Haberler

Gazipaşa Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, Antalya ili Gazipaşa ilçesi sayfası ile Antalya ili Gazipaşa ilçesine ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında Antalya ili Gazipaşa ilçesi günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, Antalya ili Gazipaşa ilçesi sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor. Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Gazipaşa Haberleri

Tel çite çarparak takla atan aracın sürücüsü yaralandı Antalya'da otomobil çocuğa çarptı, başından yaralandı ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Korkuteli, Gazipaşa, Finike 23-24 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! Gazipaşa'da motosiklet kazası: Bir kişi yaralandı Gazipaşa Toroslar Günnercik Yayla Şenliği'nde Yörük Kültürü Canlandırıldı ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Kaş, Korkutelli, Gazipaşa 19-20 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! Motosiklet sürücüsünün ölümüyle sonuçlanan kazada beton mikseri şoförü tutuklandı Beton mikserinin altında kalan motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi Gazipaşa'da Tapu Müdürlüğünde yolsuzluk şüphelileri adliyeye sevk edildi Antalya'da beton mikseri ile motosiklet çarpıştı, sürücü hayatını kaybetti Gazipaşa'da Tapu Müdürlüğünde Usulsüz İşlemlere Yönelik Operasyon: 7 Gözaltı İki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı Gazipaşa'da Bitki Sağlığı Kontrolleri Devam Ediyor Antalya'da Orijinal Ürün Dolandırıcılığına Dikkat! Gazipaşa'da Motosiklet Sürücülerine Kask Uygulaması Antalya'da minibüs ile motosiklet çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı Antalya'da otomobil ile motosiklet çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı Antalya'da motosiklet kazası: Sürücü yaralandı Antalya'da kavşakta meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı Antalya'da motosiklet kazası: Bir kişi yaralandı
title