Haberler

GTA Online Los Santos Drug Wars güncelleme içerikleri

Güncelleme:

Los Santos Drug Wars, yeni bir GTA Online hikaye güncellemesinin açılış bölümüdür. Zengin olmak gibi büyük umutları olan sınırda bir adam olan Dax liderliğindeki yeni gelenlerden oluşan bir ayak takımı ekibini içeriyor.

Gta Online'ın 2022 yılının son içerik güncellemesi olan Los Santos Drug Wars güncellemesi tüm platformlarda yayınlandı. İki parçadan oluşacak güncellemenin ilk bölümü GTA Online sunucularında yayınlandı.

GTA ONLINE LOS SANTOS DRUG WARS GÜNCELLEMESİ

Dax ve onun sert partili uyumsuz grubu Fooliganz, Blaine County'de dükkan kurarak konumlarını belirlemeye çalışıyorlar. Bir ömür boyu sürecek bir yolculuğa çıkın ve yeni bir operasyon üssünde (Freakshop) gruba katılın ve yasadışı ticaretine hükmetmek için The Lost MC ve diğer düşmanlarla mücadele edin. İlk Dozu altı yeni görevde tamamlayın ve yeni MTL Brickade 6x6'nın arkasındaki bir Asit Laboratuvarına erişimin kilidini açmak için gerekli laboratuvar ekipmanlarını edinin. Ardından, yeni mobil işinizi kendi akıl almaz madde markanızla kurun.

Ron Jakowski'den gelen bir çağrıya cevap vererek ve Sandy Shores'taki Liquor Ace'in üzerindeki Fooliganz ile buluşarak başlayın. 21 Aralık'a kadar, Dax ve Fooliganz'ın dayanak noktalarına yerleşmelerine yardımcı olurken tüm bu yeni görevlerde 2X GTA $ ve RP kazanın.

GTA Online Los Santos Drug Wars güncelleme içerikleri

DAX

Dax birçok insan için birçok şeydir: San Andreas Islah Departmanı onu tekrar eden bir müşteri, yakın zamanda serbest bırakılan şiddetli, ahlaksız ve bir suçlu olarak tanır. Öte yandan, gruptaki Fooliganz, onu liderleri, kahramanları, narkotik mesihleri ve dava için sonuna kadar gitmeye istekli ahbapları olarak tanırlar. Dax, İlk Doz aracılığıyla birincil temasınız olacaktır.

GTA Online Los Santos Drug Wars güncelleme içerikleri

LUCHADORA

Fooliganzlar kendilerini bir çeteden daha az ve daha çok ravers, bağımlılar ve tüm çizgilerin dışlanmışlarını içeren sıkı sıkıya bağlı bir uyumsuzluk ailesi olarak görüyorlar - Fooliganza'da bir topluluk bulan ve Dax'ın sadık ikinci komutanı olmak için saflarda yükselen bir metal kafalı güreşçi olan Lucadora da dahil olmak üzere.

GTA Online Los Santos Drug Wars güncelleme içerikleri

LABRAT

İyi iş birlikleri tamamen kimya ile ilgilidir. Fooliganz, Los Santos ve Blaine County genelinde dağıtımı kurmak ve sürdürmek için yardıma ihtiyaç duyacak. Freakshop'un yerleşik kimyageri Labrat, operasyonu başlatmanıza ve köpürtmenize yardımcı olacaktır.

GTA Online Los Santos Drug Wars güncelleme içerikleri

RON

Ron Jakowski o kadar paranoyak ki, arkadaşları kova şapkasının içini alüminyum folyo ile kapladığını söylüyor, ancak Gergin Ron bu sefer gerçek bir şey yapıyor. Trevor gittikten sonra, Fooliganz'ın köhne psychedelic yeraltı dünyasını keşfetti. Kısa bir süre sonra bir davetle temasa geçecek ve sirke katılma şansınız olacak.

GTA Online Los Santos Drug Wars güncelleme içerikleri

ACID LAB

Psychedelics'in geniş dünyasına girmek mi istiyorsunuz? Freemode'da talep edilebilen ve Asit Ürününü teslim etmek için kullanılan Maibatsu Manchez Scout C motosikletini içeren ağır hizmet tipi bir araç olan MTL Brickade 6x6'yı çalmak için First Dose'daki tüm görevleri tamamlayın.

