Haberler

Brezilyalı model MC Rielle, en değerli şeyim dediği kalçalarını sigortalattı

Güncelleme:

Brezilya'nın en çekici kadını lakaplı playbol model MC Rielle, vücudunda en değer verdiği yerin kalçaları olduğunu belirterek 147,000 sterline sigortalattı. Model, zamanla tüm vücudunu sigortalatacak.

Kendisi için en değerli şeyin kalçaları olduğunu söyleyen ünlü model MC Rielle, vücudunu koruma altına almaya karar verdi. İlk olarak kalçalarını sigortalatan model, ilerleyen dönemlerde tüm vücudunu sigortalatmayı düşünüyor.

KALÇALARINI SİGORTALATTI

Kalçalarını sigortalatan MC; kaza, kişisel zarar ve sakatlıklara karşı artık daha rahat olduğunu söyledi. Kendisi için en değerli şeyin kalçaları olduğunu belirten model, Instagram'da fotoğraf paylaştığında kendisine övgüler yağdığını ama bunun yanı sıra bazı kişilerin kalçasına zarar vermekle tehdit ettiklerini söyledi. Ünlü isim, gelen kötü yorumların ardından bazı takipçilerinin tavsiyesi üzerine kalçalarını sigortalattığını anlattı.

KALÇALARINI AÇIKTA BIRAKAN ELBİSELER GİYMEYE BAŞLADI

MC, kalçalarını sigortalattıktan sonra çok daha rahat gezdiğini hatta kalçalarını açıkta bırakan elbiseler bile giydiğini sözlerine ekledi. Asıl mesleği şarkıcılık olan MC, playboy dergisi tarafından Brezilya'nın en çekici kadını olarak seçilmişti.

Brezilyalı model MC Rielle, en değerli şeyim dediği kalçalarını sigortalattı

Brezilyalı model MC Rielle, en değerli şeyim dediği kalçalarını sigortalattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (16)

43215:

allah islamı nasip etsin sana sayın bayan amin

6
14
yanıtYanıtla
1010:

Müslüman neden bu habere bakıyorsun madem sözde müslüman seniiiiii

yanıt9
yanıt2
Vanlı:

Cehennem ne işe yarar anlamadınızmı

yanıt4
yanıt3
şaman:

Kendi inancına göre cennete gidiyor , sıkıntı etme aslanım

yanıt6
yanıt4
hstrla:

Kalça fotoğraflarına bakmak için bu habere tıkladığına göre sana da nasip etsin. ama ne kalça var karıda de mi? :)

yanıt5
yanıt1
osman kartal:

ne o müslüman olmayınca kalça geçersizmi dir

yanıt0
yanıt0
Xöm:

Sigortaya hor kullanımından yıpranmayı dahil etsin, tepe tepe kullanır.

12
2
yanıtYanıtla
KOR:

Galiba halk en itici yerine en çekici anlayıp bunu seçmiş :)Ben olsam seçmem :( Plastik dolu!

1
6
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

BİR KALP TE BENDEN KIZIMIZA HAAA

1
3
yanıtYanıtla
Aslı:

Sen ne zaman akıllancan çapkın seni

yanıt0
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title