Haberler

Cenevre Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, Cenevre ili sayfası ile Cenevre iline ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında Cenevre ili günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, Cenevre ili sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor.Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Cenevre Haberleri

Afganistan Sağlık Bakanı, DSÖ ile sağlık hizmetlerini görüştü İsviçre'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Düzenlendi BM, Sudan'da çatışan tarafları Cenevre'deki görüşmelere çağırdı UNICEF ve ITU, dünyadaki tüm okullara internet sağlamayı hedefleyen Giga Projesi için Küresel Bağlantı Forumu düzenliyor 5. Bol D'or Mirabaud Yelken Yarışması Cenevre Gölü'nde Düzenlendi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Uluslararası Çalışma Konferansı'na katılmak üzere Cenevre'ye gitti Cenevre'de düzenlenen Çin klasik ve halk müziği konseri büyük ilgi gördü İsviçre'de Parlamentolararası Birlik Gazze'deki Durumu Gündeme Aldı Azerbaycan ve Ermenistan Milli Meclis Başkanları Cenevre'de görüştü Çin'deki STK'lar İnsan Hakları ve Küresel Yönetişimde Önemli Rol Oynuyor Çin, engelli haklarının teşvik edilmesi için öneriler sundu Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim, BM Göç Mutabakatı Toplantısında Türkiye'nin Kararlılığını Vurguladı Çin, Gazze'de derhal ateşkes çağrısını yineledi BM, Suriye Anayasa Komitesi'nin 9. tur görüşmeleri için çağrıda bulundu BM İnsan Hakları Konseyi 55. Oturumu Başlıyor Ukrayna, İsviçre ile Küresel Barış Zirvesi için görüşmeler yapıyor İsviçre'de Filistin'e Destek Yürüyüşü İsrail'in Gazze'deki ihlalleri uluslararası forumda masaya yatırıldı İsviçre'de Filistin'e Destek Yürüyüşü Düzenlendi Bakan Çavuşoğlu: "KKTC'nin egemen eşitliğe dayalı, iki devletli çözüm vizyonuna destek olmaya devam edeceğiz"
title