Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.Öğrenciler eğlenirken, hediye dağıtırken görüntü.

Foto: Öğrenciler eğlenirken, hediye dağıtırken görüntü.

===

ANTÇEV'den sanat dersi

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin ' 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' kapsamında gerçekleştirdiği 4'üncü Antalya Çocuk ve Oyun Şenliği'nde, Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı'nın (ANTÇEV) gönüllü eğitmenleri çocuklara sanatın birçok dalında çalışma yaptırdı. Antalya Kültür Merkezi önünde bir araya gelen çocuklar, bir yandan Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bayramın coşkusunu yaşarken, bir yandan da eğlenceli sanat çalışmaları yaparak hoşça vakit geçirdi. Oluşturulan açık hava atölyelerinde, sanat eğitmenleri çocukları tuval başına oturtup, resim, obje boyama, kağıt katlama sanatı origami ve daha birçok el sanatı çalışmaları yaptırıp, yeteneklerinin ortaya çıkmasını sağladı. Çocuklar, ortaya çıkardıkları sanat eserlerini bir süre sergileyip, daha sonra da günün hatırası olarak evlerine götürdü.

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA)

Foto: Sanat çalışması yapan çocukların toplu görüntüsü

===

Çocuk başkan koltukta

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında başkanlık koltuğunun devir teslim töreni yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turgay Genç, koltuğunu Mecdude Başakıncı Ortaokulu 6'ıncı sınıf öğrencisi Berk Sarıgöl'e devretti. Berk Sarıgöl'e öğretmeni Dilek Korkmaz, babası Ramazan Korkmaz ve annesi Hüsniye Korkmaz da eşlik etti.

SPOR ALANLARI ÇOĞALTILSIN

Çocuk başkan Sarıgöl, kötü alışkanlıkların önüne geçilmesi için çocukların spora yönetilmesi gerektiğini belirterek, "Açık ve kapalı spor alanlarının çoğaltılması gerekiyor. Enerji tasarrufu için bilinçlendirme çalışmalarına önem verelim. Çevre kirliliğinin önüne geçebilmek için şehirdeki çöp konteynırlarının sayısını arttıralım. Bisiklet binilebilecek ve kaykay yapılacak alanların oluşturulması gerekiyor" dedi.

KOMUTANIN KOLTUĞUNDA

23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katılmak üzere Antalya'ya gelen Büyükşehir Belediyesi'nin kardeş şehir çocukları ise Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turgay Genç'i ziyaret etti. Bir diğer koltuk teslimi ise Garnizon Komutanlığı'nda yaşandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Antbirlik Ortaokulu'ndan Muhammet Umut Rahmanoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz'ın makamına geçti.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Başkanın ve komutanın koltuk tesliminden, belediyeyi ziyaret eden çocuklar

===

THK'dan farklı kutlama

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, THK Antalya Şubesi tarafından farklı bir kutlama programı yapıldı. THK Genç Kanatlar Topluluğu öğrencileri, THK Karain meydanında uluslararası akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk ile sohbet dip yüksek akrobasi performansına sahip 'Mor Menekşe' uçağını yakından inceleme fırsatı buldu.

Daha sonra Ali İsmet Öztürk'ün onlar için hazırladığı akrobasi gösterisi ile heyecanları doruğa çıkan öğrenciler, "Böyle bir şovun hayalini bile kuramazdık. Bu 23 Nisan'ı hayatımız boyunca unutamayacağız" dedi. Daha sonra Döşemealtı Kömürcüler İlköğretim Okulu'nda 23 Nisan kutlamaları kapsamında bir gösteri yapan Ali İsmet Öztürk, gençlere havacılığı sevdirebilmek ve havacı bir gençlik yaratabilmek için her türlü özveriyi göstermeye hazır olduğunu belirtti.

THK Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş ise "Çocuklarımızı ve gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmek üzere yola çıktık. Onlara dünyanın en saygın meslekleri arasında bulunan havacılığı sevdirmek ve doğru olarak öğretmek, THK olarak bizim asli görevimiz. Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur, ulusal egemenliğimiz çocuklarımıza armağan olsun" diye konuştu.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Öğrencilerin Ali İsmet Öztürk ile fotosu

===

Afyon'da coşku dinmedi

AFYONKARAHİSAR'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen törenle kutlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, bütün tarihi kişiliklerin de çocukluk dönemlerinden geçtiğini, iyi bir eğitimle her çocuğun başarıya ulaşabileceğini belirtti. Kutlamalar çerçevesinde çocuk korosunun söylediği şarkılar beğeni topladı.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı, 23 Nisan dolayısıyla kent merkezindeki Kocatepe Anıtı'na çelenk koydu. İl Başkanı Yalçın Görgöz, Afyonkarahisar'da resmi kurumlar adına sadece Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk töreni yapıldığına dikkat çekerek, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı bugün, daha yüksek katılımlı bir şekilde kutlanmalıydı" dedi.

Murat ARISOY/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Foto: Kutlamalar ve çelenk töreni

===

Burdur'da 23 Nisan coşkusu

BURDUR'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yoğun bir katılımla kutlandı. Şeker Meydanı'nda Milli Egemenlik Yürüyüşü' ile başlayan kutlamalar, Cumhuriyet Meydanı'nda devam etti. Yürüyüşe, Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi Özgödek, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından öğrencileri şiir okudu, halk oyunları gösterisi sunuldu. Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin'in konuşmasının ardından öğrenciler Vali Nurettin Yılmaz ve Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'yı makamlarında ziyaret etti.

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)

Foto: Kutlamalardan

Isparta'da CHP çelengine izin

RESMİ bayramlarda Atatürk Anıtı'na sadece Valiliklerin çelenk koymasına izin veren genelgenin ardından, Isparta'da bu yıl Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda sadece Milli Eğitim Müdürlüğü, tüm kurumlar adına çelenk koydu. Atatürk Anıtı'na çelenk sunmak isteyen CHP İl Başkanlığı ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ise Vali Memduh Oğuz'un izniyle resmi törenden sonra çelenk bıraktı.

CHP İl Başkanlığı önünde toplanan CHP'liler ve ADD üyeleri, ellerinde Türk bayrağı ve çelenkleriyle Mimar Sinan Caddesi'nden yürüyerek Hükümet Meydanı'na geldi. Topluluk, bu sırada 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz, ya istiklal ya ölüm tam bağımsız Türkiye' şeklinde slogan attı. Daha sonra CHP il Başkanı Vedat Şenol ile ADD Şube Başkanı Batuhan Güldiken, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, TBMM'nin savaş meydanlarında kurulmuş bir meclis olduğunu belirterek, "23 Nisan'ın anlamını kavramak için Atatürk bu bayramı çocuklara armağan etti. Türkiye Cumhuriyeti devleti yaşadığı sürece bu bayram kutlansın diye armağan etmiştir. Ama ne yazık ki bu bayramlarımız AKP iktidarı tarafından içi boşaltılmak istenmekte anlamsız hale getirilmek istenmektedir" dedi.

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA)

Foto: Çelenk sunmadan foto

===

Finike Limanı'nda coşkulu kutlama

FİNİKE'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 93'üncü Yıldönümü törenlerle kutlandı. Yunuslu Park'ta Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan törenlere, Kaymakam Mesut Yakuta, Garnizon Komutanı Vekili Sahil Güvenlik Bot Komutanı Üsteğmen Aytaç Bayırlı, Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, Milli Eğitim Müdürü Hızır Güneş, daire amirler, aileler ve öğrenciler katıldı.

Finike Limanı'nda devam törende, konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hızır Güneş, 23 Nisan'ın özgürlük, birlik ve beraberlik olduğunu kaydetti. Güneş, şöyle dedi: "23 Nisan, bir yandan savaşarak kurtarılmaya çalışılan vatanın, bir yandan da geleceğini şekillendirecek adımların atıldığı kutlu bir gündür. Vatanın savaş alanlarında kazandığı zaferleri siyasi alanda da pekiştiren ve adım adım cumhuriyete götüren, halkın söz söyleme hakkını kullandığı gündür."

