Haberler

Manavgat Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, Antalya ili Manavgat ilçesi sayfası ile Antalya ili Manavgat ilçesine ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında Antalya ili Manavgat ilçesi günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, Antalya ili Manavgat ilçesi sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor. Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Manavgat Haberleri

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! 86 yaşındaki kimsesiz adam, virane yapıdaki kanepede ölü bulundu Otomobilin direğe çarptığı kaza kamerada: 1 yaralı Büyük Manavgat yangını sonrası bölge yeniden imar edildi ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Kepez, Serik, Döşemealtı 25-26 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! Antalya Valisi Hulusi Şahin, Manavgat'ta orman yangını sonrası yeşeren alanları gezdi Cumhuriyet tarihinin en büyük yangınının yaşandığı bölgede yeşile dönüş tamamlandı ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Muratpaşa, Aksu, Kumluca 24-25 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Korkuteli, Gazipaşa, Finike 23-24 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Muratpaşa, Alanya, Manavgat 22-23 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Kemer, Elmalı, Demre 20-21 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Kaş, Korkutelli, Gazipaşa 19-20 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Döşemealtı, Aksu, Kumluca 18-19 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kırmızı ışık ihlali yapan otomobil kavşakta dönen araca çarptı: 2 yaralı ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Manavgat, Konyaaltı, Serik 17-18 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! Manavgat Irmağı'nda kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı Manavgat'ta 3 kişi uyuşturucuyla yakalandı ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Kepez, Muratpaşa, Alanya 16-17 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yola kaçan basket topu, genç kuryeye kaza yaptırdı Motosiklet kazalarındaki artış, emniyeti harekete geçirdi
title