Haberler

Dha Yurt Bülteni-7

7 Aksaray'da kaza: 2 ölü, 4 yaralıAKSARAY'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

DHA YURT BÜLTENİ-7

Aksaray'da kaza: 2 ölü, 4 yaralı

AKSARAY'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, Aksara – Konya Karayolu 7'inci kilometresi Ticaret Borsası Kavşağı'nda meydana geldi. Kemal Arıbaş (79) yönetimindeki 06 VOH 52 plakalı otomobil Ticaret Borsası önünden karayoluna çıkmak isterken, Aksaray'dan Konya yönüne giden Müjde Kavaklı (25) yönetimindeki 58 BR 717 plakalı otomobille çarpıştı. Ticaret Borsası'nın güvenlik kameralarına yansıyan kazada 2 otomobil de hurdaya dönerken, araçlarda bulunan 6 kişi yola savruldu.

Kaza sonrası araçlardaki sürücü Kemal Arıbaş, Hatice Altıntaş (83), Belkizar Arıbaş (62) diğer aracın sürücüsü Müjde Kavaklı (25), Durna Kavaklı (54) ve Mahmut Kavaklı (56) yaralandı. Can pazarının yaşandığı olay yerinde sağlıkçı olduğunu belirten ve hafif yaralanan Müjde Kavaklı yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde kendisi yaptı. Yaralı kadına suni teneffüs yapan Kavaklı, kendisini uzaklaştırmak isteyen vatandaşlara sağlıkçı olduğunu söyledi. Bu sırada yoldan geçen başka bir sağlıkçı kadının, ağır yaralı Kemal Arıbaş'a olay yerinde kalp masajı yaptığı sırada, bir başka kişinin yaralının ayağından tutarak kaldırması ve sallamasına diğer vatandaşlar tepki gösterdi.

Bir süre sonra gelen 112  ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaparken, polis de başka bir kazanın yaşanmaması için karayolunda güvenlik önlemi aldı. Yaralılar ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Aksaray Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu ağır olan Kemal Arıbaş ve Hatice Altıntaş tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Kaza yerinden detay görüntü

-YAŞANAN KARGAŞA

-YARALILARA YAPILAN MÜDEHALE

-GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ

-Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY,

=================================================

Tatil dönüşü kazada ölen 6 kişilik gurbetçi ailenin cenazeleri Gaziantep'e getirildi (3)

CENAZELER HALFETİ'YE GÖNDERİLDİ

Kocaeli'nde meydana gelen kazada yaşamını yitiren 4'ü çocuk 6 kişilik gurbetçi Erdoğan ailesinin cenazeleri, Gaziantep Asri Mezarlıkta işlemlerinin tamamlanmasının ardından toprağa verilmek üzere memleketleri Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine gönderildi. 6 tabutun 2 cenaze aracına konulması sırasında yakınları ağıtlar yakarak gözyaşı döktü. Ailenin Almanya'nın Mülhausen kentinde yaşadığı ve baba Adanan Erdoğan'ın burada bir market zincirinde çalıştığı öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------------------------

Tabutların cenaze aracına yüklenmesı

Yakınlarının ağlaması

Cenaze araçlarının hareket etmesi

- Genel ve detay görüntüler

Haber - Kamera: Eyyüp BURUN- GAZİANTEP-

============================================

Gülen'in FETÖ sanığı emniyet müdürüne gönderdiği iddia edilen not ile orijinal el yazısı karşılaştırılacak

BURSA'da 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tutuklanan il eski Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'nın da aralarında bulunduğu 5'i tutuklu, toplam 8 sanığın yargılanmasına devam edildi. Ali Osman Kahya, geçen duruşmada terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in kendisine yazdığı iddia edilen not ile Gülen'in orijinal yazısının karşılaştırılması talebini bu duruşmada da yineleyince mahkeme başkanı, resmi kurumlarda bulunan Gülen'e ait yazı örneklerinin ellerine ulaştığını, gerekli incelemenin en kısa sürede yapılacağını belirtti.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında eski Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, eski İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ve eski Bursa Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Saydam'ın da aralarında bulunduğu birçok kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden Ali Osman Kahya, Atilla Gülsar, İbrahim Saydam, Faruk Öztürk ve Yusuf Ziya Leventoğlu tutuklandı. Savcılık soruşturmasının ardından tutuklu sanıklarla birlikte Kemal Bayraktar, Ahmet Münir Acar ve Yüksel Yaşar hakkında Bursa 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'silahlı terör örgütü kurma veya yönetme', 'silahlı terör örgütüne üye olma' ve 'örgüte finansman sağlamak' suçundan 35'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Geçen mayıs ayında iddianamenin okunması ve sanık ifadelerinin alınmasıyla başlayan duruşmaya bugün devam edildi. Bir grup yapmış tanıklar, bunlara bir yerlerden üflenmiş bunlar, onlar da üfürüyorlarö diye konuştu.

