Haberler

Dha Yurt Bülteni-10

1)HDP ESKİ MİLLETVEKİLİ AYLA AKAT ATA, TAHLİYE EDİLDİ DİYARBAKIR Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında yürütülen soruşturma kapsamında 30 Ekim 2016 tarihinde tutuklanan ve 95 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan HDP eski Batman Milletvekili Ayla Akat Ata yargılandığı davada tahliye edildi.

1)HDP ESKİ MİLLETVEKİLİ AYLA AKAT ATA, TAHLİYE EDİLDİ

DİYARBAKIR Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında yürütülen soruşturma kapsamında 30 Ekim 2016 tarihinde tutuklanan ve 95 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan HDP eski Batman Milletvekili Ayla Akat Ata yargılandığı davada tahliye edildi. Diyarbakır 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 95 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan HDP eski Batman milletvekili Ayla Akat Ata'nın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada savunma yapan Ata, hakkındaki iddiaları reddetti. Avukatları ise, Ata'nın siyasetçi olarak yürüttüğü faaliyetlerin iddianameye suç konusu olarak yansıtıldığını savundu. Mahkeme heyeti, aynı mahkemede Ata hakkında 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçundan açılan davanın söz konusu dava ile birleştirilmesine karar vererek, Ata'nın adli kontrol şartı ile tahliyesini kararlaştırdı.

Felat BOZARSLAN / DİYARBAKIR,

======================================================

2)LİDERİN BANDIRMASPOR'A 5-0 YENİLMESİ TARAFTARI İSYAN ETTİRDİ, FUTBOLCU VE TEKNİK YÖNETİM PROTESTO EDİLDİ, POLİS BİBER GAZI KULLANDI

TFF 1'inci Lig lideri Evkur Yeni Malatya spor'un, düşme hattında bulunan Bandırma spor'a 5-0 yenilmesi taraftarları öfkelendirdi. Gece yarısı Malatya Erhaç Havaalanına inen Futbolcu kafilesinin üzerine taraftarlar yürümeye kalktı. Yaklaşık 200 taraftar, önce takımı almaya gelen otobüsün şoförü ile bazı görevlilerle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine havaalanında güvenlik önlemi alan polisler taraftarlara biber gazı sıkarak uzaklaştırmaya çalıştı.

HALA LİDER TAKIM

Taraftarlar, Havaalanından çıkan futbolculara karşı, 'en büyük taraftar, futbolcular sahtekar',  'şampiyonluk gitti aferin çocuklar', 'söylesene Irfan hoca takım niye oynamıyor' sloganlarI atarak taşkınlık çıkardı. Polisin biber gazıyla müdahale ettiği olaylarda polis ile taraftarlar arasında kovalamaca yaşandı. Ortalık savaş alanına döndü.  Kafile yoğun güvenlik önlemleri altında tesislere geçti.

Görüntü Dökümü

--------------------

-Taraftarların havaalanına gelişi

-Takım otobüsünden görüntü

-Polisin güvenlik önlemi ve müdahalesi

-Detaylar

Mikail PELİT/MALATYA, (DHA

=====================================================

3)DOMATESTE RUSYA UMUDU 22 MAYIS'A KALDI

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dünkü görüşmesinde Türk domatesine yönelik yasağın devam edeceğinin ortaya çıkması, Antalya'da sektörü üzdü. İhracat yasağının kalkmasını umutla bekleyen sektör temsilcilerinin umudu, 22 Mayıs'ta iki liderin Türkiye'de yapılması planlanan görüşmesine kaldı. Rusya'da çok büyük domates sera yatırımları nedeniyle, yasağın kaldırılmayacağı görüşü de hakim.

