Haberler

Dha Yurt Bülteni-2

Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 5 ölü, 36 yaralı (2)ÖLÜ SAYISI 5'Ü YÜKSELDİAmasya'nın Merzifon İlçesi'nde meydana gelen kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 5'e yükseldi.

Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 5 ölü, 36 yaralı (2)

ÖLÜ SAYISI 5'Ü YÜKSELDİ

Amasya'nın Merzifon İlçesi'nde meydana gelen kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 5'e yükseldi. 36 kişinin de yaralı olduğu belirtildi. Otobüs şoförü İhsan Güleryüz ve 3 kişinin olay yerinde öldüğü, 1 yaralının ise ambulansla hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybettiği öğrenildi. Cenazeler Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otobüsün en son Çorum'un Osmancık İlçesi'nde mola verdiği, moladan yaklaşık yarım saat sonra da kazanın meydana geldiği ifade edildi.

Kazada yaralanan yolcu Tuncay Uslu, ayakta yapılan tedavisinin ardından kaza anını anlattı. Uslu, "Otobüs yeni mola vermişti. Şoför çok yaşlıydı. Baktığınız zaman bu otobüs bu şoföre nasıl emanet edilir dersiniz. Gören bir insan böyle diyebilir. Otobüs hızlı değildi bence. Kaza anında uyanıktım. Otobüs direksiyon hakimiyetin kaybetti yan yattı ve sürüklendi. Sonra da yuvarlandı" diye konuştu. Ölenlerin kimliklerinin tespiti için çalışmalar sürüyor. Jandarma tarafından kaza ile ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Cenazelerin otobüsden çıkarılıp taşınması

-Jandarmanın bölgede arama yapması

-Detaylar

Haber-Kamera: Sinan HARMANCI-Hakan UMAN/MERZİFON(Amasya),

========================================

'Umuda yolculuk'ta  iki bebeğin ağlatan fotoğrafları

Biri denize atılmak istendi diğer bebek ise kendisini kurtaran askere böyle gülümsedi

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin İzmir Dikili ve Aydın Didim açıklarında göçmenlerin yakalanmasına yönelik düzenlendiği operasyonda sırasında lastik botlardaki iki bebeğin çekilen fotoğrafları ağlattı.  İzmir Dikili'de yakalanacaklarını anlayan göçmenler, lastik bottaki bebeği denize atmakla tehdit etti ve denize atılmak istenen bebek korku içinde uzun süre ağladı.  Aydın Didim'de ise yakalanan göçmenler arasında bulunan bir bebeğin kendisini kurtaran askere ise gülümsedi.  Son 6 günde düzenlenen operasyonlarda 66 çocuğun kurtarıldığı belirtildi.

YAKALANACAKLARINI ANLAYINCA BEBEĞİ DENİZE ATMAKLA TEHDİT ETTİLER

03 Ağustos' saat 06.25'te, İzmir Dikili ilçesi Bademli önlerinde lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bildirildi Görevlendirilen Sahil Güvenlik

Botları tarafından tespit edilen lastik bot durduruldu ve ve içerisinde bulunan Suriye uyruklu 16'sı çocuk 31 göçmen yakalanarak Dikili Limanı'na getirildi. Operasyonda, düzensiz göçmenlerin hiç birinin can yeleğinin bulunmadığı, kullanılan botta taşıma kapasitesinin çok üzerinde göçmen bulunduğu ve göçmen botunun su almaya başladığı görüldüğünden, göçmenlerin can güvenliğini tehlikeye atmadan, botun durdurulabilmesi amacıyla büyük çaba harcandığı belirtildi. Göçmen botunun durdurulması çalışmaları esnasında, bıçakla saldırı ve botta bulunan bir bebeği denize atma tehdidinde bulunan göçmenler  Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerine uzun süre direndi.  Göçmen botu, Yunan karasularına 100 yarda mesafede 2 Sahil Güvenlik Botu ile emniyetle durduruldu.

KENDİSİNİ KURTARAN ASKERE BÖYLE GÜLÜMSEDİ

02 Ağustos saat 14.35'te, Aydın Didim ilçesi Tekağaç önlerinden bir grup göçmenin denize açıldığı ihbarı alındı. Görevlendirilen Sahil Güvenlik Gemisi tarafından tespit edilen hareketli lastik bot durdurularak 11'i çocuk 50 göçmen yakalandı. Göçmenler arasında bulunan bir bebeğin kendisini kurtaran askere gülümsedi.

