Haberler

Gaziemir Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, İzmir ili Gaziemir ilçesi sayfası ile İzmir ili Gaziemir ilçesine ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında İzmir ili Gaziemir ilçesi günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, İzmir ili Gaziemir ilçesi sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor. Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Gaziemir Haberleri

İzmir'deki yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları devam ediyor İzmir'deki yangına gece boyu müdahale Tarım ve Orman Bakanı: Yurt çapındaki orman yangınları kontrol altına alındı İzmir'deki yangına havadan ve karadan müdahale devam ediyor İzmir'deki Orman Yangınına Havadan ve Karadan Müdahale Devam Ediyor İzmir Balçova, Gaziemir, Karaburun elektrik kesintisi! İzmir elektrik kesintisi saat kaçta bitecek, elektrikler ne zaman gelecek? İzmir'de Gaziemir ve Buca'da Orman Yangını İzmir'de Gaziemir ve Buca'da Orman Yangını İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Çiğli, Buca, Karabağlar 16-17 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! İzmir'de Başından Yaralanan Kişiyi Vuran Zanlı Tutuklandı AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı İsmail Yaşadı, orman yangınında söndürme çalışmalarına destek veren ekiplere teşekkür etti İzmir Menderes'te Ormanlık Alanda Yangın Çıktı İzmir'de mobilya atölyesinde kumar operasyonu İzmir'de tartıştığı oğlunu bıçakla öldüren baba tutuklandı AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı İsmail Yaşadı, Partinin İlkelerinden Taviz Vermeden Çalışmaya Devam Edeceklerini Belirtti İzmir'de hava astsubay öğrencisi motosiklet kazasında hayatını kaybetti İzmir'de Taksici Cinayeti Sanığına Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası İzmir'de zehir tacirlerine 5 ilçede dev operasyon İzmir'de taksi şoförünü öldüren zanlıya ağırlaştırılmış müebbet hapis talebi İzmir Şoförler Odasından 'taksici saldırısına' yönelik açıklama
title