Haberler

Çubuk Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, ili ilçesi sayfası ile ili ilçesine ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında ili ilçesi günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, ili ilçesi sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor. Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Çubuk Haberleri

26-27 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Mamak, Çubuk, Beypazarı elektrik kesintisi! Çubuk'ta İnşaat Kazasında Hayatını Kaybeden Stajyer Öğrenci Toprağa Verildi Çubuk Sporcuları Balkan Wushu Kung Fu Şampiyonası'ndan Madalyalarla Döndü Ankara'da inşaat stajyeri asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti Ankara'da Çubuk ilçesinde apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü Ankara Savaşı'nın 622. yılı anısına yürüyüş düzenlendi ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Çubuk, Beypazarı, Ayaş 16-17 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ankara'da coğrafi işaretli vişnenin hasadı başladı Çubuk Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası açılıyor Çubuk Kaymakamı Adem Keleş için veda yemeği düzenlendi Ankara'da 9. Uluslararası Açık Satranç Turnuvası Kayıtları Başladı Ankara'da Coğrafi İşaretli Vişne Hasadı Başladı Ankara'nın Çubuk ilçesinde kelle paça çorbası ustaları Çubuk'ta görev süreleri dolan savcı ve hakimlere veda programı düzenlendi Ankara'nın Çubuk ilçesinde çıkan yangında 40 dönüm ekili alan zarar gördü Ankara'da trafik kazası: 3 kişi yaralandı Çubuk'ta Kurban Bayramı için tedbirler alındı Diyarbakır'da Mendan ve Çemikan aşiretleri arasında arabuluculukla barış sağlandı Çubuk'ta Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarları hareketli Başkent'te mandaların yolculuğu böyle görüntülendi
title