Haberler

Dha Yurt Bülteni-2

1)ŞIRNAK'TA ÇATIŞMA: 1 ASKER ŞEHİT ŞIRNAK'taki Namaz Dağı Sori Tepe Mevkii'nde sürdürülen operasyonda 1 asker şehit oldu.

1)ŞIRNAK'TA ÇATIŞMA: 1 ASKER ŞEHİT

ŞIRNAK'taki Namaz Dağı Sori Tepe Mevkii'nde sürdürülen operasyonda 1 asker şehit oldu. Merkez Güneyçam Köyü üs bölgesine bu sabah roketatarla saldıran PKK'lı teröristler, güvenlik güçlerinin karşı ateşi üzerine kaçtı.Namaz Dağı Şerivan Ormanları Sori Tepe Mevkii'ndeki sürdürülen operasyonda güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında bu sabah çatışma çıktı. Çıkan çatışmada, 1 asker şehit oldu. Bölgede başlatılan operasyon devam ediyor. Şehit askerin cenazesi, helikopter ile Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na ordan ambulans ile Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÜS BÖLGESİNE ROKETLİ SALDIRI

Şırnak'ta sat 06.00 sıralarında merkez Güneyçam Köyü Üs Bölgesi'ne PKK'lı teröristler otomatik silah ve roketatarlarla saldırı düzenlendi. Saldırıya güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine yaklaşık 10 dakika süren çatışma çıktı.Çıkan çatışma ardından PKK'lı teröristler kaçarken, üs bölgesinden PKK'lıların muhtemel kaçış noktaları ateş altına alındı. Operasyonlara ATAK tipi helikopter de havadan destek verdi.

Sekvan KÜDEN-ŞIRNAK/DHA

===================================================

2)RİZE' DE DERELER TAŞTI,MAHSUR KALAN AİLE 16 SAAT SONRA  KURTARILDI

Rize'de akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle su seviyesi yükselerek taşan dere yaya köprüsünün yıkılmasına neden olunca bir evde mahsur kalan 5 kişilik aile için ekipler seferber oldu. Ailenin yardım çağrısı üzerine Kalkandere İlçesi Esendere Köyü'ne sevk edilen çok sayıda AFAD, Jandarma ekiplerince arama kurtarma çalışması başlattı.

AFAD EKİBİ DEREYE DÜŞTÜ

Yağış nedeniyle köye ulaşan bazı yolların da dere taşması sonucu ulaşıma kapanması nedeniyle ekipler iş makinelerinden yardım istedi. Günün ağarması ve iş makineleriyle açılan yolda ilerleyen ekipler 2 saatlik bir çalışma sonrası mahsur kalan ailenin bulunduğu alana ulaştı. Evlerinde tek ulaşımı köprüden sağlayan ancak yağışlar sonrası dere suyunun köprülerini yıkmasıyla evlerinden çıkamayarak mahsur kalan aileye ulaşan ekipler ev ile yol arasına halat germek istedi. Halat germe çalışmaları sırsında bir AFAD personeli dengesini kaybederek sulara kapıldı. Derede bir süre sürüklenen AFAD'çı kendi çabası ve diğer arkadaşları yardımıyla kurtarıldı.

VATANDAŞLAR AFAD'LA YARIŞTI KÖPRÜ YAPTI

Ekipler ikinci denemelerinde halatı iki yakada yer alan ağaçlara bağlayarak yaşlı adam Şakir Akgün'ü kurtardı. Bir yandan arama kurtarma çalışmaları sürerken bir yandan da çevredeki vatandaşlar da köprüyü yapmak için kolları sıvadı. Çevreden buldukları odun direklerle önce köprünün ayağını oluşturan vatandaşlar daha sonra da üzerine tahta çakarak köprüyü oluşturdu. Evde mahsur kalan Hakan Akgün eşi ve 2 çocuğu da bu sırada çevredeki vatandaşlar tarafından yapılan köprüden geçirilerek kurtarıldı.

