Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.ANTALYA Barosu'nun hafta sonu yapılan seçimlerine itiraz geldi.

Foto: Basın toplantısından toplu, Ali Kıvrak portre

===

Baro seçimine itiraz

ANTALYA Barosu'nun hafta sonu yapılan seçimlerine itiraz geldi. Avukat Hakan Evcin, Muratpaşa İlçe Seçim Kurulu'na yaptığı itirazında, yönetim kurulu üyesi Süleyman Akıncı'nın seçildiğine dikkat çekerek, Akıncı'nın 17. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'tefecilik' suçlamasıyla yargılandığını ve avukatlık kanununun 90. Maddesi gereğince seçilemeyeceğini iddia ederek, itiraz etti.

Hakan Evcin, dilekçesinde ayrıca "Şikayetim dikkate alınarak aday olma vasfı bulunmadığı inancını taşıdığım Süleyman Akıncı'nın yönetim kurulu üyeliğinin düşürülmesini bu kısımla ilgili birleştirme tutanağının kanuna uygun hale getirilmesini talep ederim" dedi. Evcin, meslektaşının baro yönetimine seçilmesine neden itiraz ettiğini ise şöyle açıkladı:

"Baro yönetimi etik olmalıdır. Tefecilik ile suçlanan birisinin baro yönetiminde olmaması gerekir. Bu güne kadar duyulmadığı için meslektaşlarımız Süleyman Akıncı'ya oy vermiştir. Tefecilik suçuyla yargılanan bir yönetim kurulu üyesinin yasalara ve etik değerlere aykırı, yaygın olarak da bilinen olumsuz durumda bulunması dikkate alındığında seçilme yeterliliği olmadığını düşünüyorum."

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Avukat Süleyman Akıncı ise hakkında açılan davanın, yönetim kurulu üyeliğine engel olmadığını belirterek, "Baro yönetim kuruluna aday olduğum dönemde kendi aramızda konuştuk, 'Yargılandığım bu dava seçilmeme engel olabilir mi' diye. Yaptığımız araştırmada bu dava engel değil. Ancak bu arkadaşla kişisel sürtüşmemiz var. Bu nedenle seçilmeme itiraz ediyor" dedi.

Bu yaklaşımı 'bel altı şeyler' olarak nitelendiren Akıncı, şöyle dedi: "Yapılan avukatlığa sığmaz. Beni cumhurbaşkanına, başbakana kadar şikayet ettiler. Borcunu ödemek istemeyen eski bir müvekkilin şikayetleri ile meydana gelen olaylardır bu. Ben bu davadan aklanacağıma inanıyorum. Daha önce de 3 defa takipsizlik kararı verildi hakkımda. Bizi yıldırmak için yapılan bir işlemdir bu."

Teslime TOSUN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Avukat Hakan Evcin'in ve Süleyman Akıncı'ının fotosu

===

Antalya heyeti Londra Fuarı'nda

ANTALYA Valisi Ahmet Altıparmak, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan'ın başkanlık ettiği heyetle Londra'da düzenlenen Dünya Turizm Fuarı'na katıldı. Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında sayılan Dünya Turizm Fuarı, Londra'daki Excel Fuar Merkezi'nde Pazartesi günü başladı.

5 binden fazla şirket, 200'e yakın destinasyon ve 50 bin katılımcının yer aldığı fuar Perşembe gününe kadar devam edecek. Türkiye fuarda Antalya'nın yer aldığı 965 metrekarelik alanda tanıtılıyor. Türkiye, tanıtım stratejisini destinasyon odaklı bilgilendirme ve tanıtım üzerine kurdu.

Müsteşar Özaslan'ın başkanlık ettiği Türkiye heyetinde, Vali Altıparmak'la birlikte İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, turizm birlik başkanları ve aralarında Ahmet Barut, Abdullah Keleş gibi isimlerin yer aldığı çok sayıda turizmci yer aldı. Vali Altıparmak, bugün Antalya'ya dönecek.

Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Vali Altıparmak fuarda

===

Tabip Odası'ndan kararname eylemi

SAĞLIK Bakanlığı teşkilat yapısını düzenleyen 663 sayılı kanun hükmünde kararnamenin 2 Kasım tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesini protesto eden doktorlar, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde basın açıklaması düzenledi. Antalya Tabip Odası tarafından düzenlenen eyleme 20 sağlık personeli katıldı.