SON 6 GÜNDE YAKALANAN GÖÇMENLER ARASINDAKİ ÇOCUK SAYISI 66

Son 6 günde İzmir, Çanakkale ve  Aydın'da Sahil Güvenlik ekiplerini yasa dışı geçisi önlemek amacıyla düzenlendiği operasyonlarda 194 göçmen yakalandı. Yakalanan göçmenlerin 66'sının çocuk olduğu belirtildi.

Görüntü Dökümü

----------------------

-lastik bottaki göçmenler tarafından bir bebeğin denize atılmak istenmesi (İZMİR - DİKİLİ)

-Kendisini kurtaran askere gülümseyen bebek (AYDIN - DİDİM)

VİDEO

(İZMİR DİKİLİ)

-lastik botun görüntüsü

-ekiplerin operasyonundan görüntü

-lastik bottaki göçmenler tarafından bir bebeğin denize atılmak istenmesi

-ekiplerin lastik bottaki göçmenleri yakalaması

Haber: Murat VAROL / ANKARA

=============================================

Çorum'da şiddetli yağmur sele dönüştü

ÇORUM'un Bayat ilçesinde akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağmur, sele dönüştü. Çok salıda ev ve iş yerini su bastı.

Bayat  İlçesinde  Yatukçu Mahallesi'ne yoğun olarak yağan yağmur, sele yola açtı. İlçenin dağlık bir alanda bulunması sebebiyle yağmur suları toprakla buluşunca ilçe çamur deryasına döndü. Sel suları kaldırım taşlarını söktü 10 evi sel sularından büyük hasar gördü. s1 traktör, 5 adet otomobil çamura saplandı.  Bayat Belediye Başkanı Akrem Ünlü, yaptığı açıklamada " Aniden bastıran şiddetli yağmur birden sele dönüştü. İlçenin sokakları sel suları ile birlikte çamur deryasına döndü. İlk belirlemelerimize göre 10 evi su basmış durumda.  Bazı araçlarda hasar gördü. İtfaiye ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız  sürüyorö dedi.

Görüntü Dökümü:

----------------------

Yüksekten çekilmiş yağan şiddetli yağmur ve gök günültüsü

-Sel suları ve bir kişinin korkuyla bağırması

-İlçe içerisinden geçen sel sularının bir araca zarar vermesi

Haber-Kamera: ÇORUM

============================================

Demir bariyerden kopan 25 metrelik parça yolcu otobüsüne çarpıp, altına girdi

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde TIR'ın çarptığı demir bariyerden koparak yola savrulan yaklaşık 25 metre uzunluğundaki parçaya karşı şeritten gelen yolcu otobüsü çarparak, altına aldı. Kazada şans eseri ölen ve yaralanan olmazken, 2 araçta da hasar oluştu.

Kaza, bugün saat 03.00 sıralarında Keşan-Gelibolu karayolu üzerindeki Destek Kıtaları Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nden Edirne'nin Keşan İlçesi yönüne gelen Mehmet Saim Öksüz yönetimindeki hurda demir yüklü 17 KN 600 çekici, 17 LN 141 dorse plakalı TIR, Destek Kıtaları Kavşağı yakınlarında bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu, yol kenarındaki demir bariyere çarptı. Bu sırada karşı yönden gelen ve içerisinde 46 yolcu bulunan Recep Ali Öksüz yönetimindeki yolcu otobüsü, TIR'ın çarptığı bariyerden koparak yola savrulan yaklaşık 25 metre uzunluğundaki parçaya çarparak, altına aldı. Kazada otobüsteki yolcular paniğe kapılırken şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Otobüsteki yolcular ise başka bir araçla Çanakkale'ye gönderildi.

Otobüsün altına sıkışan demir bariyer parçası Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı kaza kırım ekibinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu kesilerek çıkarıldı. TIR ise, vinç yardımıyla kaldırılarak, otoparka çekildi. Kaza nedeniyle araç trafiği yaklaşık 2 saat kontrollü olarak sağlandı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Otobüsün altına giren bariyer parçası

-Parçanın kesilerek çıkarılması

-Yol kenarına taşınması

-Yolcu otobüsü genel gör.

-Bariyerlere çarpan TIR

-TIR'ın parçaladığı bariyerler

-İtfaiye ve polisin çalışması

-Detay gör.

Haber-Kamera: Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),-

==============================================

SMA hastası küçük Mehmet için yardım çağrısı

DENİZLİ'de yatağa bağımlı olarak solunum cihazıyla yaşayan SMA hastası 9 yaşındaki Mehmet Hasan Kayhan, tedavi olarak sağlığına kavuşmak istiyor. Midesindeki hortumla beslenebilen Kayhan'a baktığı için çalışamayan annesi 39 yaşındaki Gülhan Kayhan, tedavi için gerekli 750 bin dolar değerindeki ilacı almaya güçlerinin yetmediğini söyleyerek, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yetkililerden yardım istedi.

Denizli'de 9 yıl önce ilk çocuklarını kucaklarına almanın mutluluğunu yaşayan Kayhan ailesi, bebekleri Mehmet Hasan Kayhan'ın Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastası olduğunu öğrendi. Doğduğundan beri hareket edemeyen SMA hastası Kayhan, 2014 yılında hastalığa bağlı solunum yetmezliği ve beslenme zorluğu sebebiyle Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde 2 ameliyat birden geçirdi. Geçirdiği ameliyatla boğazına solunum cihazı takılan Kayhan'ın midesine de hortum takıldı. Pamukkale İlçesi'nin Sevindik Mahallesi'nde yatağa bağımlı olarak yaşayan ve oğlu Mehmet Hasan Kayhan ile ilgilenen anne Gülhan Kayhan, 2015 yılında, demircilik ve kaynak işiyle uğraşan eşi Halil Kayhan'ı da kaybetmenin acısını yaşadı. Tüm yük omuzlarına binen anne Kayhan, tek başına oğlunun sağlığına kavuşması için mücadele ediyor. Solunum cihazıyla yaşamını sürdüren ve Beşiktaş taraftarı olan Mehmet Hasan Kayhan, ABD'de üretilen 750 bin dolar değerindeki Spinraza isimli ilaçla tedavisinin yapılmasını bekliyor.

"HAYALİM DOKTOR OLMAK"

Tedavi olarak yaşıtları gibi koşup oynamak istediğini belirten Mehmet Hasan Kayhan, "Hastalığımın ismi SMA. Tedavisi için 750 bin dolar gerekiyor. Tedavi olarak, ben de arkadaşlarım gibi koşup oynamak istiyorum. Hayalim ise doktor olmak. Çünkü doktorlar insanları iyileştiriyor. Yatağa bağımlı olarak yaşıyorum. Her gün televizyon izlemekten sıkıldım. Artık dışarıya çıkıp dolaşmak istiyorum" dedi.

"TEDAVİ İÇİN 750 BİN DOLAR GEREKİYOR"

Anne Gülhan Kayhan, oğlunun 9 yıldır yatağa bağımlı yaşadığını, önceki yıl eşini kaybettiğini, bakım maaşı olan 900 lirayla geçinmeye çalıştıklarını ve 5 aydır da ev kirasını ödeyemediklerini söyledi. Anne Kayhan, "Oğlumun tedavisi için gereken Spinraza isimli ilacı alabilmemiz için 750 bin dolar lazım. Sigortamız bile yok. Devletten yardım istiyoruz. Oğlumun başından ayrılamıyorum. Tüm ihtiyaçlarını tek başıma karşıladığım için çalışamıyorum" diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ÇAĞRI

Oğlumun yaşıtları gibi koşup, okula gidip geldiği günleri görmeyi hayal ettiğini belirten anne Kayhan, "Devletten istediğimiz, tedavi için gereken ilacın getirtilmesi. Bizim alma imkanımız ve gücümüz yok. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ve Başbakan Binali Yıldırım'dan yardım istiyoruz. İlacımız getirilsin" dedi.

SMA NEDİR?

Spinal muskuler atrofi (SMA), bir grup kalıtsal nöromüsküler (sinir kası tutan) hastalığa verilen isimdir. Omurilikte yer alan ve kasların hareketinden sorumlu olan bazı hücrelerin hastalanması ve görevlerini yapamamaları sonucu bu hastalık ortaya çıkar.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

SMA Hastası Mehmet Hasan Kayhan'dan detay

Anne Gülhan Kayhan'dan detay

Hasta Mehmet Hasan Kayhan röp.

