Haberler

Avcılar Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, İstanbul ili Avcılar ilçesi sayfası ile İstanbul ili Avcılar ilçesine ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında İstanbul ili Avcılar ilçesi günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, İstanbul ili Avcılar ilçesi sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor. Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Avcılar Haberleri

27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! İstanbul Avcılar'da Motosiklet Kazası: Baba ve Oğul Hayatını Kaybetti Avcılar'da motosiklet kazası: Baba oğul hayatını kaybetti Avcılar'da baba oğlun hayatını kaybettiği kaza güvenlik kamerasında İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Küçükçekmece, Kağıthane, Avcılar 25-26 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! Avcılar'da motosiklet kazası: Baba oğul hayatını kaybetti Avcılar'da çekiciye arkadan çarpan motosikletteki baba ve oğlu hayatını kaybetti Hz. Muhammed'e Hakaret Eden Şahsın Komşuları Konuştu İstanbul semalarında gökkuşağı şöleni Avcılar'da hurdacıda korkutan yangın: Müdahale sırasında yaşanan patlama anı kamerada Avcılar'da Hurdacıda Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu Avcılar'da 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiasıyla tutuklama Avcılar'da yangın! Avcılar'da ne oldu? Yangın mı çıktı, yangın söndürüldü mü? Avcılar'da Plajda Çocuğa Cinsel İstismar İddiası: Şüpheli Tutuklandı İstanbul Avcılar'da bir iş yerinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Avcılar'da tartıştıkları adamı öldüren şüpheliler adliyeye sevk edildi Avcılar'da bir kişiyi bıçaklayarak denize atan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi Avcılar'da dehşet: Önce bıçakladılar, sonra denize attılar Avcılar'da bıçaklanan kişi denize atıldı ve hayatını kaybetti Avcılar'da Demir Hurda Yüklü Kamyon Devrildi
title