Rusya'nın uyguladığı domates yasağı ve Türklere vizenin kaldırılmamasıyla ilgili değerlendirmede bulunan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, öncelikli sorunun vizeler olduğunu söyledi. Vizenin kaldırılmasının ticaretin gelişmesi açısından büyük önem taşıdığını belirten Çetin, "Biz onlara vize uygulamıyoruz, onlar uyguluyor. İki ülke ticaretinin gelişmesi için en önemli konu vize serbestliği" dedi.

'ÇOK BÜYÜK SERA YATIRIMLARI VAR'

Domates yasağıyla ilgili son Moskova ziyaretindeki izlenimlerini tekrar hatırlatan Davut Çetin şöyle konuştu:

"Kendi yatırımlarını yapıyorlar, çok büyük sera yatırımları var ve 3- 5 sene içinde tamamlandığında kendi ürünlerini kullanacaklar. Yeter mi yetmez mi onu bilemeyiz ama Rusya'nın domates konusundaki politikalarının süreceğini düşünüyorum. Bundan sonra domateste Rusya'ya bel bağlamamamız lazım. Şu an domates ihracatımızda bir sorun yok, geçen yıla göre yüzde 41 artış var. Rusya dışında yeni pazar arayışını sürdürmemiz ve yeni pazarlar bulmaya devam etmemiz gerekiyor. Rusya'ya direkt gönderilmese bile dolaylı olarak domates gönderiliyor. 3- 4 sene içinde yatırımlarını tamamladıktan sonra Rusya'nın domatese karşı korumacı politikalarını artıracağını düşünüyorum."

RUSYA'NIN GEREKÇESİNİ ANLAMAKTA ZORLANIYORUZ

Antalya üretimi ve ihracatında Rusya'nın önemine dikkat çeken Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır da şunları söyledi:

"Bugüne kadar özellikle domatesin yüzde 70'ini kriz öncesinde Rusya'ya pazarlıyorduk. Bu görüşmede yasağın kalkması umudumuz vardı, ancak gerçekleşmedi. Şu anda mevsimsel etki itibariyle üretimde biraz düşüş var ama, önümüzdeki günlerde tekrar üretim eski haline gelecek ve ürün bollaşacak. Bu anlamda açılsaydı sektörümüz için çok önemli bir olay olacaktı. Tabi bunun Rusya tarafında üreticiyi korumak diye ifade edilmesini de anlamakta zorlanıyoruz. Çünkü tüm ülkelerde bu tür işlemler vergi yoluyla yapılır. Ürünleri çok olduğunda vergi artırılır, az olduğunda düşürülerek kendi halkının tüketimine daha ucuz ürün gelmesi sağlanır. Ancak burada bir yasaklama metodu var."

UMUT 22 MAYIS'A KALDI

22 Mayıs'ta Putin'in Türkiye ziyareti olacağını, orada bu sorunun çözülmesini umut ettiklerini belirten Ali Çandır şöyle devam etti:

"Önemli miktarda sera kurulduğu belirtiliyor ve üreticinin borçlandığı söyleniyor, ama diğer ülkelere bir yasaklama yok. Biz pazardan çıktıktan sonra Fas, Çin, İran gibi ülkelerin rahatlıkla Rusya'ya domates ihraç ettiğini görüyoruz. Sadece AB ülkelerinden bir kısıtlama var. Ayrıca 'domates dışındaki her şeye yasak kalktı' diye bir algı var. Yılbaşından önce de birtakım ürünlerimizde yasaklar kalkmıştı, ancak ihracatçının karşılaştığı vergi oranları oraya ihracatı imkansız hale getirmişti."

'DOMATES FİYATLARI NORMAL'

Domateste sera üretiminin haziran sonuna kadar devam edeceğini belirten Çandır, iç piyasada ise domates fiyatlarının pahalı olmasının nedenini şöyle anlattı:

"Bugünkü hal fiyatlarına baktığımızda 2.5 ile 6 lira arasında değişen toptan satış sözkonusu. Buradan gitmesi, nakliyesi, kar oranlarıyla birlikte o fiyatlar normal. Çünkü bu yıl enteresan bir yıl geçirdik. İklimsel etkiler nedeniyle üründe biraz düşüş var. Ama havaların tekrar ısınmasıyla önümüzdeki birkaç gün ya da birkaç hafta içinde ürün artacak."

