Haberler

Kırım Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, Kırım ili sayfası ile Kırım iline ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında Kırım ili günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, Kırım ili sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor.Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Kırım Haberleri

Ukrayna, Rusya'nın Kırım'daki askeri hava üssüne saldırdı Kırım Türkü annenin kızı Safiye Yaşar, YDT'de Rusça alanında Türkiye birincisi oldu Polonya Parlamentosu Kırım Tatar Sürgününü Soykırım Olarak Kabul Etti Bingöl'de Kene Vakalarında Artış: 2 Kişi Hayatını Kaybetti Emine Erdoğan, Kırım Tatarı ve Ukraynalı savaş mağduru çocuklarla buluştu Kırım Tatar Milli Meclis Başkanı Neriman Celal Esir Takasıyla Serbest Bırakıldı Dışişleri Bakanlığı, Neriman Celal'in serbest bırakılmasını memnuniyetle karşıladı Dışişleri Bakanlığı, KTMM Başkan Yardımcısı Celal'in serbest bırakılmasını memnuniyetle karşıladı Ukrayna, Rus Esaretindeki 10 Vatandaşını Takas Yoluyla Kurtardı Ukrayna'nın Sivastopol kentindeki plaja saldırı görüntüleri ortaya çıktı AİHM, Rusya'nın Kırım'da İnsan Hakları İhlallerini Hükmetti AB, Kırım ve Sivastopol'a yaptırımları bir yıl daha uzattı AB, Rusya'ya yönelik yaptırımları uzattı Ukrayna'nın Rusya'nın ilhak ettiği Kırım'a füzeli saldırısı sonucu 2 kişi hayatını kaybetti Ukrayna, Rusya'ya ait bir savaş gemisini vurdu Dışişleri Bakanlığı, Kırım Tatarı Sürgününün 80. Yıl Dönümünü Anma Mesajı Yayınladı Griple Aynı Belirtileri Gösteren Ölümcül Virüsle İlgili Aile Hekimlerine Uyarı Uzmanlardan kene uyarısı: 'Kesinlikle çıplak elle dokunmayın' Uzmanından kene uyarısı: Güneş çarpması olarak düşünülüyor, asıl tehlike fark edilmiyor Doç. Dr. Solay: Kırım Kongo Kanamalı Ateşi'nin bulaşma yolları hakkında uyarılar
title