GECEYİ KORKU İÇİNDE GEÇİRDİK

Yağış sonrası köprülerinin yıkıldığı ve mahsur kaldıklarını belirten Hakan Akgün yaşadıklarını anlatarak "Akşam çok yağış vardı. Yağışlar gece de sürdü. Yağışlar sonrası dere suyu yükseldi evimizin önünde tek ulaşımımızı sağladığımız köprü yıkıldı. Bu yüzden evden çıkamadık. Geceyi evde korku içinde geçirdik. Çok şükür kurtarıldıkö dedi.

20 KÖY YOLU KAPALI

Bu arada bölgede etkili olan yağış nedeniyle dere sularının taşmasıyla 20 köy ve mahalle yolu kapandı, bazı taş duvar ile köprüler de yıkıldı. İl Özel İdaresi ekiplerince kapanan yolların ulaşıma açılması çalışmalarını sürdürüyor.

Görüntü Dökümü

-----------------------------

-AFAD ekibi dereye inmesi

-Halat germe işlemi

-Vatandaşlar köprü yapması

-AFAD ekibinin dereye düşme anı

-Mahsur kalanlardan görüntüler

-Halatla bir kişinin geçirilmesi

-Köprünün tamamlanması ve kurtarılmalar

-Hakan Akgün konuşma

-Kapalı köy yolları açılması ve çalışmalar

-Hasarlı yol ve köprülerden görüntüler

-Dere taşma anı cep telefonu kamerası görüntüsü

(Haber-Kamera: MUHAMMET KAÇAR/RİZE/DHA

=====================================================

3)KÜÇÜK HAVVANUR, 5'İNCİ KATTAN DÜŞEREK ÖLDÜ

MANİSA'nın Yunusemre İlçesi'nde, 5'inci kattaki evinin balkonundan aşağı düşen 2 yaşındaki Havvanur Kusursuz, kaldırıldığı hastanede öldü. Olay, dün (salı) saat 18.30 sıralarında, Adnan Menderes Mahallesi TOKİ 3'te meydana geldi. Veysel Kusursuz ve Fatma Kusursuz çiftinin 2 yaşındaki kızı Havvanur Kusursuz, 5. kattaki evin balkonun demir korkuluklarına sıkışan oyuncağını almak istedi. İddiaya göre, demir korkulukların önüne getirdiği sandalyenin üstüne çıkan Havvanur Kusursuz, üstüne çıktı. Dengesini kaybederek boşluğa düşen Havvanur Kusursuz, 5'inci kattan aşağıya düştü. Havvanur'un düştüğü sırada evde, ablası 6 yaşındaki Ayşenur Kusursuz'un bulunduğu, annesi Fatma Kusursuz'un komşusuna gittiği ve Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan baba Veysel Kusursuz'un ise işte olduğu öğrenildi.

Kanlar içinde yerde kalan Havvanur Kusursuz'u görenler durumu, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kızının düştüğünü haber alan anne Fatma Kusursuz, kızını kanlar içerisinde yerde görünce sinir krizi geçirdi. Havvanur Kusursuz, ambulansla, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne kaldırıldı. Minik Havvanur, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çocuğun ölüm haberi, ailede üzüntü yarattı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü

---------------------

Kızın düştüğü apartmandan görüntü

Kızın yerde görüntüsü

Komşuların kapı önünde beklemesi

Ailenin hastane önündeki feryatları

Anne-baba ve ablanın hastane önünden çıkışları

(Haber- Kamera: İlker KILIÇASLAN / MANİSA,

============================================================

4)BARTIN'DA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ HALI SİLKELERKEN AŞAĞIYA DÜŞTÜLER

BARTIN'da evin penceresinden halı silkelerken korkuluğun kopması sonucu 4 metre yükseklikten aşağıya düşen 3 üniversite öğrencisi yaralandı.

