulanabilir değil

Son Dakika Güncel Haberleri

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Sinop'ta din görevlileriyle bir araya geldi Dışişleri Bakanı Fidan, Singapurlu mevkidaşı Balakrishnan ile görüştü İzmir'de 129 düzensiz göçmen yakalandı, 21 göçmen kurtarıldı Fitch Ratings, Azerbaycan'ın Kredi Notunu Yükseltti Nijerya'da Boko Haram Üyelerine Karşı Toplu Yargılama Sonuçlandı İZSU Genel Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı adli kontrolle serbest bırakıldı G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı Sonuç Bildirisi Yayımlandı MSB'den Irak'ın kuzeyine hava harekatı Paris Olimpiyat Oyunları'nda Cezayirli Sporcular Tarihi Katliamı Anma Töreni Düzenledi Manisa'da 4 araçlı zincirleme trafik kazası: 9 yaralı Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin Birinci Bölümü Kabul Edildi İzmir'de sağanakta elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüyle ilgili 11 şüpheliden 2'sine ev hapsi verildi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan ABD kongresine tepki Irak'ın kuzeyine düzenlenen hava harekatı ile 25 hedef imha edildi Yemen'de ABD ve İngiltere'nin Hudeyde'ye 4 hava saldırısı daha Esenyurt'ta asker konvoyu yapan grup yakalandı, 18 bin 192 TL idari para cezası kesildi Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyinde terörist hedeflere hava harekatı düzenledi Kurallara uymayan 347 motosiklet sürücüsü cezadan kaçamadı Fransız Milletvekili Macron'un İsrail Cumhurbaşkanı ile Görüşmesine Tepki Gösterdi 27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
title