Haberler

Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 8

Merhaba Turkish Player takipçileri, bugün Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 8 yazımla birlikte tekrardan karşınızdayım. 8 gündür Steam Yaz İndirimleri dahilinde pek çok önemli yapım indirime girdi ve biz de sizlere bu indirimlerden kaçırmamanız gereken fırsatları listeledik.

Merhaba Turkish Player takipçileri, bugün Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 8 yazımla birlikte tekrardan karşınızdayım.

8 gündür Steam Yaz İndirimleri dahilinde pek çok önemli yapım indirime girdi ve biz de sizlere bu indirimlerden kaçırmamanız gereken fırsatları listeledik. Bugün de elbette yeni bir liste ile karşınızdayız ve son bir kaç günün durgunluğunun ardından ilaç gibi bir liste söz konusu! Dilerseniz sözü fazla uzatmadan günün indirimlerine geçelim.

t4azcbu5grdctunqnlgq Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 8

Cities: Skylines – 19,60 TL

Geçtiğimiz sene piyasaya sürülen ve türünde çok fazla yapım da olmamasından dolayı kısa sürede zirveye oturan Cities: Skylines da Steam Yaz İndirimleri'ndeki yerini bugün itibariyle aldı. Özellikle az önce de belirttiğim gibi şehir simülasyonu türünde çok fazla başarılı yapımın olmadığını düşünürsek ve yapımında tam olarak %60'lık bir indirim yaşadığını göz önüne alırsak, işte size günün ilk kaçırılmaması gereken fırsatı.

f1n7onurjcwcbhqxgcm7 Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 8

Grim Dawn – 29,25 TL

Titan Quest oyunlarını mutlaka hatırlayan oyuncular vardır değil mi? İşte Grim Dawn o ekibin bağımsız bir şekilde geliştirdiği yeni oyun. Hack & Slash ve RPG elementlerini aynı Titan Quest'de olduğu gibi başarılı bir şekilde bir araya getiren Grim Dawn, maalesef ki adını çok fazla duyurmayı başaramamıştı. Bu indirim, tam sürüm versiyonuyla birlikte bu sene başında piyasaya sürülen yapımın merak edenler için mükemmel bir fırsat gibi görünüyor.

41819770001_4760621821001_Naruto-Ultimate-Ninja-Storm-4 Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 8

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 – 37,50 TL

Dün gerçekleşen Dragon Ball indiriminin ardından bir diğer anime temalı oyunumuz ise elbette ki NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 oldu. Bu senenin başında piyasaya sürülen ve özellikle anime serisinin hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan yeni Naruto oyunu da tam olarak %50'lik bir indirime uğradı. Anime hayranlarının kaçırmaması gereken bir teklif…

maxresdefault1-e1442971589969 Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 8

Rust – 15,50 TL

ARK: Survival Evolved ile birlikte Steam'in en çok oynana bir diğer erken erişim hayatta kalma oyunu bildiğiniz gibi Rust ve yapım bugün itibariyle tam olarak %50'lik bir indirim yaşadı. Türün hayranları zaten yapımı çoktan edinmiştir diye düşünüyorum ama yine de Rust'a daha önce bir şans vermediyseniz ya da türe henüz yeni yeni başlayan oyunculardansanız bu fırsatı kaçırmamanız gerek diye düşünüyoruz.

vanishingethancarter Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 8

The Vanishing of Ethan Carter – 6,20 TL

Çok uzun yıllardır bildiğiniz gibi piyasada bir macera oyunu kıtlığı var ve arada böylesine kaliteli yapımlar çıkınca da elbette ki türün hayranları için inanılmaz bir fırsat oluyor. The Vanishing of Ethan Carter da işte bu yapımlardan bir tanesi ve bugün itibariyle yapım tam olarak %80'lik bir indirim yaşadı. Oldukça ilginç ve dramatik bir macera oyunu arıyorsanız, işte karşınızda The Vanishing of Ethan Carter! Üstelik muazzam fiyatıyla birlikte.

[GamexMod.com]_xxax_lordoffallen Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 8

Lords of the Fallen – 16,17 TL

Lords of the Fallen da bundan iki yıl evvel piyasaya sürülen ve From Software'in Souls serisini oldukça andıran (co-op ve çevrimiçi modları olmadan) bir yapımdı. Bugün ise yapım %67'lik bir indirimle birlikte kesinlikle RPG ve zor oyunları severlerin kaçırmaması gereken türden bir hale geldi.

6720 Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 8

Divinity: Original Sin – Enhanced Edition – 29,50 TL

İşte günün son tekli indirimi… Divinity! Klasik RPG türünü yeniden canlandıran bir diğer yapım olan Divinity: Original Sin de %50'lik bir indirimle birlikte RPG severlerin kaçırmaması gereken bir hale geldi. Ayrıca tüm hikayeyi arkadaşlarınızla birlikte co-op oynayabilme şansı ise sanıyoruz ki ayrı bir artı puan olacaktır. Lakin yapımın yüksek bir seviye İngilizce gereksinimine sahip olduğunu da belirtmeden geçmek istemiyorum.

1311493451571242927 Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 8

Batman Serisi

Evet yine geldik günün seri indirimlerine. Bugünün listesinde başlangıcımızı Batman ile yapıyoruz. Tüm yapımlarıyla birlikte %50 ile %75 arası indirimleri bizlere sunan Batman: Arkham oyunlarına da mutlaka göz atmalısınız. Gerek serinin oyunlarını daha önceden oynamamış aksiyon meraklıları, gerekse koleksiyon yapmak isteyen oyuncular için kesinlikle kaçırılmaması gereken bir fırsat diye düşünüyoruz.

fccbpg5n1hhf7h4apii5 Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 8

Far Cry Serisi

Bir diğer seri indirimi ise yine Ubisoft'tan geldi! Tüm Far Cry serisi %35 ile %50 arasında bir indirime dahil oldu ve bu da seriyi Steam kütüphanenize dahil etmeniz için kaçırılmaz bir fırsat haline geldi. Diğer oyunlarını bilemiyoruz fakat Far Cry 3, Far Cry 3 – Blood Dragon ve Far Cry 4 kesinlikle kütüphanenizde bulunması gereken türden yapımlar arasında.

17kpvnbw8xkopjpg Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 8

S.T.A.L.K.E.R. Serisi

Bir diğer özel indirim ise S.T.A.L.K.E.R.'dan geldi ve tüm seri %60 ile %75 arasında oldukça büyük bir indirim yaşadı. Açık dünya, korku, RPG ve FPS öğelerini muazzam bir şekilde bir araya getiren yapımın tüm oyunlarına tam olarak 14,75 TL fiyat etiketiyle sahip olabilirsiniz.

Ve böylelikle Steam Yaz İndirimleri dahilinde bir günün daha sonuna gelmiş olduk. Yarın yeni indirimlerle birlikte görüşünceye kadar, hepinize bol oyunlu günler dilerim.

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Batman Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title