Antalya Tabip Odası Başkanı Can Ertürk, meslektaşlarının korktuğunu ve bu nedenle eyleme katılımın az olduğunu söyledi. Ertürk, "Kanun hükmünde kararname ile Sağlık Bakanlığı icracı olmaktan çıkarılıp, düzenleyici ve denetleyici bakanlık haline getirilmiştir. Böylece Sağlıkta Dönüşüm programının yasal altyapısı da tamamlanmıştır. Şimdi ise sıra uygulamanın düzenlemesinin yapılarak istihdam edilecek kadroların atanmasına ve uygulamanın başlatılmasına gelmiştir" diye konuştu.

Hükümetin Sağlık Bakanlığı'nın yapısını tamamen değiştiren, Kamu Hastane Birlikleri düzenlemesini de içeren kanun hükmünde kararnameyi, Türkiye Büyük Millet Meclisi açık olmasına rağmen bir gece yarısı operasyonu yaparak yangından mal kaçırır gibi çıkardığını aktaran Ertürk, "İşimize, iş güvencemize ve hastanelerimize sahip çıkıyoruz. Bütün halkımızı devlet hastanelerinin ticarethaneye dönüştürülmesine karşı mücadeleye çağırıyoruz" dedi.

Soner KOCAER/Antalya, (DHA)

Foto: Açıklamadan fotolar

===

Meclis üyelerine AVM teşekkürü

MURATPAŞA'nın CHP'li meclis üyeleri Figen Çalıkuşu, Gültekin Otur ve Cem Balkan, Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok'a nezaket ziyaretinde bulundu. Sevimçok, meclis üyeleri Çalıkuşu, Otur ve Balkan'a, Antalya'da yapılacak yeni AVM'lerin plan tadilatı nedeniyle idare mahkemesine dava açtıkları için teşekkürlerini sundu.

Sevimçok, "Bizim az bütçemiz var, danışmanlarımız yok ve nereye AVM yapılacağından haberimiz olmuyor. Bizim adımıza, yani binlerce Antalya esnafı adına konuşuyorum. Onlar adına yaptığınız bu girişimden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. AVM içindeki esnaf da bizim esnafımız, ancak adım başı açılan AVM'ler yüzünden hem AVM içinde, hem dışında bulunan esnafımız oldukça zor zamanlar geçiriyor" dedi.

Figen Çalıkuşu ise AVM'lere karşı olmadıklarını belirterek "Hayatın gerçekleri adına hepimiz bir şekilde AVM'lere gidiyoruz. Bu plan tadilatında ise ilk defa önümüze MBTA diye bir şey çıktı. Bunun açılımı (Merkezle bütünleşen ticari alan) imiş. Halen ne olduğunu tam anlamış değiliz. Bizim itiraz ettiğimiz noktalardan bir tanesi şehir trafiğinin çok sıkıştığı yerlere plan tadilatı yapılması. AVM'lerin şehrin göbeği yerine, daha şehir dışında ve trafiği rahat bölgelerde kurulmasından yanayız" dedi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Abdullah Sevimçok, Figen Çalıkuşu, Cem Balkan ve Gültekin Otur

===

Akaydın öğrencileri sevindirdi

ANTALYA'nın Muratpaşa İlçesi Ermenek Mahallesi'ndeki ilköğretim okullarını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, öğrencileri sevindirdi. İlk olarak Ermenek Mahalle Muhtarı Akif Yasan'ı ziyaret eden Başkan Akaydın, mahallenin sorunlarını dinleyerek, çözümler için kurmaylarına talimat verdi. Muhtar Yasan, Çağlayangil Caddesi 2'nci Etap Çalışması için Başkan Akaydın'a teşekkür etti. Akaydın, bu çalışmanın tamamlanmasıyla Antalya'nın yeni bir yola kavuşacağını söyledi. Başkan Akaydın, Muhtar Yasan'a Atatürk portresi hediye etti.