Bursa 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın duruşmasına tutuklu sanıklar Kahya, Gülsar, Saydam Kocaeli 1 Nolu T Tipi Cezaevi'nden SEGBİS sistemiyle ve eski İl Sağlık Müdür Yardımcısı Yusuf Ziya Leventoğlu ile tutuksuz sanıklar K.B., F.Ö., A.M.A. ve Y.Y. ile avukatları katıldı.

Duruşmada SEGBİS sistemiyle ifade veren Ali Osman Kahya, "İlk duruşmada da söylemiştim, evimde bulunan Gülen'in bana yazdığı iddia edilen not, benim değil, bu bir komplodur, Gülen'in yazı örneklerini talep ediyorum tekrar" dedi. Bunun üzerine mahkeme başkanı bu konuda resmi kurumlarda bulunan Gülen'e ait yazı örneklerinin ellerine ulaştığını, gerekli incelemenin en kısa sürede yapılacağını belirtti.

Mahkeme heyeti kısa aranın ardından tanıkların zorla getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Haber: Halil ÖZÇOBAN/ BURSA, -

======================================

Kripto FETÖ'cü hakime 15 yıl hapis cezası istemi

MESLEKTEN ihraç edilen Erzurum Bölge İdare Mahkemesi üye hakimi H.T. hakkında FETÖ/PDY üyesi olduğu iddiasıyla 15 yıla kadar hapis cezası istemi ile dava açıldı. Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) Cumhuriyet Başsavcılığı'nda hazırlanan iddianamede, cemaat tarafından üyelerine H.T.'nin ziyaret edilmemesi ve telefon ile aranmaması söylenerek, kripto olarak belirlendiğine işaret edildi.

Bölge İdare Mahkemesi 2'nci Dava Dairesi üyesi H.T., 30 Kasım 2016'da FETÖ/PDY üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu. Geçen 4 Mayıs'ta da meslekten ihraç edilen H.T. hakkında BAM Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan 63 sayfalık iddianame 2'nci Ceza Dairesi tarafından kabul edildi. İddianamede, H.T.'nin gözaltına alındığı 25 Kasım 2016 tarihine kadar görevde olduğuna dikkat çekildi. Tanık beyanlarına da yer verilen iddianamede, hakim H.T.'nin ilk olarak 8 Eylül 2014'te örgütün gizli haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu tespit edildi. H.T.'nin, hakkında soruşturma yürütülen ve ByLock kullanıcısı olan bir çok FETÖ/PDY üyesi ile görüşmeler yaptığı tespit edildi. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen H.T.'nin 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 7.5 yıldan 15 yıla kadar cezalandırılması istendi.

GİZLİ TANIK; CEMAAT EVLERİNDE KALDI

Gizli tanık 'Defne' ifadesinde H.T.'nin hakimlik sınavlarına hazırlık döneminde cemaat evlerinde kaldığını, Muğla'da görev yaptığında örgütün sohbetlerine katıldığını, daha sonra Yargıtay üyesi H.U.'nun baldızı ile evlendiğini anlattı. Gizli tanık, H.T.'nin Danıştay'a tayin olduğu zaman cemaatin kripto hakim ayarladığı dönem olduğunu bildirdi. Bilinçli bir şekilde H.T.'nin cemaatle bağlarını kopardığını savunan Defne, cemaat tarafından üyelerine H.T.'nin ziyaret edilmemesi ve telefonla aranmamasının söylenerek 'kripto' olarak belirlendiğini söyledi.

Başka bir dosyanın şüphelisi olan B.E. ise Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca alınan ifadesinde, "Vakit namazlarını kılmak yasak olmasına rağmen H.T.'yi sık sık mescitte görüyordum. Bu durumu sorduğumda H.T. bana bu mevzuyu fazla karıştırmamamı bildirdi" dedi.

