Haberler

Sur Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, Diyarbakır ili Sur ilçesi sayfası ile Diyarbakır ili Sur ilçesine ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında Diyarbakır ili Sur ilçesi günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, Diyarbakır ili Sur ilçesi sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor. Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Sur Haberleri

Diyarbakır'da iş yerine silahlı saldırıya ilişkin 5 şüpheli daha gözaltına alındı Diyarbakır'da park halindeki minibüs ve otomobil kül oldu Lübnan Hizbullahı İsrail'i hedef aldı İsrail, Lübnan'ın Sur kentindeki silah deposuna hava saldırısı düzenledi Diyarbakır'da iş yerine silahlı saldırı: 3 zanlı tutuklandı Diyarbakır'da iş yerine silahlı saldırı: 3 şüpheli gözaltına alındı Tahir Elçi davasında gerekçeli karar açıklandı: 3 sanık için beraat kararı verildi Diyarbakır'da Tahir Elçi cinayeti davasında polis memurları beraat etti Diyarbakır'da Tahir Elçi davasında beraat eden 3 sanık hakkında gerekçeli karar hazırlandı Diyarbakır'da park kavgası: 2 yaralı Bıçaklanan şahısa ilk müdahale polisten Diyarbakır'da Hastane Başhekimi Silahlı Saldırıya Uğradı Diyarbakır'da akraba aileler arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı İsrail, Hizbullah Komutanını Öldürdü, Hizbullah İse İsrail'e 100 Roket Fırlattı İsrail ve Hizbullah arasında çatışma: Üst düzey komutan öldürüldü, roket saldırısı gerçekleşti İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırıda 2 kişi yaralandı Diyarbakır'da dron destekli uyuşturucu operasyonu: 800 kilo esrar türevi ve 3 bin 276 kök kenevir ele geçirildi Diyarbakır'da silahlı kavga: 2 yaralı Diyarbakır'da protesto! Diyarbakır'da ne oldu? Olay ne, ne oldu? İsrail Ordusu Lübnan'ın Güneyinde Hava Saldırısı Düzenledi İsrail Ordusu Lübnan'ın Güneyinde Hava Saldırısı Düzenledi
title