Aladağ Mahallesi Kavallar Caddesi'ndeki 4 katlı apartmanın 1'inci katında oturan üniversite öğrencileri 18 yaşındaki İsmail Malkaç, 19 yaşındaki Seçkin Zabınca ve 20 yaşındaki Mustafa Cihangiroğlu pencereden halı silkelemeye başladı. Önlerinde bulunan korkuluğun kopması sonucu dengesini kaybeden 3 öğrenci, 4 metreden beton zemine düştü. Çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri öğrencilere müdahalede bulundu. Öğrenciler, ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikeleri bulunmayan öğrencilerin tedavisi devam ediyor.

Görüntü Dökümü:

--------------------------

-Öğrencilerin düştüğü pencere

-Yaralı öğrencilere 112 müdahale etmesi

-Vatandaşların konuşmaları

Süre: (1.23) Boyut: (44 MB)

Haber-Kamera: Ayhan ACAR/BARTIN,

==================================================

5)AKSİYON FİLMLERİNİ ARATMAYACAK KAZA BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

BURSA'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde meydana gelen ve aksiyon filmlerindeki sahneleri aratmayacak trafik kazası güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, bir araca çarparak karşı şeride geçen otomobil, takla atarak gelen otomobilin üzerine kondu. Kazada ölen veya yaralanan olmadı. Kaza, merkez Osmangazi ilçesi Atıcılar Mahallesi'nde meydana geldi. 16 DAZ 80 plakalı otomobil, dönüş yapan araca çarpmamak için ani manevra yapınca kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Karşı şeritte seyir halinde olan 16 GR 475 plakalı otomobile süratli bir şekilde çarptıktan sonra üzerine çıktı. Üst üste çıkan otomobiller, bir süre sürüklendikten sonra duvara çarparak durabildi.

Aksiyon filmlerini aratmayan kaza da otomobiller hurdaya dönerken, ölen veya yaralanan olmadı. Feci kaza, güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, otomobilin karşı şeride geçmesi ve seyir halinde olan bir otomobilin üzerine çıkması yeralıyor.

Görüntü Dökümü

-------------------------------------

Otomobilin karşı şeride geçmesi

Otomobilin üzerine çıkması

Kaza anı güvenlik kamerası

SÜRE: 0.30 saniye

BOYUT: 90 Mb

Berktuğ ÖNCÜ/BURSA,-

=========================================================

6)DOMATES ÜRETİCİSİ ZOR DURUMDA

ÇANAKKALE'de özellikle eski adıyla Batak Ovası olan Kumkale Ovası başta olmak üzere kent genelinde üreticinin güçlükle ve büyük umutla yetiştirdiği meşhur Çanakkale domatesinin toptan alış fiyatı kilogramda 35-40 kuruşa kadar düştü. Sezona 70-80 kuruştan alıcı bularak başlayan ancak düşüşle hayal kırıklığı yaşayan üreticiler, düşüşünün en önemli sebebini Rusya'nın domates ihracatına izin vermemesi olarak gösterdi; fiyatların maliyeti dahi karşılamadığını vurguladı.  Kentteki tarım üreticileri için en önemli gelir kaynağının başında gelen meşhur Çanakkale Domatesi'nin fiyatları bu yıl adeta dibe çakıldı. Üreticiler ise, banka ve kooperatiflere olan kredi borçlarını nasıl ödeyeceklerini kara kara düşünmeye başladı. Çanakkale Domatesi'ndeki verimin yüksek olmasına sevinen üreticiler, hasat sezonunun ortasına yaklaşıldığında yarı yarıya düşen fiyatlar nedeniyle neye uğradıklarını şaşırdı. Sezonun ilk hasadında toptancıya kilosunu 70-80 kuruştan satan üretici, şu günlerde fiyatların 35-40 kuruş ile yarı yarıya düşmesine tepki gösterdi.

Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya, bölgede 100 bin dönüm domates dikildiğini ve 600-700 bin ton civarında da üretim gerçekleştirildiğini söyledi. Bu nedenle domatesin Çanakkale için çok önemli ürünlerden birisi olduğunu ifade eden Kaya, ülke geneli domates üretiminin yalnız yüzde 5'inin Çanakkale'den karşılandığına dikkat çekti. Ancak bu yıl Çanakkale'de domates fiyatlarının arzu ettikleri seviyelerde olmadığını söyleyen Kaya, şöyle konuştu:

"Şuanda domates fiyatı 30-35 kuruşa kadar düşmüş durumda. Bu da üreticiyi ciddi şekilde tedirgin etmektedir. Orta ve son turfanda domateslerin çıkmasıyla birlikte fiyatların biraz daha hareketleneceğini umut ediyoruz. Eğer ki beklediğimiz gibi fiyatlar hareketlenmez ise üreticimiz ciddi şekilde zor durumda kalacaktır. Çünkü domatesin zaten 30 ila 40 kuruş arasında bir maliyeti vardır. Bu şartlarda üreticimizin para kazanma şansı hiç yok. Ayrıca fiyat geriledikçe ürünü satmakta zorlaşıyor. Ürüne talep azalıyor ve üretici ürününü tarlada bırakmak zorunda kalıyor. Biz domatesin 2-3 TL olmasını da istemiyoruz. Tüketiciyi de ciddi şekilde korumak ve anlamak gerekiyor. Ama domatesin 80 kuruş ile 1 TL fiyatla devamlı alınıp satılıyor olunabilmesi, üretici tarafından kabul görecektir"

Truva Sulama Birliği Başkanı ve Çıplak Köyü'nde domates yetiştiriciliği yapan İlhan Ulus ise tadı ve lezzetiyle meşhur olan Çanakkale Domatesi'nin tam mevsiminde olduklarını, her köyden günde 6-7 kamyon domatesin kamyonlara sarıldığını belirtti. Ancak pazarlama noktasında sıkıntılar bulunduğunu anlatan İlhan Ulus, "Bugün kilosunu 50 kuruşa mal ettiğimiz sofralık domatesi ancak 40 kuruşa satabiliyoruz. Kilosunu 40 kuruşa mal ettiğimiz sivri, sanayi tipi dediğimiz domatesi de 35 kuruşa satabiliyoruz. Bugün domatesin ihracatı olsaydı bu fiyatlara düşmezdi.  Bizim beklentilerimiz Rusya ile ilişkilerin geliştirilmesi ve ihracatın açılması. Arap ülkelerine ihracat kapılarının açılarak domatesimizin ihraç edilmesini bekliyoruz. 70-80 kuruştan açılan piyasa bugün 40 kuruşa kadar gerilemiş durumda. Mal üretiminin fazla olmasının yanında arz ve talep dengesinin bozulmuş olması nedeniyle fiyatlarda sıkıntılar yaşadık. Üretim fazlalığından dolayı bazı halciler satamadığını ve fiyatların bozuk olduğunu bahane ederek fiyatları aşağı çekmek adına arabalarını iptal ediyorlar ve sıkıntı yaşıyoruz. Bu da üreticinin zarar etmesi demektir. Zarar eden bir üretici tabi ki bankalara ve kooperatiflere olan borçlarını ödemekte zorlanacak. Kumkale Ovası'nda üreticilerin geçimini sağlayan Çanakkale Domatesi'dir. Bizim üreticimiz domatesten para kazanabilirse banka ve kooperatif borçlarını zamanında ödeyebilir. Aksi halde o borçların ödenmesi söz konusu değil" dedi.

Çıplak Köyü'nde yaş sebze ve meyve pazarlaması konusunda organizatörlük yapan Gürcan Duran ise, "Şuanda domates fiyatları 35-40 kuruş ve bu maliyetlerin çok çok altında. Halci arkadaşlar İstanbul'da özellikle hallerin ve pazarların boş olduğunu ve malın tüketiminin az olduğunu söylüyor. Dolayısıyla bizim buradan sevkiyatlarımız zaman zaman çok az olmakta. Bizim piyasaya arz ettiğimiz mal çok aşırı talep görmemekte. Bu hem ürünün fiyatına hem de kalitesine yansıyor. Bu ürünün sanayiye kadar düşmesine sebep olabiliyor. Şuanda üreticiler bu durumdan çok rahatsız. Bu fiyatlar devam ederse artık bu üretimi yapamayacak hale geleceğiz" diye konuştu..