İddianamede, HSYK Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen Yargıçlar ve Savcılar Birliği Derneği (YARSAV) hakkındaki inceleme tutunağına da değinildi. YARSAV'a 2007-2010 yılları arasında yoğun bir üye kaydının olduğu, 2010'da yapılan üyeliklerin son 10 yıl boyunca derneğe üye olan hakim ve savcıların yarısına eşit olduğuna değinilen iddianamede, H.T.'nin de 23 Ekim 2010'da üye girişinin bulunduğu hatırlatıldı.

Haber: Hümeyra PARDELİ/ERZURUM, -

========================================

Diyarbakırlı kızın üstün başarısı: Dünya ikincisi oldu

DİYARBAKIR'da yaşayan 16 yaşındaki Meryem Bekmez, 12-16 Temmuz tarihleri arasında Kenya'da düzenlenen Dünya Yıldızlar Şampiyonası'nın atletizm yürüyüş dalında 5 kilometrede 22 salise farkla dünya ikincisi, İtalya'da 20 Temmuz'da düzenlenen Avrupa Takımlar Kupası gençler kategorisinde 3'üncü oldu.

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar İlçesi'nde yaşayan Meryem Bekmez, 2013 yılında eğitimini sürdürürken, atletizm yürüyüş dalında seçmelere katıldı. Atletizm hocalarının dikkatini çeken Meryem, bir süre deneme amaçlı idmana alındı. Maddi imkansızlıklardan dolayı ilk etapta ailesinin sporla ilgilenmeini istememesine rağmen Meryem, amacından vazgeçmedi. Bir çok birinciliğe sahip olan Meryem'in şimdiki hedefi Tokyo'da 2020 yılında yapılacak olimpiyatlarda altın madalya kazanmak.

İLK YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLDU

Türkiye Atletizm Federasyonu antrenörü Çetin Aslan, Meryem'e verdikleri eğitimin ardından Diyarbakır'da katıldığı ilk yarışmada il biricinsi olduğunu, ardından da bölge birinciliği elde ettiğini söyledi. Meryem'i 2013'te ortaokul birinci sınıftayken keşfetiklerini anlatan Aslan, "Meryem, Bölgede birinciliği elde ettikten sonra Türkiye seçmelerine girmeyi haketti. 2014 yılında da Türkiye şampiyonasında ikinci oldu. İkinciliği elde ettikten sonra milli takım kamplarına davet edildi. Antalya'yada düzenlenen Türkiye şampiyonasında birinci oldu. Daha sonra girdiği Balkarlar yarışında Türkiye rekorunu kırarak Balkanlar şampiyonu oldu" diye konuştu.

Aslan, Meryem'in katıldığı 12-16 Temmuz'da Kenya'da yapılan Dünya Yıldızlar Şampiyonası 120 ülkeden katılımla yapıldığını belirterek, bu ülkeler arasında Çin, Rusya, Meksika, Kolombia gibi ülkelerin en iyi sporcuların bulunduğu finalde Meryem'in 22 saliseyle dünya ikincisi olduğu belirterek, şöyle konuştu:

"Bu başarıdan dolayı büyük mutluluk duyduk. 20 Temmuz'da da İtalya'da düzenlenen Avrupa Takımlar Kupası 'Gençler' kategorisinde, özel yeteneği nedeniyle kendisinden iki yaş büyük genç atletle yarıştı ve bu alanda 3'üncü oldu. 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda Türkiye'ye altın madalya getirmek.Meryem, elde ettiği başarıyla tüm kızların bu alanda böylesi bir başarıyı elde edebileceğini gösterdi."

"ÜLKEMİ TEMSİL ETTİĞİM İÇİN GURUR DUYDUK"

Meryem Bekmez, yurtışında girdiği yarışmalarda Türkiye'yi temsil etmekten gurur duyduğunu belirterek, "Böyle başarıyı bekliyorum. Ne yazık ki 22 saliseyle birinciliği kaybettim. Ülkemi temsil ettiğim için gurur duydum. Kızların bu alanda uğraşmasını istiyorum. İlk yıllarda ailem spor yapmamı istemiyorlardı. Daha sonra başarı elde ettiğim zaman bana sıkıntı çıkartmadılar. Şimdiki hedefim 2020 yılında Tokyo'da yapılacak olimpiyata madalya kazanmaktır. Sabah saatlerinde antremana gidiyorum. Gün boyu antremana katılıyorum" şeklinde konuştu.