Rusya ile yaşanan ihracat krizinin iki yıldır Türkiye'deki domates piyasasını alt üst ettiğini belirten Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Vahap Tuncer ise şunları kaydetti:

"İki devlet başkanı arasında yapılan görüşmede de domates yasağının devam edeceği anlaşıldı. Yasağın sürmesi domates üretiminin yapıldığı Türkiye'de de, Antalya'da da fiyatların inişli çıkışlı seyir izlemesine neden olmuştur. Yasağın kalkmaması nedeniyle geçen yıla göre domates ekimi yüzde 25- 30 arasında azaldı. Üretim alanları daralmıştır. Yine bu yıl kışın daha sert geçmesi, don olaylarının üç kat artması, havalara bağlı olarak kör çiçeğin oluşması, verimde, domates arzında ciddi bir daralmaya ve şu andaki fiyat artışına sebep olmuştur."

ÇİFTÇİ NE YAPACAK?

Şu anda Rusya'daki ihracat krizinin devam ediyor olmasının önümüzdeki sezonda çiftçinin kendi alacağı kararlara göre domates ekimini şekillendireceğini belirten Tuncer, "Bunu kestirebilmek mümkün değil, çünkü hiç kimse 'kriz kalkacak ihracata yönelik domates ekin' durumunda değil, 'hayır kriz devam edecek ekmeyin' deme durumunda da değil. Bu nedenle çiftçi şu veya bu nedenle tüccara, ihracatçıya bakarak piyasa koşulları çerçevesinde domatese karar verecek. Bu tabi çok sağlıklı bir durum değil" dedi.

DOMATES İHRACATI 460 MİLYON DOLARDI

Rusya'ya olan 1.2 milyar dolarlık ihracatın 645 milyon dolarını sebze meyvenin oluşturduğuna değinen Vahap Tuncer şöyle konuştu:

"Bunun da 460 milyon dolarını domates oluşturuyor. Antalya'nın, Türkiye'nin Rusya'ya sattığı malın yüzde 60'ını domates oluşturuyor. Dolayısıyla; 'Domateste yasak devam ediyorsa tarım ürünlerinde yasak sürüyor' sonucunu çıkarıyoruz. Dolayısıyla Türkiye, Rusya'ya bağımlı olmaktan kurtaracak yeni ihracat politikalarını geliştirmeli ve yeni pazarlar bulmalıdır. Her ne kadar başka pazar üzerinden Rusya'ya bir miktar domates gitse de önceki yıllara göre Rusya'ya domates ihracatında yüzde 30'luk kayıp var. Ama bu kayba, ihracattaki düşüşe rağmen fiyatların yüksek seyretmesinin nedeni, domates olmadığı, verim düşük olduğu için."

VERGİYİ ARTIRARAK SINIRLAMA GETİRSELERDİ

Antalya Toptancı Hal Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ANTKOMDER) Başkanı Cüneyt Doğan ise şu değerlendirmeyi yaptı:

"İhracat yasağı kaldırılsa bugün için değil ama ilerisi için iyi olabilirdi. Ama dün kendileri de zaten açıklamalarını yaptılar, 3- 5 sene daha bu yasağın kalkmayacağını söylediler. Şu anda Avrupa'ya da ihracatımız var, Avrupa'nın da üreticisi var ama belli dönemlerde domates girişindeki vergiyi artırıyor. Rusya da kendi üreticisini koruma açısından vergiyi artırarak sınırlama getirseydi, bizim için daha avantajlı olurdu. Ama tabi bu yasak oldu diye de oturmayacağız. Yeni pazarlar aramamız ve kendi üretimimizi ona göre planlamamız gerekiyor. Ürünümüzü çeşitlendirmemiz gerekiyor."