Kalafat Köyü'nde son 4 yıldır domates üreticiliği yapan Şahin Ceylan da, "Baktığım zaman bu sezon çok kötü görünüyor. Çok üretim var, yalnız fiyatlarda herhangi bir kıpırdama yok. Bu böyle gittiği sürece sezon sonunu çıkamayacağız. Kar edemeyeceğiz ve borçlarımızı ödeyemeyeceğiz. Bu da bizim ve Çanakkale Domatesi'nin sonu demektir. Çanakkale Domatesi'nin kalitesini yüksek tutmak için bütün mücadeleyi veriyoruz ama fiyatlar bizi çok zorluyor" dedi.

BAYRAMİÇ'TE DE DURUM AYNI

Bayramiç'in ilçe merkezinin yanı sıra Koşuburnu, Türkmenli, Sarıdüz ve Yahşieli gibi domates üretimiyle geçinen köylüler de, bugünlerde iyice düşen domates fiyatlarından dolayı dertli. Türkmenli Köyünde domates üreticisi 63 yaşındaki Hüseyin Acar, "Bu fiyatlarla kar etmek bir yana, zarar ederiz. Domates üreticisi ne fide, ne mazot, ne ilaç, ne de gübre parasını ödeyebilir. Bankalara borçlu olan üreticiler iflasın eşiğine gelir" dedi.

Üreticiler, düşük fiyatlar nedeniyle şuanda toptancılara 25 kilo gelen bir kasa domatesi toplam 10 TL'den satıyor. Ancak toptancıların baskısıyla bir kasa domatesin fiyatının 9 TL'ye kadar düşmesi ihtimalinin endişe verdiği belirtildi.

Toptancının üreticiden kilosunu 35 kuruşa almak istediği domates ise İlçede kurulan Pazar tezgahlarında 75 kuruş ile 1 TL arasında fiyatla satılıyor.

Görüntü Dökümü

---------------------

Çıplak Köyünde kamyonlara domateslerin yüklenmesinden görüntü.

İlhan Ulus ile röp.

Domates tarlasından görüntü

İsmail Kaya ile röp.

Domates tarlalarından görüntü.

Toptancıların kamyonlara domates yüklerken görüntüsü.

Üretici Hüseyin Acar ile röp.

(Haber- Kamera: Burak GEZEN- Fatih DALDAL / ÇANAKKALE,

======================================================

7)GÖLMARMA'NIN ELEKTRİĞİNİ BELEDİYE BAŞKANI ÜRETECEK

MANİSA'nın Gölmarmara İlçesi Merkez Mahallesi'nde kendisine ait 230 dönümlük arazi üzerinde güneş enerjisi sistemi kurmak için çalışmalara başlayan Belediye Başkanı Kamil Öz, bu yıl sonuna kadar tamamı döşenecek güneş panellerinin ilçenin elektrik tüketimini karşılayacak kapasitede olduğunu ifade etti.

AK Partili Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz'ün, ilçedeki Merkez Mahallesi'nde 230 dönümlük şahsi arazisine 1 buçuk yıl önce kurmaya başladığı güneş enerjisi ile elektrik üretim tesisinin yapımında son aşamaya gelindi. Başkan Öz, yaşadıkları en önemli sıkıntının Türkiye'de güneş enerjisi paneli üretiminin yaygın olmaması olduğunu söyledi. Şuanda güneş enerjisi panelini kilowaltt başına 55 Cent'e aldıklarını ifade eden Belediye Başkanı Öz, "Son yıllarda çıkartılan anti damping yasası ile özellikle Çin'den getirilen güneş enerjisi panellerinin satışının önüne geçildi. Panel fiyatları kilowatt başına 38 Cent'ten 55 Cent'e çıktı. Türkiye'de güneş panelleri yok satılıyor. Özellikle karaborsada satışlar çok fazla. Rağbet artınca zor bulunmaya başladı. Türkiye'de ise güneş enerji panelleri üretimi oldukça yetersiz. Bu nedenle de tesislerin kurulması 1 milyon dolarların üzerine çıktı. Ancak Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı'nın talimatları doğrultusunda artık güneş panelleri 2019 yılından sonra Türkiye'de yaygın bir şekilde üretilecek ve bu tür tesislerin kurulum maliyeti ucuzlamış olacak" diye konuştu.

