Haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Hatay sürecini kötü yönettiğimizi düşünmüyorum

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Özel, Hatay'da aday belirleme sürecinin kötü yönetilmediğini belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a yönelik tepkilerin ardından başlayan tartışmalara son noktayı koydu. CHP, yeni dönemde Lütfü Savaş'ı yeniden aday gösterdi. Özgür Özel, sürecin nasıl yönetildiğini katıldığı bir televizyon programında anlattı. "Düşündük, taşındık, gecenin 03:00'ünde verdiğimiz karar Lütfü Savaş ile devam etme yönünde oldu" diyen Özel, Lütfü Savaş'ın CHP'nin gösterebileceği en iyi aday olduğunu ve her partiden oy alabildiğini ifade etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Hatay sürecini kötü yönettiğimizi düşünmüyorum

"HATAY'DA SÜRECİ KÖTÜ YÖNETTİĞİMİZİ DÜŞÜNMÜYORUM"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, aday belirleme süreci ile ilgili soruları yanıtladı.

Özel, "Ben Hatay'da süreci kötü yönettiğimizi düşünmüyorum. Hatay yanlış yapamayacağımız bir yer. Hatay'ın travmasına anlayış gösteriyoruz. Hatay'ın duyguları var. Hatay'da o yüzden 5 anket yaptık. Her şeyi anketlere bağlamak da doğru değil. İzmir'e bir heyet yolladık, Hatay'a 3 farklı heyet yolladık. Hatay Büyükşehir, Türkiye'de Hatay'ı aşan bir noktaya geldi. Hatay'da biz yüzde 20-30 arası oy alabiliyorken iki dönemdir Hatay'ı kazanan bir belediye başkanı var. ifadelerini kullandı.

LÜTFÜ SAVAŞ, CHP'NİN GÖSTEREBİLECEĞİ EN İYİ ADAY

CHP lideri Özel, yaptırdıkları anketlerde Lütfü Savaş'ın CHP'nin gösterebileceği en iyi aday olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı: Bir yandan da Hatay belediye başkan adayının değişmesi yönünde bir takım talepler var. İki karardan birini vereceksiniz. Bir yanda Suzan Şahin var. Anket yapıyorsunuz Lütfü Savaş her partiden oy alıyor. Biz 10 Ocak'ta Lütfü Savaş'ı aday açıkladık. Sonra gördüğümüz tartışmalar oldu. Son gün anket yaptık. Lütfü beyi de davet ettik. Bütün ilçe belediye başkan adaylarını Hatay'la ilgili, gecenin 02.30'unda mesela Hatay'la ilgili milletvekilimiz Nermin Hanımın son bir kere fikrini aldım.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Hatay sürecini kötü yönettiğimizi düşünmüyorum

"HATAY'I AKP'YE BIRAKMAYACAĞIM"

Son gün örgüt dedi ki Lütfü Savaş, eski vekiller, yeni vekiller dedi ki; Lütfü Savaş. Lütfü Bey de yaptığı çalışmalardan hem de kendi taahhüdü "1 Nisan'da ben bu Hatay'ı AKP'ye bırakmayacağım, kazanacağım"...Düşündük, taşındık, gecenin 03:00'ünde verdiğimiz karar Lütfü Savaş ile devam etme yönünde oldu. Ben bu kararın bu kadar ince eleyip sık dokunarak alınmasını kötü süreç yönetimi olarak görmüyorum.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Hatay Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Perwer:

Özgür Özel, sadece Manisa ve Hatay sürecini değil tüm süreci kötü yönetiyor. Partiye de hakim olduğunu düşünmüyorum çünkü İmamoğlu tarafından yönlendiriliyor.

11
1
yanıtYanıtla
Kadir Trhn:

hayır sayın özel manisa siyasetine kesinlikle hakim değilsin şehzadeler de anketlerde ilk 5 e girmeyen gülşah durbayı aday yaptınız ilk ikiye büyük haksızlık yaptınız kaldıki bu seçtiğiniz hanfendi aday adayı zamanında ne sahaya çıktı ne stk lara ziyaret yaptı ve şimdi aday oldu sadece bir kaç pano bir kaç araçta propakanda gerçekleştiriyor belki bu sfeer sahaya çıkar

5
0
yanıtYanıtla
Perwer:

Özgür Özel, Hatay süreci dahil tüm süreci kötü yönetiyor. Partisine de hakim olduğunu düşünmüyorum çünkü İmamoğlu tarafından yönlendiriliyor. İşi zor

yanıt2
yanıt0
Perwer:

Sadece Hatay sürecini değil, genel başkan seçildiğimiz günden bu yana tüm süreci kötü yönetiyorsunuz. Partiye hakim değilsiniz çünkü eko tarafından uzaktan kumanda ile yönlendiriliyorsunuz

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title