GTA ONLINE ACID LAB NASIL GÖREVİ YAPILIR?

Gerekli laboratuvar ekipmanını edindikten sonra, Brickade 6x6, hareket halindeyken kendi parti düşüşlerinizi yapmak için karargahınız olacak ve yetenekli Mutt, yeni işinizi kurmanıza ve çalıştırmanıza yardımcı olacaktır. Freakshop'ta Asit Laboratuvarı yükseltmesini kurun ve malzemeleri sipariş ederek veya kaba kuvvet kullanarak tedarik ederek malzemeleri tedarik edin, ardından ürününüzü üretin ve üçüncü gözlerini biraz daha geniş açmak isteyenlere satın.

Malzemeleri tedarik etmek, Mutt'a sipariş vermesi için ödeme yapmak kadar kolay olabilir veya Humane Labs'tan gelen akışı geri kazanarak, tahıl ve uçucu kimyasalları çalarak ellerinizi kirletebilirsiniz. Kollarınızı sıvayıp kısa bir vardiya yapmak üretim hızlarını bile artıracaktır. Piştikten sonra, nihai ürünün potansiyel alıcılara teslim edilmesi ve yetkililerin elinden uzak tutulması gerekecektir.

GTA Online Los Santos Drug Wars güncelleme içerikleri

Topluluk o kadar büyük bir sirk ki, dünyadaki hiçbir çadır onu örtemezdi. Ancak Fooliganz, Los Santos Otoyolu'nun altındaki psychedelic bir cennet olan The Freakshop'ta takılır, yemek pişirir ve gezer. Burada, cephaneliğinizi yükseltmek için bir Silah Atölyesine erişimden yararlanabilecek ve MTL Brickade 6x6 ve Maibatsu Manchez Scout C'nizi değiştirebileceksiniz.

Yeni edindiğiniz Brickade 6x6'nız yuvarlanan bir kül bloğuna benzeyebilir, ancak Freakshop'ta saklamak, onu beğeninize göre kapsamlı bir şekilde değiştirmenize ve özelleştirmenize olanak tanır. Mobil işletmenizi yolda durdurulamaz bir güce dönüştürmek için motoru, zırhı, frenleri ve daha fazlasını ayarlayın ve iyi bir önlem almak için dekoratif bir görünüme tokat atın. Ürünü daha da hızlı teslim etmek için yeni Manchez Scout C motosikletinizi modifiye edin ve halüsinojenikte en saygın isim olma yolunda ilerleyeceksiniz.

GTA Online Los Santos Drug Wars güncelleme içerikleri

Dax hapisteyken çok şey değişti ve dışarıya uyum sağlayan biraz kültür şokuyla uğraşıyor: herkes şimdi buharlaşıyor, yabani ot yasaldır ve Fooliganza'nın yönettiği pazarlara her türlü çete taşındı.

FIB'nin müdahale etmeyi, mahsulleri zehirleyerek rakip operasyonlarını sabote etmeyi, uzaktan kumandalı bombalar yerleştirmeyi ve diğer planları içeren faaliyetler için izleme listesini yapmasına yardımcı olun. Gruba katıldıktan ve ünlü liderleriyle tanıştıktan sonra, telefonunuzu alın ve tüm hafta boyunca 2X GTA $ ve RP'yi geri alan Fooligan Jobs'u istemek için Dax ile iletişime geçin.

GTA ONLINE LOS SANTOS DRUG WARS YENİ ARAÇLARI

  • Överflöd Entity MT
  • Annis 300R
  • Declasse Tulip M-100
  • Zirconium Journey II
  • BF Surfer Custom

GTA Online Los Santos Drug Wars güncelleme içerikleri

GTA Online Los Santos Drug Wars güncelleme içerikleri

GTA Online Los Santos Drug Wars güncelleme içerikleri

GTA Online Los Santos Drug Wars güncelleme içerikleri

GTA Online Los Santos Drug Wars güncelleme içerikleri

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Rockstar Games GTA Online Haberler

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title