Haberler

Yakışıklı Oyuncu Alp Navruz ile Yakalanan Burcu Binici, Ne Yapacağını Şaşırdı

Güncelleme:

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin çapkın oyuncusu Alp Navruz, Başak Parlak ile aşk yaşıyordu. Navruz şimdi de oyuncu Burcu Binici ile yakalandı. Binici kameraları görünce şoke oldu.

Star TV'deki 'Fazilet Hanım ve Kızları'nın oyuncusu Alp Navruz, Fox'taki 'Şevkat Yerimdar'ın yıldızı Başak Parlak ile aralıkta aşk yaşamaya başlamıştı. İki hafta önce Karaköy'de başka bir güzelle görüntülenince "Kendisini tanımam, bir hayranım" demişti. Geçen hafta da Başak Parlak'tan ayrıldığını açıkladı. Elini çabuk tutan Alp Navruz bu kez oyuncu Burcu Binici ile görüntülendi

"SADECE ARKADAŞIZ"

Burcu Binici ile Alp Navruz önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Burcu Binici flaşlar patlayınca şaşkınlığını gizleyemedi. Alp Navruz koşar adım uzaklaştı. İkili, muhabirlere "Biz sadece arkadaşız" dedi.

YAPIMCI UYARMIŞ

Fotoğraflarının silinmesini isteyen Alp Navruz şunları söyledi: "Bu hafta yapımcı tarafından uyarıldım. Çıkan haberler yüzünden sıkıntı yaşıyorum."







Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Binici Karaköy Star Fox Magazin Haberler

500

Yorumlar (15)

yeter be:

yapmacık

17
1
yanıtYanıtla
Superman:

Daracık kotu tukarı çekmişte çekmiş, arkadaş nasıl dayanıyorsunuz? Kemeri bir delik fazla sıksam yollarda nefes alamıyorum, ruhum daralıyor. Siz bütün gün böyle, pes!

11
2
yanıtYanıtla
SANENE:

SANANE

yanıt1
yanıt4
REKLAMIN KÖTÜSÜ OLMAZ.:

ARKADAŞAR BU TELEVİZYON/SİNEMA/GÖSTERİ/ MÜZİK ALEMDE BU İŞLER BÖYLEDİR , ÖNCE MANİTANLA (YADA ÜNLÜ KİŞİ İLE) GİDECEĞİN YERİ BELİRLEYECEKSİN , SONRA PAPARAZZİLERİ ARAYACAK ''BİZ BUGÜN ŞURADAYIZ'' DİYECEKSİN, ONDAN SONRA REKLAMI PATLATACAKSIN. ŞİMDİ BUNLAR YALANDAN YERE POLEMİK YAPIYOR , PAPARAZZİLERİ ARAYIP ÇAĞIRAN KENDİSİ, O MEKANLARA GİDEN KENDİSİ, ONDAN SONRA SANKİ HİÇ BİRŞEY BİLMİYOR GİBİ ŞAŞIRMIŞ , UTANMIŞ NUMARALARI YAPIYOR. HAYIRLI İŞLER.

8
1
yanıtYanıtla
harabi:

katılıyorum, söz konusu dizinin yayından kaldırılma durumu vardır reyting filan, ondandır. .

yanıt4
yanıt0
HAKANYAVAŞ:

NELER OLMUŞTUR O GECE BEEE

6
2
yanıtYanıtla
METİN AKPINAR:

Gittiği her ülkeden milyar dolarlık birşeyler kitliyorlar almazsa heralde kimse kabul etmiyormu ne dış borc 475 milyar dolar türkiyenin yarısını satsan bu parayı ödeyemezsin cıkartıkca borc cıkartıyor doğmamış cocugumuzun deği cocugumuzun torunu bile borclu suiyelilere bakmakta belimiz büküldü hepsi milyar dolarlık zengin oldu yeter mi yetmez ama goygoy haber oldummu bedeviler mollalar gelir yorum yapar.

2
3
yanıtYanıtla
saffet:

alp navruz kim ünlü deyince bakım dedim burcu bilmem neyi zaten hiç sormasoy adını bile aklıma gelimedi fareyi yukarı çekmeyeüşendim o derece kim la bunla

4
0
yanıtYanıtla
Hareketlere bak:

Bırak kızım bu işleri. . .

3
1
yanıtYanıtla
Bahar ercan:

Lan bu karı bu kadar güzel miydi be!!!!!şaşırdım resmen....

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title