Haberler

Gölbaşı Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, ili ilçesi sayfası ile ili ilçesine ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında ili ilçesi günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, ili ilçesi sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor. Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Gölbaşı Haberleri

24-25 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Pursaklar, Gölbaşı elektrik kesintisi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Sincan, Gölbaşı, Beypazarı 22-23 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Mahallede husumetli aileler birbirine girdi ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Çankaya, Yenimahalle, Gölbaşı 17-18 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! 15 Temmuz şehidi polis memuru Niyazi Ergüven mezarı başında anıldı 15 Temmuz şehidi Hamuryen, kabri başında anıldı 15 Temmuz şehidinin 8 yıl sonra ortaya çıkan 'Gaffar Okkan' detayı 15 Temmuz şehidi Gülşah Güler'in ailesi acılarını hala hissediyor Çıkan yangın 4 konteyneri hurda yığınına çevirdi 15 Temmuz şehidi Muhsin Kiremitçi'nin babası: "Muhsin'imin şehadeti kalbime düştü" Ankara'da kuvvetli sağanak yağış uyarısı Başkentte gök gürültülü sağanak bekleniyor Bakan Yumaklı, yerli buğday tohumlarının hasadına katıldı TEMA Vakfı, Ankara Valiliği'nin kömür madeni projesi için verdiği karara dava açtı Ankara'da Gündüz Vakti Hırsızlık Yapan 2 Kadın Gözaltına Alındı Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı Gölbaşı'da Yamaç Paraşütü Şampiyonası Düzenlenecek Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde arpa tarlası yangında küle döndü Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, kaybolan küçükbaş sürüsünü dron ile buldu Polis, suçluyu yakalamak için değil, hayat kurtarmak için koştu
title