Görüntü Dökümü:

-Meryem'in kardeşiyle yürümesi

-Evine gitmesi

-Meryemi'n aldığı madalya ve kupalar

-Ailesi

-Antremandan görüntü

-Aslan'ın konuşması

-Meryem'in konuşması

-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Ahmet ÜN/DİYARBAKIR, -

=======================================

Kuru üzüm 5 liranın altına düşmeyecek

TÜRKİYE- Rusya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Rusya'ya sultaniye yaş üzüm ihracatının haftaya başlayacağını belirterek, bu yıl kuru üzümün 5 liranın altına düşmeyeceğini söyledi. Berber, sultaniye çekirdeksiz yaş üzümlerin Rusya'ya törenle gönderileceğini açıkladı.

AK Parti Manisa Milletvekili ve Türkiye-Rusya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Recai Berber, son 1 yıl içinde Rusya ile yapılan görüşmeler sonucunda domates haricinde Rusya pazarının açıldığını hatırlattı. Manisa için önemli olan üzümün de Rusya'ya ihracatına başlandığını kaydeden Berber, öncelikle erkenci üzümlerin gittiğini, haftaya da sultaniye çekirdeksiz üzümün ihraç edileceğini söyledi. Berber, "Rusya'ya yaş üzüm ihracatı 2015 yılında 106 bin tondu. Geçen yıl fazla satamadık. Ama bu yıl 2017-2018 sezonunda çok daha iyi olacak. Eğer ihracatçılarımız iyi bir pazarlama yaparlarsa sadece Rusya'ya ve kuzey ülkelerine 150 bin ton üzüm ihraç edebiliriz. Bu Avrupa'ya sattığımız üzümün iki katı demektir. Yaş üzüm ihracatı 300 bin tonlara çıktığı zaman sultaniye kuru üzüm açısından da rekolte dengelenmiş olacak" dedi.

HEDEF 300 BİN TON

Türkiye'de kuru üzümün az tüketildiğini ancak yaş üzümde tüketimin oldukça iyi olduğunu kaydeden Berber, bu yıl Kuzey ülkelerine ve Ortadoğu'ya sofralık üzümde 300 bin ton hedefini yakalamak istedikleri açıkladı. Berber, "Bu da yaklaşık 1 dolardan 300 milyon dolar kazanmak demektir. Üzümde çiftçinin, ihracatçının yüzü gülecek. Bunu bekliyoruz" diye konuştu. Bu yıl kuru üzüm fiyatlarının geçen yılın altına düşmeyeceğini söyleyen Berber, bu yıl kuru üzüm kilo fiyatının 5 liranın altına düşmeyeceğini düşündüğünü dile getirdi.

SULTANİYE ÜZÜM RUSYA'YA TÖRENLE GÖNDERİLECEK

Dünyada da Türk üzümüne ciddi bir talep olduğunu kaydeden Berber, dünyadaki üzüm ihracatının yüzde 45'ini sağladıklarını ve piyasayı Türk üzümünün belirlediğini belirtti. Berber, çekirdeksiz yaş üzümlerin gelecek hafta yapılacak törenle Rusya'ya gönderileceğini söyledi. Berber, "Kalıntı olayı çok sıkı denetleniyor. Bu yıl herhangi bir kalıntıya rastlanılacağını veya ihracatı etkileyeceğini düşünmüyorum" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber'in konuşması

Haber- Kamera: Nermin UÇTU / MANİSA,

===============================================

İskenderun'a bisiklet kulübü

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde trafikte güvenli bisiklet sürüşüne zemin yaratılması, bu spora tutkun olanları bir araya getirmek için bir grup kullanıcıyı 'İskenderun Bisiklet Kulübü Derneği' çatısı altında bir araya getirdi.

Kentte bulunan ve çeşitli meslekten 50'yi aşkın bisiklet kullanıcısının üyesi olduğu İskenderun Bisiklet Kulübü Derneği kendini kamuoyuna tanıtmak amacıyla Atatürk Anıt alanında bir araya geldi. Dernek Başkanı Ali Emre Mamak, İskenderun'da grup bisiklet sürüşünün eksik olduğu kanaatine vararak böyle bir oluşumun içerisine girdiklerini söyledi.

Gerek bisiklet yollarının olmayışı, gerek trafikte bisikletliye saygısının olmayışı insanların kendilerini dernek kurmaya teşvik ettiğini ifade eden Başkan Mamak, "Biz de derneğimizi kurduk, her Çarşamba günü, halk sürüşü yapıyoruz. İnsanları bir araya topluyoruz. Güvenli ve polis eskortu eşliğinde, sporumuzu yapıp varış noktamızdan toplanma noktamıza dönüyoruz" dedi.

