Haberler

Kobani Haberleri

Gündemin nabzını tutan Haberler.com, ili ilçesi sayfası ile ili ilçesine ait güncel haberleri, fotoğrafları ve sondakika gelişmelerini sunuyor. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait sanat, spor, politika, magazin ve eğitim konusunda yaşanan gelişmelerine yer veren şehir sayfalarında ili ilçesi günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerini anlık olarak takip etme imkânı sunan Haberler.com, ili ilçesi sayfasında sunduğu detay bilgilerle tüm gelişmeleri aktarıyor. Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Kobani Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kobani olayı devleti hedef alan siyasi isyan girişimiydi Bakan Tunç: "Cumhurbaşkanımız af yetkisini kullandı. Bugün tahliyeler gerçekleşir" Bakan Tunç: Cumhurbaşkanımız af yetkisini kullandı. Bugün tahliyeler gerçekleşir Kobani davasında eski milletvekili Ahmet Türk hakkında, 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 10 yıl hapis cezası verildi. Kobani Davası'nda Karar Günü Kobani Davası: CHP'li yetkililer hukuksuzluğa dikkat çekti PKK/YPG, Suriye'de 13 ve 15 yaşındaki iki çocuğu daha kaçırdı PKK/YPG, Suriye'de 14 yaşındaki bir kız çocuğunu daha kaçırdı Suriye'den Şanlıurfa'ya havan mermisi atıldı TSK saldırıya misliyle karşılık verdi, terör hedefleri vuruldu PKK/YPG, Suriye'de 12 yaşındaki bir kız çocuğunu daha kaçırdı Grup toplantısında dikkat çeken detay! Yavuz Ağıralioğlu, Meral Akşener'in HDP'li vekillerle ilgili sözlerini alkışlamadı Kobani olaylarına ilişkin soruşturma kapsamında 3 şüpheli daha yakalandı Son dakika haber: Kobani eylemlerine ilişkin soruşturmada gözaltı kararları Barış Pınarı Harekatı: Rusya Suriye'de ne yapmak istiyor? AK Partili meclis üyesinin katili Fadullah Kamış, Kobani eylemlerini de yönetmiş SDG Genel Komutanı Kobani: Fırat'ın doğusu ile Afrin birbirine benzemez Kobani'de Faaliyet Gösteren Pkk/kck-Pyd/ypg Üyesi 2 Kişi Yakalandı 33 Kişinin Öldüğü Deaş Saldırısı Davasında Aileler Dinlendi Ypg/pkk Sanığına 15 Yıla Kadar Hapis İstemi
title