'10- 15 GÜN SONRA NORMAL FİYATLARA GELİR'

Bugünkü domates fiyatlarının yüksek olduğuna da değinen Doğan bunun nedeninin ihracat olmadığını belirterek şöyle dedi:

"Fiyatların yüksek olduğuna bakarak 'ihracatımız var mı, veya nereye ihracat yapılıyor' diye soruyorlar. Hiçbir yere ihracatımız yok. Ufak tefek Irak'a var. Ürünün pahalı olmasının sebebi tamamen kışın çok sert, çok soğuk geçmesi ve geçtiğimiz yıllara oranla bu dönemde çıkacak domatesin biraz daha az ekilmesinden. Şu anda ürün çok güzel para ediyor. Bu çiftçiyi memnun ediyor, tüketiciyi üzüyor ama tahminim 10- 15 gün sonra normal fiyatlara gelir diye düşünüyorum."

Görüntü Dökümü

-----------------------

RÖP 1.Antalya ticaret borsası başkanı ALİ ÇANDIRLA RÖP

seradaki domateslerden detay görüntü

RÖP 2. Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Vahap TUNCER LE RÖP

sera sahibinden detay görüntüler

domates toplanırken detay görüntüler

RÖP 3.Antalya Toptancı Hal Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ANTKOMDER) Başkanı Cüneyt Doğan

454 MB /// 7. 28'

Haber: Mehmet ÇINAR- KAMERA: Emrah GÜL/ANTALYA-DHA)

====================================================

4)ORGANLARI BAĞIŞLANAN POLİS, ÇANAKKALE'DE TOPRAĞA VERİLDİ

SAMSUN'daki trafik kazasında yaralanıp beyön ölümü gerçekleşen ve organları bağışlanan özel harekat polisi 28 yaşındaki Emre Bağcı, memleketi Çanakkale'de gözyaşları arasında toprağa verildi. Kazada ölen polis memuru Emre Bağcı için Çanakkale merkezine bağlı Saraycık Köyü'nde, öğlende cenaze töreni düzenlendi. Çanakkale Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü personeli ile Samsun'da birlikte görev yaptığı özel harekat polisleri, ailesi ve köylüler cenaze törenine katıldı. Anne Gülsefa Bağcı, baba Ahmet Bağcı ve kız kardeşi Gamze Bağcı, köy meydanında Türk bayrağına sarılı Emre Bağcı'nın tabutu başında taziyeleri kabul etti.

Öğle namazının ardından İl Müftüsü Arif Gökce cenaze namazını kıldırdı. Müftü Gökce'nin genç polis memuru için helallik istediği sırada, cenaze namazını kılmak için safta bulunan baba Ahmet Bağcı, hıçkırarak ağladı. Tabutun yan tarafında sandalye üzerinde oturan anne Gülsefa Bağcı ve kız kardeşi Gamze Bağcı da gözyaşı döktü. Anne ve kızkardeşi, yanlarında duran kadın özel harekat polisleri teselli etmeye çalıştı. Müftü Arif Gökce'nin cenaze namazını kıldırmasının ardından Emre Bağcı'nın Türk bayrağına sarılı tabutu, meslektaşlarının omuzlarında köy mezarlığına taşındı. Yol boyunca baba Ahmet Bağcı, anne Gülsefa Bağcı ve kız kardeşi Gamze Bağcı gözyaşı döktü. Emre Bağcı'nın cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.

ORGANLARI HAYAT VERDİ

Samsun'da geçen 26 Nisan'da meydana gelen kazada, Ş.B. isimli kadının kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak polis memuru Emre Bağcı'nın kullandığı motosikleti altına alarak sürüklemiş ve ağır yaralanmasına neden olmuştu. Tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen Emre Bağcı, ailesinin organlarını bağışlama kararı almasının ardından kalp, karaciğer, akciğer, iki böbrek ve korneaları ile nakil bekleyen hastalara can olmuştu.

