Haberler

Beştepe Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, ili ilçesi sayfası ile ili ilçesine ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında ili ilçesi günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, ili ilçesi sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor. Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Beştepe Haberleri

Ülke genelindeki camilerde eş zamanlı sela okundu Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı. Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nı ziyaret etti MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat: Tek hedefimiz Süper Lig'e çıkmak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile Beştepe'de buluştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adli ve İdari Yargı Kura Töreni'nde konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adli ve İdari Yargı Kura Töreni'ne katılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni'ne katılacak Kabine toplantısı konuları! GÜNDEMDE NELER VAR? 6 Aralık Kabine toplantısı konuları neler? Murat Kurum İBB Başkanı adayı mı olacak? Cumhur İttifakı İstanbul adayı Murat Kurum mu? Ziya Selçuk Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı mı olacak? KABİNE TOPLANTISI SONUCU NE OLDU? Emekli maaşları ne kadar oldu, emekliye müjde var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor… KABİNE KARARLARI 21 Ağustos Pazartesi! Bugün Kabine Toplantısı karaları neler? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gülümseten soru: Darlandığınızda ne yapıyorsunuz? 14 gün kapanma kararı alındı mı? 14 gün tam kapanma yasağı geldi mi? 14 gün tam kapanma nedir? 15 günlük sokağa çıkma yasağı olacak mı? GÜNDEM ÖZETİNE Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı koronavirüsten korumak için Beştepe'de alınan tedbirler MKE Ankaragücü'nde teknik heyet ve futbolculara koronavirüs testi yapıldı Beştepe Millet Camisi'nde koronavirüs önlemli cuma namazı kılındı
title