Haberler

Gemlik Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, Bursa ili Gemlik ilçesi sayfası ile Bursa ili Gemlik ilçesine ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında Bursa ili Gemlik ilçesi günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, Bursa ili Gemlik ilçesi sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor. Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Gemlik Haberleri

Bursa'da kayıp kadının cesedi zeytinlik alanda bulundu Bursa'da kayıp yaşlı kadının cesedi dere yatağında bulundu 34 kaydı bulunan oto faresi 150 güvenlik kamerası izlenerek yakalandı Sıcaktan bunalan işçiler ve köpekler serinlemek için denize girdi BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? Karacabey, Nilüfer, Gemlik 19-20 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? Karacabey, Nilüfer, Gemlik 18-19 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? Nilüfer, Gemlik, Osmangazi 17-18 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? Gemlik, Nilüfer, Osmangazi 16-17 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gemlik'te İş İnsanının Cesediyle İlgili Cinayet Davasında İstinaf Kararı Kereste deposu alev alev yandı Günübirlikçilere şok uygulama Bursa'nın yazlık ilçelerinde polis kuş uçurtmuyor Gemlik'te miras dolandırıcılığı operasyonu: 3 tutuklama Tartıştığı ağabeyini bıçakladı, evde harakiri yaptı... O anlar kamerada Bursa'da farklı noktalardan anız yangınları Bursa'da İznik ve Gemlik ilçelerinde çıkan yangınlar büyüyor Bursa'daki Plajlarda Denize Girilebilecek Mudanya ve Gemlik korkutan yangınlar Mudanya ve Gemlik'te Anız Yangınları Kontrol Altına Alındı Voleybolcu Ceren Çetinkaya, babasının mesleğini devraldı Bursa'da Mobilya Mağazasında 25 Bin Lira Çalındı
title