Görüntü Dökümü

--------------------------

Anıt alanında toplanan bisikletliler

Atatürk Anıtı önünde toplu halde görüntü

Dernek Başkanı Ali Emre Mamak'ın konuşması

Bisikletlilerin bisikletlerini sürmeleri

Haber-Kamera: Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(HATAY),

==============================================

Sivas'ta 'Hobbit' evlerinin sayısı 6'ya yükseldi

SİVAS Belediyesi'nin kent yakınındaki mesire alanına inşa ettiği ve dünya genelinde izlenme rekorları kıran 'Yüzüklerin Efendisi' adlı filmdeki 'Hobbit' evlerine benzeyen yamaç evlerinin sayısı 6'ya yükseldi.

John Ronald Reuel Tolkien'in yazdığı, Peter Jackson tarafından sinema filmi olarak çekilen 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobbit' filmi serilerinde yer alan ve Hobbit karakterlerinin yaşadığı küçük tepeler içine gömülen evlerden esinlenen Sivas Belediyesi, 2 yıl önce kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı'na, benzeri evler inşa etmeye başladı. Film kahramanı cücelerin yaşadığı evlerin büyüklüğündeki yamaç evleri, yapım aşamasında olmasına rağmen ilgi gördü. 1+1 olarak inşa edilen 65 metrekarelik yamaç evlerinde mutfak, banyo, tuvalet ve yatak odası bulunuyor. Mesire alanına ilk olarak 2 ev inşa eden Sivas Belediyesi, yapılan çalışmalar ile bu sayıyı 6'ya çıkardı. Belediyenin 'Yamaçevleri' olarak isimlendirdiği projede yapılan evler dayalı döşeli olarak en az iki günlük olmak kaydıyla isteyenlere kiraya verilecek.

Bölgedeki çalışmaları sürdüren belediye, 'Hobbit' evlerinin sayısını 100'e kadar çıkartarak, turizme kazandırmayı planlıyor. Doğa manzarasıyla apart otel şeklinde yaz-kış hizmet verecek evlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Sami Aydın da çalışmaları denetleyerek, yamaçevlerinin Sivas'a önemli bir değer katacağına inandığını ifade etti. Aydın'ın bölgeyi gezdirdiği eski Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce de projenin turizm açısından değerli olacağını söyledi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: SİVAS

============================================

Çaldıkları motosikleti sosyal medyadan satmaya kalkınca yakalandılar

KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde çaldıkları motosikleti sosyal medya üzerinden satmaya çalışan 2 kişi alıcı kılığına bürünen polisle pazarlığa girince yakalandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri sosyal medya hesabından motosiklet satan kişi ile görüştü. Alıcı kılığına bürünen polis ile motosikleti satışa çıkaran 2 kişi Körfez Kirazlıyalı Mahallesi'nde buluştu. Polis, 21 yaşındaki M.T.U. ile 19 yaşındaki İ.İ. ile pazarlığa başlayarak motosikleti inceledi. Polis, çaldıkları motosikleti satmaya çalışan M.T.U. ve İ.İ'yi gözaltına aldı. M.T.U. ve İ.İ. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Adliyeye sevk edilmeleri

Haber-Kamera: İZMİT(Kocaeli), -

=========================================

Yakalanınca "Ben bu hatayı nasıl yaptım" dedi

KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde, 3 eve balkondan girerek hırsızlık yapan 22 yaşındaki M.K. yakalandı. Hakkında 2 yıl 6 ay hapis cezası olan M.K. polisleri karşısında görünce "Ben bu hatayı nasıl yaptım" dedi.

22 Temmuz günü, Körfez Çamlıtepe Mahallesi'nde 3 eve giren hırsızlar para, cep telefonu ve bilgisayarları çaldı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili yürüttüğü soruşturmada evlere balkondan girerek hırsızlık yapan 2 kişinin kimliklerini belirledi. Polis, hakkında 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve 30 ayrı suç kaydı bulunan M.K'nın İstanbul Esenler'de bulunduğunu belirledi. Polisleri karşısında gören M.K. "Ben bu hatayı nasıl yaptım" diyerek serzenişte bulundu. İzmit'te Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen M.K. adliyeye sevk edildi. Polis diğer zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Adliyeye sevk edilmesi

Haber: İZMİT(Kocaeli), -

=======================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Recai Berber Türkiye Aksaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title