Güneş'in konuşmasının ardından şiirlerin okunmasıyla devam eden törende öğrenciler, Anadolu'nun farklı yörelerine ait oyunlar sundu. Gösterilerin ardından 'Hep beraber daha mutlu yarınlara' yazılı pankart açan halk oyunları ekibi, protokolün yanına ilerleyerek karanfil verdi. Törende ayrıca, sosyal ve sportif etkinliklerde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)

Foto: Tören sırasında çekilen fotoğraflar

===

Bayram coşkusu stadyuma sığmadı

KUMLUCA'da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin tarafından çelenk konulmasıyla başladı. Meydandaki törenin ardından kutlamalar Karatepe Stadyumu'nda devam etti. Törene Kaymakam Salih Işık, Jandarma Üsteğmen Adem Çolak, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Cumhuriyet Savcısı Aktan Ali Özlük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin ile daire amirleri, sivil toplum kuruluşları başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Salih Işık, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Çolak ve Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'nın çocukların bayramını kutlamasının ardından, Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Programa katılan ana sınıfı öğrencilerinin gösteriler yaptığı törende, öğrencilerin hazırladıkları programı sundu. Kutlamalar, öğrenciler arasında kaşıkla yumurta taşıma ve çuval yarışlarıyla sona erdi.

Ekrem KARAMAN/KUMLUCA, (DHA)

Foto: Kutlamalardan

===

Kaş'ta Coşkuyla kutlama

ULUSAL Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 93'üncü Yıldönümü, Kaş'ta Cumhuriyet Alanı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Cumhuriyet Alanı'ndaki kutlamalarda Kaymakamı Selami Kapankaya, Garnizon Komutanı Personel Kıdemli Üsteğmen Özcan Açıkgöz ve Belediye Başkanı Abdullah Gültekin halk ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin şiir okuduğu törende, okullar hazırladıkları dans ve halk oyunları gösterileriyle bayram coşkusu yaşadı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferman Akbulut yaptığı konuşmada, "Anadolu yetim, ezan sessiz, bayrak mahzundu. İşgal edilmiş toprakların ızdırabıyla yanmayan ışıklar, tütmeyen bacalar kahrediyordu insanımızı. Samsun'dan gürleyen bir ses duyuldu. Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün bir vatandır diyen Mustafa Kemal'in haykırışı duyuldu. Anadolu şahlandı, ayağa kalktı. 23 Nisan 1923 yılında TBMM'si kuruldu. 23 Nisan kurtuluşa, Türkiye Cumhuriyeti'ne giden yoldur" dedi.

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)

Foto: Törenden

===

23 Nisan coşkuyla kutlandı

ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Alanı'nda yapılan törenle başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal'ın Atatürk Anıtı'na çelenk koymasının ardından AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanları da Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Tören daha sonra Demre Stadyumu'nda devam etti. Kutlamalara, Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hasan Erdoğan, Belediye Başkanı Süleyman Topçu, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör, daire amirleri ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Okulların hazırladığı dans ve halk oyunları gösterilerinin ardından öğrenciler şiirler okundu. Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencilerinin gösterisinin sonunda yaptığı 'Türk bayrağı' ve 'Atam İzindeyiz' yazısı dakikalarca ayakta alkışlandı. Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal'ın konuşmasının ardından sona erdi.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Törenden

===

Gündoğmuş'ta coşkulu kutlama

GÜNDOĞMUŞ'ta Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk konulması, saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan tören, daha sonra Merkez İlköğretim Okulu bahçesinde devam etti. Törene, Kaymakam Bülent Ay, Belediye Başkanı Mehmet Özeren, İlçe Jandarma Komutanı Ferit Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Batur, daire amirleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Şiirlerin okunmasının ardından öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösterilerin sunulmasının ardından tören sona erdi.

