Haberler

Vans Sonbahar Kış Koleksiyonu'nda " Off The Wall " