Haberler

Etimesgut Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, Ankara ili Etimesgut ilçesi sayfası ile Ankara ili Etimesgut ilçesine ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında Ankara ili Etimesgut ilçesi günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, Ankara ili Etimesgut ilçesi sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor. Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Etimesgut Haberleri

ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Etimesgut, Sincan, Mamak 23-24 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Polatlı, Bala, Etimesgut 23-24 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Sincan, Etimesgut, Beypazarı 20-21 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! AK Parti Milletvekili Ahmet Fethan Baykoç, Etimesgut Belediye Başkanı'nı eleştirdi Ankara'da kuvvetli sağanak yağış uyarısı Başkentte gök gürültülü sağanak bekleniyor Balkonda çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü Ankara Etimesgut'ta bir evin balkonunda çıkan yangın söndürüldü Etimesgut Belediyesi, başkente yeni bir tiyatro grubu kazandıracak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ankara'da öğrencilere karne dağıttı Milli Eğitim Bakanı Tekin, öğrencilere karne dağıttı Etimesgut Belediyesi Ücretsiz Sünnet Etkinliği Kayıtları Başladı Etimesgut'ta kaldırımda yürüyen 2 gence çarparak ölümlerine neden olan sürücü ifade verdi Ankara'da inşaat işçisi baba ve oğul hayatını kaybetti Ankara'da sağanak ve dolu yağışı etkili oldu Ankara'da uyuşturucu madde imalatı yapan kişi yakalandı İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den esnaf ziyareti Cumhur İttifakı'nın Etimesgut Belediye Başkan adayı Enver Demirel oldu Enver Demirel kimdir? AK Parti Etimesgut adayı kim oldu? AK Parti - MHP Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı belli oldu mu? Etimesgut İlçe Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, Mansur Yavaş'ı ziyaret etti
title