12 BİN KİLOWATT'LIK ELEKTRİK ÜRETECEK

Gölmarmara Belediye Başkanı Öz, 230 dönümlük arazi üzerine yaklaşık 53 bin güneş panelinin döşeneceğini ifade ederek, yıl sonuna kadar panellerin tamamının yerleştirileceğini ve 12 bin kilowatt elektrik üreten bir tesisi ilçeye kazandıracaklarını ifade etti. Şuanda 8 bin 800 adet panelin döşendiğini ve elektrik üretimine başladığını hatırlatan Öz, "Şuanda kurulan 8 bin 800 tane enerji paneli elektrik üretimine başladı ve geçici kabul imzalanana kadar elektriği ücretsiz olarak devlete vereceğiz. Önümüzdeki haftalar içerisinde geçici kabul yapılacak ve devlete elektrik satmaya başlayacağız. Panelleri kuran firmalar bu bölgede güneş enerjisinden elektrik üretebilecek iyi bir alan olduğunu ifade etti" diye konuştu. Başkan Öz, 10 yıl boyunca devlete elektriği lisanssız satma haklarının olduğunu da ifade ederek, tesisin Gölmarmara İlçesi'nin tamamının elektriği karşılayabilecek kapasitede olduğunu söyledi.

YAZIN ELEKTRİK TÜKETİMİ FAZLA

Gölmarmara'nın 15 bin 500 nüfusu bulunduğunu ve yaz aylarında elektrik tüketiminın oldukça arttığını hatırlatan Öz, "İlçemizde tarımsal sulama ile tarımsal sanayimiz var. 18 bin ile 20 bin kilowatt yaz ayında bir tüketim oluyor. Kış ayında ise bu rakam 8 bin kilowattlara kadar düşüyor. Ancak yıllık ortalamaya baktığımız zaman kurduğumuz tesisin ilçemizin elektrik tüketimine fazla olduğunu düşünüyoruz. Tesisin geçici kabulü yapıldıktan sonra devlete 1.33 Cent karşılığında elektrik satacağız" diye konuştu.

BELEDİYE İÇİN DE TESİS KURULACAK

Gölmarmara Belediye Başkanı Öz ayrıca, belediyenin 500 kilowattlık elektriğinin de ücretsiz karşılanması için güneş enerjisi sistemi kurmayı planladıklarını açıkladı. Öz "Belediye olarak 10 megawattlık bir başvurumuz vardı. Yap-işlet-devret modeli ile bir firma ile anlaşmamız oldu. Kesilen fatura bedelinin yüzde 12'sini belediyeye kalmak suretiyle 25 yıllığına belediyeye gelir olacaktı. Fakat Gölmarmara Belediyesi'ne ait olan arazide mera ile orman şerhi vardı. Bu bürokratik işlemlerle uğraşırken EPDK lisanslı yönetmeliğini değiştirdi. 'Tükettiğinizin 30 katı üretebilirsiniz' şartı geldi. Böyle olunca belediyemizin eli kolu bağlandı. Belediyenin de 500 kilowattlık tüketimi olduğu için bizde 500 kilowattlık üretim konusunda tekrar başvuruda bulunduk. Bu ağustos ayı içerisinde Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş. ile olumlu görüşmeler yaptık. Kurulacak bu tesis ile belediye kendi elektrik tüketimini kendisi karşılayarak, aylık ödenen 25 bin TL'lik elektrik faturası belediyenin kasasında kalmış olacak" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

-------------------------:

-Güneş panellerinden görüntü,

-Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz'ün açıklamasından görüntü,

-Belediye Başkanı Öz'ün tesisi incelerken görüntüsü.

Haber - Kamera: İlker KILIÇASLAN/MANİSA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gölmarmara Çanakkale Kamil Öz Şırnak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu?
title