OKULUN ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILACAK

Mustafa Akaydın, daha sonra Ermenek İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Sınıflarda öğrencilerle bir araya gelen Başkan Akaydın, öğrencilere kırtasiye malzemesi ve süt dağıttı. Öğretmenlerle sohbet eden Başkan Akaydın, okula da Atatürk portresi hediye etti. Akaydın, okulun bahçe ve çevre düzenlemesini Büyükşehir Belediyesi olarak yapacaklarını belirtti. Ülkü Seyfi Kandemir İlköğretim Okulu'nu da ziyaret eden Akaydın, öğrencilere kırtasiye malzemesi ve süt dağıtarak sevindirdi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Akaydın öğrencilerle

===

Deniş, Olimposgaz Genel Müdürü

TÜRKİYE'nin en büyük enerji şirketlerinden ENERGAZ'da üst düzey yönetici olarak görev yapan Hüseyin Işık Deniş, Olimpos Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne getirildi. Antalyalıların ihtiyaçlarını dikkate alarak yatırım odaklı bir plan hazırladıklarını belirten Deniş, Antalya'nın dünya kenti olma yolunda büyük adımlar attığını, doğal gazın şehrin üretim gücüne güç katacağını söyledi.

Antalya halkının, yenilikleri ve modern hayatın gerekliliklerini benimseyecek yapıda olduğunu belirten Deniş, Antalya'nın kısa zamanda doğal gazı yaygın olarak kullanan şehirlerden biri olacağını söyledi. Doğal gazın evlere ve iş yerlerine artı değer katacağını belirten Genel Müdür Deniş, "Çözüm odaklı strateji izleyerek yatırım yapmaya devam edeceğiz. Çağdaş, ekonomik, temiz doğal gazı her kesimden Antalyalıya ulaştıracağız" dedi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Hüseyin Işık Deniş

===

ABT'den Brecht uyarlaması

ANTALYA Büyükşehir Belediye Tiyatrosu (ABT), bu sezon sahneleyeceği ikinci yeni oyunla tiyatroseverlere merhaba dedi. Bertolt Brecht'in 'Kafkas Tebeşir Dairesi' adlı oyunundan uyarlanan 'Savaş ve Yoksulluk Günlerinde Bir Tebeşir Dairesi Öyküsü', sezon boyunca ABT sahnesinde olacak.

Epik tiyatronun kurucusu Bertolt Brecht'in 1944 yılında kaleme aldığı oyun, İkinci Dünya Savaşı sırasında Naziler tarafından işgal edilen Gürcistan'da geçiyor. Türkçesi Can Yücel'e ait oyun, usta yönetmen Metin Balay tarafından yeniden yorumlandı.

19 kişilik oyuncu kadrosuyla gala gösterimini gerçekleştiren Tebeşir Dairesi Öyküsü, izleyiciden tam not aldı. 2 perdelik oyunda Hitler'in işgalci orduları tarafından kuşatılan Gürcistan'da, savaşın yarattığı yoksulluk ve baskılar eleştirel bir bakış açısıyla sunuluyor.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Oyundan foto

===

Denizden 447 turist geldi

DÜNYANIN en iyi butik gemileri arasından gösterilen Bahama bandıralı 'Seabourn Quest', Alanya'ya sezonun son seferini yaptı. Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan yola çıkarak Alanya Limanı'na geldi. Bahama bandıralı 185 metre uzunluğunda, 25 metre yüksekliğinde ve 32 bin grostonluk gemi dünyanın en iyi butik gemileri arasından yer alıyor.

Çoğunluğu Amerikanlı, İngiliz, Avustralya, Kanadalı yolcuların çoğunlukta olduğu gemide 1 Türk yolcu da bulunuyor. 447 yolcunun yanı sıra gemide 330 mürettebat bulunuyor. Gemiden inen yolculara liman çıkışında Alanya kalesi ve şehir merkezinde gezip alışveriş yapacakları yerler hakkında bilgi verilerek güzergah haritası hediye edildi. Alanya'ya bu sezonun son seferini yapan lüks gemi, daha sonra Güney Kıbrıs Rum kesimine gidecek.

Özgür YILMAZ/ALANYA, (DHA)

Foto: Gemiden foto- yolculara bilgi verilmesi

===

MYO'dan MASİAD'a ziyaret

AKDENİZ Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Doç.Dr.Hacer Sert ve Müdür Yardımcısı Mehmet Bahadır Kalıpçı, Manavgat Sanayici ve İş Adamları Derneği'ni (MASİAD) ziyaret etti. MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ve Başkan Yardımcısı Turgay Akar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, üniversitelerin bulundukları kentin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına katkıları ele alındı.

