Haberler

Sultangazi Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, İstanbul ili Sultangazi ilçesi sayfası ile İstanbul ili Sultangazi ilçesine ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında İstanbul ili Sultangazi ilçesi günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, İstanbul ili Sultangazi ilçesi sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor. Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Sultangazi Haberleri

27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! Sultangazi'de Kedi Yavrusu Atan Şüpheli Gözaltına Alındı 26-27 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer elektrik kesintisi! Sultangazi'de Sağanak Yağış Zor Anlar Yaşattı Sultangazi'de cadde göle döndü, suların içinde bozulan aracı vatandaşlar iterek çıkardılar 25-26 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Beylikdüzü, Şişli, Sarıyer elektrik kesintisi! Sultangazi Belediyesi Eğitime Destek Akademisi'nden 314 öğrenci YKS'de ilk 50 bine girdi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sultangazi'de Orman Yangınlarıyla Mücadele Ediyor Sultangazi'de kavga anları kamerada: Bir yumrukla kafasını feci şekilde otomobile çarptı 24-25 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Pendik, Üsküdar, Esenler elektrik kesintisi! Sultangazi Belediyesi, çocuklara temel yüzme eğitimi veriyor İstanbul Sultangazi'de Kaybolan Ahmet Topuz'un Cesedi Bulundu 23-24 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Büyükçekmece, Eyüp, Üsküdar elektrik kesintisi! Sıcaktan bunalan esnaf türkü söyleyerek serinlemeye çalışıyor 21-22 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Ümraniye, Küçükçekmece, Beyoğlu elektrik kesintisi! 20 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Fatih, Zeytinburnu, Şişli elektrik kesintisi! TEM'de alevlere teslim olan kamyonet küle döndü İstanbul Sultangazi TEM Otoyolunda Kamyonet Alev Aldı Sultangazi'de Baba ve Oğluna Saldırı: Yaralılar Var 19 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Eyüp, Üsküdar, Pendik elektrik kesintisi!
title