Haberler

Osmangazi Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, Bursa ili Osmangazi ilçesi sayfası ile Bursa ili Osmangazi ilçesine ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında Bursa ili Osmangazi ilçesi günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, Bursa ili Osmangazi ilçesi sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor. Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Osmangazi Haberleri

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? Nilüfer, İnegöl, Mustafakemalpaşa 25-26 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Mustafakemalpaşa, Nilüfer 24-25 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? Mustafakemalpaşa, Osmangazi, Nilüfer 23-24 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kıskançlık Yüzünden Tartışma: Bir Kişi Tabancayla Vuruldu Nilüfer ve Osmangazi'de Su Kesintisi BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? Mustafakemalpaşa, Nilüfer, Osmangazi 20-21 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? Karacabey, Nilüfer, Gemlik 19-20 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bursa'da çıkan kavgada 4 kişi yaralandı, 4 şüpheli tutuklandı BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? Karacabey, Nilüfer, Gemlik 18-19 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? Nilüfer, Gemlik, Osmangazi 17-18 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? Gemlik, Nilüfer, Osmangazi 16-17 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bursa'daki Osmangazi Mesire Alanı'nda çıkan yangın söndürüldü Bursa'da Tartışma Sonucu Bıçaklı Cinayet Bursa'da bıçaklı kavga: Bir kişi hayatını kaybetti Bursaspor Kulübü Benzinlik Arazisinin Satışı Hakkında Açıklama Yayımladı Bursa'da Kadını Alıkoyup Cinsel Saldırıda Bulunan Sanığın Davası Devam Ediyor Bursa'da taksi-motosiklet çarpışması: 2 kişi ağır yaralandı BUÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları 50. Yıl Buluşması Eğitim gördüğü okula kaymakam olarak atandı 50 yıl sonra yeniden mezun oldular
title