MASİAD Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat'ın turizm dışında geliştirilmesi gereken ve ekonomik faaliyetlere de katkısı olan yüksek öğretim kurumlarının önemine dikkat çekerek, "Manavgat mutlaka yükseköğretim kurumlarının olduğu bir üniversite şehri olmalıdır. Bizlerde iş adamları olarak elimizi taşın altına koymalıyız" dedi. MYO Müdürü Doç.Dr.Hacer Sert ise iş adamlarının duyarlılıklarından mutlu olduklarını söyledi. Ziyarette, Manavgat'a yeni fakültelerin açılması çalışmalarındaki son gelişmeler de konuşuldu

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Fotosuz

===

MATAB'tan köylere toplantı çadırı

MANAVGAT Çevre Koruma Turizm Altyapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (MATAB) ilçedeki köylere 120 sandalye ve 20 masanın da içinde bulunduğu toplantı çadırı dağıttı. MATAB idare binasının bahçesinde yapılan teslim törenine MATAB Başkanı Recep Barut, yönetim kurulu üyeleri ve köy muhtarları katıldı. Başkan Barut, çadırları köy muhtarlarına teslim etti. Dağıtım töreninde konuşan Başkan Barut, cenaze, mevlit yada düğün gibi etkinlikler için köylerimizde çadır bulunmadığından köylülerin bunun için belediyelere müracaat ettiğini söyledi.

Bu durum hem köylüler hem de belediyeler için büyük sıkıntıya neden olduğunu aktaran Başkan Barut, "6 ay önce her köyümüz için çadır yaptırmaya karar verdik. Tamamen kapanabilir özellikli olan bu çadırlarla birlikte 120 sandalye ve 20 masa vereceğiz" dedi. Çadırların metal aksamının MATAB personeli tarafından yapıldığını belirten Başkan Barut, "Çadırların bize maliyeti 1200 TL" dedi. Masa ve sandalye için ihale açtıklarını da belirten Başkan Barut, ihale sonrasında masa ve sandalyelerin de teslim edileceğini kaydetti.

Gazetecilerin soruları üzerine Büyükşehir Yasası'nın ardından bütün mahalli idare birliklerinin kapanacağını hatırlatan Başkan Barut, "Türkiye'de MATAB statüsünde olan 3 tane birlik var. MATAB, GATAB ve Denizli'de bulunan bir birlik. Biz sadece altyapı birliği değiliz. Bizim tüzüklerimizde turizm ve hizmette var" dedi. GATAB'ın kapanmaması için yönetimin harekete geçtiğini ve Kumluca'nın birliğe dahil olmak amacıyla meclis kararı aldıklarını belirten Başkan Barut, MATAB'ın da tüzel kişiliğini devam ettirmek amacıyla Gündoğmuş ve İbradı belediye meclislerinden karar alındığını söyledi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in Manavgat arıtmasının belediyeye devri konusundaki sözlerinin hatırlatılması üzerine de Başkan Barut, "Başkan Sözen bu konuyu bana görüşmelerimizde de aktardı. Bu çözülemez bir konu değil. Eğer Manavgat'ın MATAB'a ihtiyacı varsa, MATAB Manavgat'ın hizmetine koşacaktır. Eğer bizim imzamız gerekiyorsa, nereye isterlerse oraya imza atarız" diye konuştu.

Bir gazetecinin Manavgat Belediyesi ile MATAB arasında yaşanan su abonesi sorununu sorması üzerine de Barut, "Manavgat'ta 5 bini ticari olmak üzere yaklaşık 39 bin 600 abone olduğunu biliyoruz. Ama biz Manavgat Belediyesi'ni zor durumda bırakmamak amacıyla 30 bin konut abonesi üzerinden hesap yapıyoruz. Ticari abone bile işlemiyoruz" dedi. Barut, Oymapınar bölgesinde yaşanan kanalizasyon sıkıntısını çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Çadır dağıtımı

===

Isparta'da kaçakçılık operasyonu

ISPARTA Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından gerçekleştirilen operasyonla 1 milyon makaron (Filtresin sigara kağıdı) ve 1500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Bir istihbaratı değerlendiren ekipler, belirlenen adereslere eş zamanlı baskın yaptı. Baskında 1 ton kıyılmış tütün, değişik markalarda 1500 paket gümrük kaçağı sigara, 1 milyon gümrük kaçağı makaron, gümrük kaçağı nargile ve pipo ürünleri ele geçirildi. Operasyon kapsamında 8 kişi gözaltına alındı.