Görüntü Dökümü

-------------------

Köy Meydanı'nda Türk bayrağına sarılı tabuttan görüntü.

Ailesinin tabutun başında otururken ve taziyeleri kabul ederken görüntüsü.

Köy camiinde ezan okunması ve namaz kılınması.

Müftünün cenaze namazını kıldırması.

Baba, anne ve kızkardeşin ağlamaları.

Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunun özel harekatçıların omuzlarında mezarlığa götürülmesi.

Yolda yürüyen anne ve kızkardeşin ağlamaları.

Haber- Kamera: Burak GEZEN / ÇANAKKALE,

======================================================

5)ATM'YE SIKIŞAN PARA AYNI GÜN İKİNCİ KEZ DOLANDIRILMAKTAN KURTARDI

BURSA'nın İnegöl ilçesinde,  İlyas Nazım İ.'yi cep telefonu ile arayan kişi kendisini polis olarak tanıtıp, "bankadaki hesabınız PKK'nın eline geçti.  inceleme başlattık. Yanınızda bulunan 6 bin lirayı bize gönderin." dedi. Bankadan çektiği 6 bin lirayı hemen o hesaba yatıran lyas Nazım İ. kendisini tekrar aranan dolandırıcının bu kez istediği 8 bin lira parayı altınları satarak temin etti. İlyas Nazım İ., ATM'den yatırmak istediği paralardan birinin sıkışması sonucu görevliden yardım isteyince ikinci kez dolandırılmaktan son anda kurtuldu. İlyas Nazım İ.'nin bu sırada kendisini arayanlar ile yaptığı telefon görüşmesi kameralar tarafından görüntülendi.

İnegöl'de fabrikada işci olarak çalışan 26 yaşırndaki evli ve 2 çocuk babası İlyas Nazım İ. bugün kendisini cep telefonu ile arayıp polis olarak tanıtan kişilerin, "hesabınız PKK'nın eline geçti. İnceleme başlattık. Bize hemen 6 bin lira gönderin. İnceledikten sonra size iade edeceğiz" dedi. Panik yapan İlyas Nazım İ. bankadan çektiği parayı hemen verilen hesaba yatırdı.  İlyas Nazım İ. bir süre sonra tekrar arayan bu kişinin bu kez 8 bin lira istemesi sonucu evdeki altınları satıp bankaya giderek parayı yatırmak istedi. Paranın bu sırada ATM'ye sıkışması sonucu banka görevlisinden yardım isteyen İlyas Nazım İ. yaşadıklarını anlatınca dolandırılmaktan son anda kurtuldu. Görevlinin haber vermesi sonucu gelen polisler soruşturma başlatırken bu sırada arayan ve paranın yatırılmasını isteyen dolandıcılar ile  kendilerine "beni dolandırdınız" diye sitem eden İlyas Nazım İ.'nin yaptığı konuşma kameralar tarafından görüntülendi.

İnegöl polisi, cep telefonu numarasından İlyas Nazım İ.'yi dolandıranların kimliğini araştırıyor.

Görüntü Dökümü

----------------------

Mağdur ile polislerin görüntüsü

Genel görüntü

Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), -

======================================================

6)ADANA İTFAİYESİ'NE 'MİDİLLİ'

