Haberler

Pendik Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, İstanbul ili Pendik ilçesi sayfası ile İstanbul ili Pendik ilçesine ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında İstanbul ili Pendik ilçesi günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, İstanbul ili Pendik ilçesi sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor. Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Pendik Haberleri

27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! Pendik'te motosikletli genci silahla tehdit eden 2 şüpheliden biri yakalandı 26-27 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer elektrik kesintisi! Pendik'te kadınların minibüsteki para kavgası kamerada Pendik'te havaya rastgele ateş açılan asker konvoyuna 103 bin lira ceza İBB, Tuzla-Pendik-Büyükada arasında deniz yolu hattı oluşturacak Pendik'te trafikte silah tehdidi Pendik'te denize giren şahıs boğuldu Üsküdar ve Pendik'te asker eğlencesi yapanlara para cezası 25-26 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Beylikdüzü, Şişli, Sarıyer elektrik kesintisi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Pendik, Sancaktepe, Kartal 24-25 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İstanbul'da asker eğlencesinde trafiği tehlikeye düşüren sürücülere ceza İstanbul'da asker eğlencesinde trafik akışını tehlikeye düşürenlere para cezası Pendik'te Yol Kenarındaki Bariyere Çarpan Otomobilin Sürücüsü Kaçtı Aydos'ta çıkan yangında zarar gören ormanlık alanın son hali dron ile görüntülendi 24-25 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Pendik, Üsküdar, Esenler elektrik kesintisi! 23-24 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Büyükçekmece, Eyüp, Üsküdar elektrik kesintisi! Kartal'da kontrolden çıkan otomobil park halindeki araçlara çarptı: 3 yaralı Pendik'te karaya çıkan su samurunu elleriyle besledi Pendik'te trafiği tehlikeye düşüren şahıs cezadan kaçamadı
title