Haberler

Kepez Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, Antalya ili Kepez ilçesi sayfası ile Antalya ili Kepez ilçesine ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında Antalya ili Kepez ilçesi günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, Antalya ili Kepez ilçesi sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor. Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Kepez Haberleri

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! Antalya'da Sağanak ve Fırtına Sonucu Cami Minaresi ve Ağaçlar Devrildi ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Kepez, Serik, Döşemealtı 25-26 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Muratpaşa, Aksu, Kumluca 24-25 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kepez Belediyesi Personeli Kayıp Çantayı Sahibine Teslim Etti ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Korkuteli, Gazipaşa, Finike 23-24 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Muratpaşa, Alanya, Manavgat 22-23 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! Antalya'da sahipsiz köpek çocuğu ısırdı ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Kemer, Elmalı, Demre 20-21 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Kaş, Korkutelli, Gazipaşa 19-20 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Döşemealtı, Aksu, Kumluca 18-19 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Manavgat, Konyaaltı, Serik 17-18 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Kepez, Muratpaşa, Alanya 16-17 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! Antalya'da bahçede çıkan yangın Antalya'da Eşini Sopayla Öldürdüğü İddia Edilen Sanığın Yargılanması Devam Ediyor Çanakkale Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Şehit Cevdet Korkmaz Uygulama Oteli Hizmete Açılıyor Antalya Kepez'te Fabrika Yangını Söndürüldü ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Antalya'da Otluk Alanda Çıkan Yangın Bir Evin Deposunu Küle Çevirdi Anaokulundan mezun olan minikler gönüllerince eğlendi
title