Haberler

Altındağ Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, Ankara ili Altındağ ilçesi sayfası ile Ankara ili Altındağ ilçesine ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında Ankara ili Altındağ ilçesi günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, Ankara ili Altındağ ilçesi sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor. Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Altındağ Haberleri

27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! Ankara'da FETÖ/PDY üyesi eski polis yakalandı Ankara'da iş makinesi tırdan düşerek araca çarptı 25-26 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Yenimahalle, Altındağ, Pursaklar elektrik kesintisi! Ankara'da eski eşini bıçakladıktan sonra tekrar tutuklandı Ankara'nın Altındağ ilçesinde arazide yangın çıktı 23-24 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Mamak, Altındağ, Sincan elektrik kesintisi! Altındağ'da firari suçlu yakalandı Ankara'da kasten öldürme ve yağma suçundan hükümlü yakalandı Ankara'da Yasa Dışı Yollarla Getirilen Papağanlara El Konuldu Altındağ Belediyesi Spor Alanlarında Bakım ve Onarım Çalışması Başlattı Başkent'te iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı Ankara'da silahlı kavga: 5 kişi yaralandı Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Gözaltına Alındı Ankara'da gelini öldüren adam yargılanıyor Ankara'da Mobilya Atölyesinde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı Başkentte hareketli gün: 1 günde 3 ayrı kavga Ankara'da çıkan kavgalar cep telefonu kameralarınca kaydedildi Ankara'da aşırı hızlı otomobil park halindeki araçlara böyle çarptı Ankara'da aşırı süratli araç park halindeki otomobile çarptı
title