Haberler

Sandıklı Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, Afyon ili Sandıklı ilçesi sayfası ile Afyon ili Sandıklı ilçesine ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında Afyon ili Sandıklı ilçesi günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, Afyon ili Sandıklı ilçesi sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor. Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Sandıklı Haberleri

Sandıklı'da 40 bin dekar alanın üzerinde ekimi yapılan patateste hasat başladı Afyonkarahisar'da Kamyonet ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 5 Yaralı Afyonkarahisarlı Lise Öğrencileri Polonya'da Madalya Kazandı Afyonkarahisar'da motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı Sel nedeniyle yol çöktü, onlarca mahalle ile ulaşım sağlanamıyor Afyonkarahisar'da zincirleme trafik kazası: 6 kişi yaralandı Afyonkarahisar'da Hafif Ticari Araç Şarampole Devrildi: 7 Yaralı Afyonkarahisar'da Otomobil Kontrolden Çıkarak Yön Tabelalarına Çarptı, 2 Kişi Yaralandı Afyonkarahisar'da motosiklet kazası: 2 kişi yaralandı Akdağ Tabiat Parkı'nda güvenlik ve asayiş jandarmaya emanet Afyonkarahisar'da otomobille çarpışan tescilsiz motosikletin sürücüsü yaralandı Afyonkarahisar'da mezarlıkta çalışan kepçe alev alev yandı Afyonkarahisar'da otomobille çarpışan motosikletteki iki genç ağır yaralandı Afyonkarahisar'da Cinsel İstismar Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı Afyonkarahisar'da Motosiklet Kazası: 17 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti Sandıklı'da yolcu otobüsü ile tarım aleti taşıyan TIR çarpıştı Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, miniklerin okuma yazma sevincine ortak oldu Sandıktan AK Parti çıktı! Özhaseki sonuçları paylaşıp erken seçim isteyen muhalefete seslendi: Çığırtkanlık yapanlara duyurulur Huzurevi sakininden sağlık çalışanları için anlamlı pankart Vali Çiçek, Sandıklı'da ziyaret ve incelemelerde bulundu
title