Mehmet Ali CENGİZ/GÜNDOĞMUŞ,(DHA)

Foto: Kutlamadan

===

Akseki'de 23 Nisan heyecanı

ULUSAL Egemenlik ve Çocuk Bayramı Akseki'de törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Kaymakam Mekan Çeviren, Garnizon Komutanı Binbaşı Ümit Sarıkaya, Belediye Başkanı Mehmet Gölcü, Cumhuriyet Başsavcısı Kenan Şahin, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğin cumhuriyet nesilleri olan çocuklara armağanı olduğunu söyledi. Öğrencilerin şiir okuduğu ve halk oyunları gösterileri sunduğu kutlamalar, düzenlenen resim, kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Adem ÇETİN/AKSEKİ, (DHA)

Foto: Kutlamalardan

===

Dünya çocuklarıyla kutladılar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 7 ülkeden 300 öğrencinin katılımıyla düzenlenen 'Uluslararası Çocuk Müzisyenler ve Çocuk Halk Oyunları Şenliği'nin bir ayağı Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde yapıldı. Şenlik kapsamında Eğirdir ve Aksu ilçelerini gezen dünya çocukları ardından Yalvaç'a geldi. Pisidia Antiocheia Antik Kenti'ni gezen öğrenciler, Çınaraltı'nda ülkelerine özgü halk danslarını sundu.

23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Azerbaycan, Bulgaristan, Gürcistan, Hindistan, Romanya, Ukrayna, Polonya'dan katılan çocuklar, danslarıyla ilgi topladı. Eğirdir Süleyman Demirel İlköğretim Okulu öğrencilerinin de katıldığı programda, ülkelerinin halk oyunlarını sergileyen çocuklar, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Nurettin ARKAN/YALVAÇ, (DHA)

Foto: Kutlamadan

===

ADD çelenk yerine karanfil bıraktı

ALANYA'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kardeş şehirlerin katılımıyla gerçekleştirildi. İskele Meydanı'nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çelengi Atatürk Anıtı'na konuldu. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şubesi üyesi 25 genç, üzerlerinde Atatürk fotoğrafı bulunan tişörtleriyle katıldıkları törende, Atatürk Anıtı'nın önüne karanfil bıraktı.

ADD Başkanı Serdar Köseoğlu, çelenk bırakmak istediklerini ancak izin verilmeyince tepkilerini karanfil bırakarak gösterdiklerini söyledi. Alanya Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Aslan günün anlamına ilişkin konuşması ve öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardında çeşitli okullardan katılan öğrencilerin halk oyunları gösterileri sundu.

Törene, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı ve Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Alper Çetinkaya, Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney, protokol mensupları ile Litvanya'nın Trekai Belediye Başkanı Vytautes Zalieckes katıldı. Törende, Zalieckes, ülkesinden getirdiği çeşitli hediyeleri Kaymakam Özdemir'e verdi. Törene Litvanya, Letonya, Finlandiya'dan gelen kardeş şehir öğrencileri de katıldı.

Özgür YILMAZ/ALANYA (DHA)

Foto: Çelenk sunma töreni ve kutlamalardan fotolar

===

Serik'te meydan doldu taştı

SERİK'te Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlamalar Atatürk Anıtı'na Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi'nin çelenk koymasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrenciler şiir okudu, halk oyunları gösterileri sundu. Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi'nin konuşmasının sonra Antalyaspor tarafından düzenlenen Minik Kramponlar Turnuvası'nda dereceye giren okullara kupaları Kaymakam Erol Rüstemoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Beşir Acar, Belediye Başkanı Mehmet Habalı, Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz tarafından verildi. Tören, Serik Belediyesi tarafından vatandaşlara ve öğrencilere bayrak dağıtılmasıyla sona erdi.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Kutlamalardan

===

Gazipaşa'da 23 Nisan coşkusu

GAZİPAŞA'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkuyla kutlandı. Gazipaşa Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı'nın makamlarını öğrencilere devretmesiyle başlayan kutlamalar, 10.15'te Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla devam etti. Meydandaki törene, Kaymakam Muhittin Pamuk, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Ayhan Gedük, Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Kara, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutafa Aktaş, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kaymakam Pamuk, Garnizon Komutanı Gedük ve Belediye Başkanı Özgenç, halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı. Programda, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş yaptı. Daha sonra ise ilçedeki okullar tarafından hazırlanan halk oyunları gösterileri sunuldu. Kutlamalar, öğrencilerin seslendirdiği şarkılarla son buldu.

Erdem KÖSE/GAZİPAŞA,(DHA)

Foto: 23 Nisan kutlamaları - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Namık Kemal 23 Nisan Alanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title