Haberler

Bakırköy Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, İstanbul ili Bakırköy ilçesi sayfası ile İstanbul ili Bakırköy ilçesine ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında İstanbul ili Bakırköy ilçesi günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, İstanbul ili Bakırköy ilçesi sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor. Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Bakırköy Haberleri

Bakırköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Bakırköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Bakırköy'de Boşanma Aşamasındaki Şahıs Saldırganlardan Kaçarak İş Yerine Sığındı İstanbul Avrupa 2. Bölge Dere Islahı Tamamlandı İYİ Parti Bakırköy İlçe Örgütü'nde Toplu İstifa İstanbul'da Sahte Polis Dolandırıcılığı: 7 Milyon TL Değerinde Altın ve Para Kaptırıldı İstanbul'da Telefon Dolandırıcılığı: Kadın 7 Milyon TL Dolandırıldı Polisten hırsızlara özel harekat destekli operasyon Bakırköy Pazarı hangi gün? Bakırköy Pazarı nerede? Bakırköy Pazarına nasıl gidilir? Bakırköy pazarı hangi gün, ne zaman? Cumartesi sosyete pazarı ne zaman? Bakırköy pazarı saat kaça kadar açık? İstanbul'un göbeğindeki plajda ilginç anlar! Suriyeliler "Allahu Ekber" diye bağırıp denizde eğlendiler Bakırköy sahilde dronelu kısıtlama denetimi Son dakika haber: Boşanmak isteyen eşini silahla yaralayan sanığın yargılanmasına başlandı Drone yakaladı, polis cezayı kesti Son Dakika: Atlı polislerden Bakırköy sahilde maske ve denetimi Bursalı genç avukat son yolculuğuna uğurlandı Bakırköy'de kafede kumar oynatan 6 kişi tutuklandı Koronavirüs uyarılarını dinlemeyen vatandaşlar, iftar sonrası Bakırköy Sahili'ne akın etti 65 yaş üstü vatandaşlar sokağa çıktı: "Çok üzgünüm hayalet bir şehir gibi olmuş" Bakırköy'de dışarı çıkan 65 yaş üstü vatandaşlar drone ile havadan görüntülendi Bakırköy Meydanı'nda vatandaşlar sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak alışveriş yaptı
title