Haberler

Gölbaşı Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, ili ilçesi sayfası ile ili ilçesine ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında ili ilçesi günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, ili ilçesi sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor. Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Gölbaşı Haberleri

ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Sincan, Gölbaşı, Beypazarı 22-23 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Çankaya, Yenimahalle, Gölbaşı 17-18 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Depremde yanlışlıkla defnedilen polis memurunun cenazesi 14 ay sonra gerçek ailesine teslim edildi Gölbaşında iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı Gölbaşında iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı Sis Adıyaman'ı etkisi altına aldı Gölbaşı'nda mobilyacılar ve marangozlar iş yeri istiyor Adıyaman'da minibüs akaryakıt istasyonuna daldı: 2 yaralı Adıyaman Valisi Osman Varol, Gölbaşı ilçesi Balkar Beldesi deprem konutlarında incelemelerde bulundu 2023 Kahramanmaraş-Türkiye Depremleri Uluslararası Anma Konferansı Düzenlendi ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Temmuz Ankara su kesintisi listesi! Adıyaman Gölbaşı'nda deprem mi oldu? 27 Şubat Adıyaman Gölbaşı'nda kaç şiddetinde deprem oldu? Depremin merkez üssü neresi? Gölbaşı nerede? Gölbaşı ilçesinin nüfusu, yüzölçümü ne kadar? Gölbaşı ilçesi hangi ile bağlı? Traktör ile arazi aracı çarpıştı: 3 Yaralı Karayolları'ndan, Adıyaman-Gölbaşı devlet yolu hakkında açıklama Adıyaman'da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı Önce dövdüler, sonra tabancayla yaraladılar Adıyaman'da trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı Adıyaman'da PKK üyeliğinden aranan zanlı yakalandı Adıyaman'da İki Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı
title