Anne Gülhan Kayhan röp.

Genel ve Detay görüntü

Haber- Kamera: Deniz TOKAT / DENİZLİ,

===========================================

Hakkari Valisi, evini özel konuklarına açtı

HAKKARİ'de Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören öğrenciler, Vali Cüneyit Orhan Toprak'ın evine misafir oldu. Valilik konutu bahçesinde öğrenciler için mangal yaktıran Vali Toprak ve eşi Funda Toprak öğrencilerle aynı sofrada buluştu.

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve eşi Dr. Funda Toprak, 2 gün önce ziyaret ettiği kent merkezindeki iki rehabilitasyon merkezindeki öğrencilerin "Konutunuzu merak ediyoruz. Orada sevimli köpek ve tavşanları görmek istiyoruz" sözleri üzerine evinin kapılarını öğrencilere açarak onların bu isteklerini yerine getirip konutunda misafir etti. Kentte bulunan 2 rehabilitasyon merkezinden gelen 40 öğrenciye, mangalda kebap yaptırıp onlarla birlikte yiyen Vali Toprak, rehabilitasyon merkezindeki öğrencilerle zaman geçirdi. İlk kez bir valilinin evine konuk olan öğrenciler, bahçede bulunan köpek ve tavşanları severek, şarkılar eşliğinde zaman geçirdi.

BAHÇEDE OYUN OYNADILAR

Öğrencileri konutunda ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Vali Cüneyit Orhan Toprak şöyle konuştu: "İlimizde faaliyet yürüten özel eğitim kurumlarına bir ziyaret gerçekleştirdik. Orada bu güzel çocuklarımızı, gençlerimizi görme imkanımız oldu. Sohbet sırasında bazı öğrencilerimiz vali konağını merak ettiklerini ifade ettiler. Bahçede köpek ve tavşan olduğunu söylediler. Bu pırıl pırıl gençlerimizi evimize davet ettim. Bugün hep beraber güzel bir gün geçirdik. Hayvanlarla oynadılar, güvercinleri seyrettiler, köpekleri sevdiler. Belediye Başkan Vekilimiz, Emniyet Müdürümüz, Cumhuriyet Başsavcımız, Jandarma Komutanımızın katılıyla öğrecilerimize güzel bir piknik hazıladık.Top oynadılar, hikayeler anlattılar. Çimenlerin üzerinde yuvarlandılar. Hep beraber güzel saatler geçirdik. Onlar da mutlu oldu, bizler de. Bugün evimizin bahçesi olması gereken şenliğe, neşeye kavuştu. Bu çocuklarımız bahçemizde koşunca, bahçemizin ve evimizin güzelliği daha da arttı. Onların sesi, neşesi, koşturmaları bize sadece mutluluk veriyor. Onun için biz de çok mutluyuz."

İlk kez bir vali konağında misafir edildikleri için çok mutlu olduklarını anlatan öğrenciler ise, vali Toprak'a teşeşkkür ederken çok güzel bir gün geçirdiklerini, eğlendiklerini söyledi.

Valilik konutundaki yemeğe Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Vali Yardımcıları Hasan Ongu, Bekir Abacı, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dibleroğlu katıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Valinin evinin bahçesinde top oynayan engelli çocuklar

-Öğrenciler için hazırlanan kebap ve salatalar

-Mangalda Kebapları yapan ustalar

-Evine konuk ettiği çocuklarla konuşan Vali Cüneyit Orhan Toprak

-Evin önündeki köpekle oynayan çocuklar

-Öğrenciler ile röportaj

-Bahçedeki çocuklarla Sohbet eden Vali Toprak

-Kurulan masalanda kebap yiyen engelli öğrencilerden genel ve detaylar

-Vali Cüneyit Orhan Toprak ile röportaj

-Türkçe ve Kürtçe şarkılar söyleyen engelli bir öğrenciler

Haber-Kamera: Behçet DALMAZ/HAKKARİ, -

=================================================

Teknikerin 'su türbini' projesi patent aldı

Kars'ın Selim İlçesi'nde oturan Kafkas Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Makine teknikeri Gıyasettin Güneş'in akarsulardan daha etkili ve verimli enerji üretimi elde edilmesi için 4 yıl önce hazırladığı su türbini projesi Türk Patent Enstitüsü tarafından onaylandı. Projenin ülke ekonomisine kazandırılması için girişimlerde bulunan Gıyasettin Güneş,"Aynı miktardaki su diğer türbinlere döküldüğünde onlar bir üretiyorsa biz iki üretebileceğiz. Böylelikle eski olan türbinleri sökülüp yerine bizim patentini aldığımız bu projeyi hayata geçirecekler. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'tan destek bekliyorum" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Gıyasittin Güneş'in konuşması