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA)

Fotosuz

===

Karamanlı'da trafik kazası: 2 yaralı

BURDUR'un Karamanlı İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Burdur'dan Karamanlı yönüne syreden 48 yaşındaki Erdoğan Taş yönetimindeki 15 LD 946 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu. Takla atarak yuvarlanan otomobilideki sürücü Erdoğan Taş ve yanındaki 31 yaşındaki Hakan Yalçın yaralandı. Yoldan geçenlerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı yaralılar, Burdur Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Hakan KAZAN/KARAMANLI, (DHA)

Foto: Kaza yapan otomobil

===

Burdur Valisi hacdan döndü

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, hac görevini yerine getirmek için gittiği kutsal topraklardan döndü. Hac ziyaretiyle ilgili açıklama yapan Vali Yılmaz, bu sene hacca gitmenin kendilerine de nasip olduğunu söyledi. Hac vazifesinin genç, güçlü iken yapılmasını tavsiye eden Vali Yılmaz, "Çok mutluyuz inşallah herkese nasip eder. Yıllardır hacılarımızı uğurlarız, bizde arzu ederdik, bu sene nasip oldu" dedi.

Hac vazifesinin Müslümanların bir araya geldiği en önemli buluşma olduğunu anlatan Vali Yılmaz, "Hem Medine'de hem de Mekke'de çok insanla görüştük, tanıştık. Türk hacılarımızla görüştük, Burdurlu hacılarımızla buluştuk. Orada başka bir güzellik yaşıyorsunuz, bir yanınızda Endonezyalı, bir yanınızda Bangladeşli, Avrupa ülkelerinden, Uzak Doğu'dan gelenler var. Yaptığımız sohbetlerde Türkiye'nin çok iyi tanındığını gördüm" diye konuştu.

Onur ÖZKAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Vali Yılmaz

===

'Çocuk Kulübü' Kepez'de hayat buluyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, içerisinde spor, müzik, eğitim, internet, toplantı salonu ve kütüphanenin yanı sıra, 'Çocuk Meclisi'nin de bulunacağı 'Çocuk Kulübü' kuracaklarını söyledi. Kepezli öğrenciler, "Yerel Yönetimler ve Çalışma Şekilleri" ders konusunu Kepez Belediyesi'nde işliyor. Üç hafta içinde 28 ortaokuldan 1397 öğrenciyi belediye hizmet binasında ağırlayan Başkan Tütüncü, son olarak Altınova ve Ayşe-Ahmet Atmaca Ortaokulu öğrencilerini konuk ederek, yerel yönetimler ve işleyişi konusunda bilgilendirdi.

BİLGİ EVLERİ ARTACAK

Öğrencilerin yerel yönetimlerin işleyişi hakkındaki sorularına yanıt veren Başkan Tütüncü, evlerinde bilgisayarı ya da interneti olmayan çocuklar olduğunu belirterek, öğrencilerin ödevlerini yapabilecekleri veya merak ettikleri bir konuyu araştırabilecekleri "Bilgi Evi" projesini daha ileriye götürmek istediklerini söyledi. Bu projeyi Kepez'de birçok mahallede aktif hale getirmek istediklerini dile getiren Başkan Tütüncü, "Bilgi Evi" projesini hızla yaygınlaştırmayı hedeflediklerini bildirdi.

Yeni bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlandıklarını dile getiren Tütüncü, anasınıfı öğrencisinden 8. sınıf öğrencisine kadar yüzlerce öğrenciyi kapsayan ve içinde Çocuk Meclisi'nin de bulunacağı "Çocuk Kulübü" kurmaya hazırlandıklarını müjdeledi. Çocuk Kulübü için çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını ifade eden Tütüncü, Kepez Belediyesi Spor Tesisleri'nde çocukların spor, müzik, eğitim, internet, toplantı salonu, kütüphane gibi birçok aktiviteyi bir arada kullanabilecekleri bir kompleks projelendirdiklerini söyledi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Başkan Tütüncü çocuklarla - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Akaydın Ahmet Barut Manavgat Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title