ADANA Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, dar sokaklarda görev yapmak üzere tasarlanarak 'Midilli' adı verilen itfaiye aracını test etti. Valkon firmasınca tasarlanan Midilli'nin tanıtımı Yüreğir İtfaiye Merkezi'nde yapıldı. Üretici firma temsilcisi Yaşar Tecim, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Fahri Durukan ve itfaiye personeline aracın özellikleri hakkında bilgi verdi. Yaşar Tecim, Midilli için hafif kamyon segmentindeki Mitsubishi Fuso Canter 6S15'in tercih edildiğini, genişliğinin 1.7, uzunluğunun 4.8 metre olduğunu söyledi. Tecim, özel donanımlara sahip araçta, bin 500 litre su kapasitesi ile 50 litre köpük tankı bulunduğunu anlattı. Midilli'nin ilk müdahalede kolaylık sağlaması açısından 200 metre mesafeden çalışan uzaktan kumandalı pompa kontrolüne sahip olduğunu aktaran Tecim, araçta bir şoför ve iki itfaiye erinin görev yaptığını bildirdi.

Daire Başkanı Fahri Durukan ise yeni teknoloji ve donanımların takipçisi olduklarını, Midilli'nin dar sokaklardaki yangınlara müdahalede yararlı olacağını dile getirdi.

Görüntü Dökümü

---------------

İtfaiye çalışanlarının aracın hortumunu denemesi

Su sıkmaları

Araca deneme sürüşü yapmaları

Aracın genel ve detay görüntüleri

Daire Başkanı Fahri Durukan'ın araçta deneme sürüşü yapması

Fahri Durukan'ın konuşması

İtfaiye Daire Başkanlığı tabelası

Fahri Durukan' ın aracın hortumundan köpük ve su sıkması

SÜRE: 03'26"   BOYUT: 209 MB

Haber: Salih ÜÇTEPE -Kamera: ADANA,

=======================================================

7)İŞİTME ENGELLİ GENÇLER GOLF MİLLİ TAKIMI İÇİN HAZIRLANIYOR

SAMSUN'da yaşları 16 ile 19 arasında olan işitme engelli 27 genç, 18- 31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2017 İşitme Engelliler Olimpiyat (Deaflympics) Oyunları'nda golf dalında milli forma giymek için hazırlanıyor.

Samsun'da bu yıl 18- 31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2017 İşitme Engelliler Olimpiyat (Deaflympics) Oyunları'na golf dalında milli forma giymek isteyen yaşları 16 ile 19 arasında olan işitme engelli 27 genç, Samsun Büyükşehir Golf Kulübü'nde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Golf Milli Takımı Baş Antrenörü Hamza Sayın ve yardımcı antrenör Osman Nallı tarafından verilen derslerde öğrenciler birbirleriyle kıyasıya mücadele ederek milli formayı giymek için çaba harcıyor.Öğrencilerin ilk defa golf sporuyla tanıştığını ve ellerinden geleni yaptığını belirten Golf Milli Takımı Baş Antrenörü Hamza Sayın şunları söyledi: "Samsun Golf Kulübü antrenmanını yapıyorlar. 16-19 yaş arasında İşitme Engelli Golf Milli Takımı'nın aday kadrosundalar. Bu antrenmanlara 3 ay önce başladık. Amacımız olimpiyatlara bu arkadaşlarımızı hazırlamak. İlk başta tereddüt ettiler. Çünkü bu spor bilindik bir spor değil. Ülkemizde çok az kişinin bildiği bir spor dalı. Branş olarak da işitme engellilerde ilk defa yer alıyor. Bu antrenmanlar hem Samsun'da hem de Antalya bölgesinde sürdürülüyor. Şuan elimizde 27 kişilik bir kadro var. Aralarından 8- 12 Mayıs tarihlerinde seçmeler olacak ve 27 gencimizden 20'sini milli takıma girecek."

Görüntü dökümü

--------------

-Sahadan detaylar

-Gençlerin golf oynamaları

-Golf Milli Takımı Baş Antrenörü Hamza Sayın'ın öğrencilere ders vermesi

-Golf Milli Takımı Baş Antrenörü Hamza Sayın'ın açıklamaları

(Süre: 03.04) - (Boyut: 98.04 MB)

Haber-Kamera: Hakan AKGÜN/SAMSUN,

=================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Bağcı Diyarbakır Batman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title