-Bir Hidro Elektrik santlerinden genel ve detaylar

-Projenin çizimlerinin fotoğrafları

Haber-Kamera: Bedir ALTUNOK / KARS,

=====================================

Çöp otomobil

ADANA' da çöplerden topladığı atık plastik ve kartonları otomobilinin üzerine bağlayarak trafikte ilerleyen sürücü görenleri şaşkına çevirdi.

Merkez Seyhan İlçesi İboosman Caddesi'nde 01 PL 354 plakalı otomobiliyle çöplerden katı atık toplayan araç sürücü, bulduğu plastik ve kartonları poşetler içinde aracının üzerine bağlayarak taşıdı. Yüklenen atık malzemelerden neredeyse görünmeyen otomobil diğer araçları da tehlikeye soktu.  Vatandaşların şaşkın bakışları arasında ilerleyen çöp araba kentin işlek caddelerinde yoluna devam ederken, otomobili görenler hayretlerini gizleyemiyor. Adeta 'çöp otomobil' gibi görünen araç kentin işlek caddelerinden geçip gitti.

Görüntü Dökümü

---------------------------

Üzerinde çöp dolu otomobilin seyir halinde görüntüsü

Haber-Kamera: Çağlar ÖZTÜRK/ADANA,

=======================================

Yaralı kartal tedaviye alındı

MANİSA'nIn Kırkağaç İlçesi'nde nesli tükenme tehdidi altındaki canlılardan kartal, vatandaşlar tarafından yaralı halde bulundu, tedaviye alındı.

Kırkağaç'ta vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan bir kartal, tıbbi müdahale için Kırkağaç Belediyesi Veteriner Hekimi Serkan Çetiner'e teslim edildi. Kırkağaç Belediyesi'nin bünyesinde sokak hayvanlarının rehabilitasyonunda kullanılan veteriner kliniğinde zaman kaybetmeden tedaviye alınan kartalın sağ kanadında, uçmasında güçlük çekmesine neden olan bir yaralanma tespit edildi ve tedavisine başlandı. Detaylı bakım ve rehabilitasyon işleminin ardından verilen gıdaları iştahla yiyen kartal gözle görülür bir iyileşme kaydetti. Daha sonra Akhisar Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliğine teslim edilen kartalın, en kısa sürede tedavisinin tamamlanıp doğaya salınmasının planlandığı belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Kartalın tedavisi

Veteriner röp.

Doğa korumaya teslim

Genel ve Detay görüntü

Haber- Kamera: Erdinç ALKAN / KIRKAĞAÇ (Manisa),

===========================================

Bodrum'daki bale festivalinde iki gösteri birden

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki 15'inci Uluslararası Bodrum Bale Festivali'nde 'Astana Balesi' topluluğu sahne alarak iki gösteri birden sahneledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen Uluslararası Bodrum Bale Festivali kapsamında, Kazakistanlı sanatçı ve koreograf Ricardo Amarante tarafından kurulan 'Astana Balesi' topluluğu 'Gaya' ve 'Tango Ateşi' isimli iki gösteri sundu. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde düzenlenen gösteriyi, yaklaşık 1500 kişi izledi. Topluluk, Hekel Tavares, Isaac Albeniz, Lalo Schifirin, Astor Piazzolla, Carlos Gargel ve Sayo Kosugi'nin müzikleriyle, koreografisini Ricardo Amarante'nin yaptığı gösterilerde dans performanslarıyla keyifli bir gece yaşattı.

Festival kapsamında, 7 Ağustos'ta Francesca da Rimini gösterisi gerçekleştirilecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

İzleyicilerden görüntü

Gösteriden genel detay görüntü vardır

Haber -Kamera: Hülya ELTEŞ / BODRUM (Muğla),

==============================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Toprak Hasan Kayhan Merzifon Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title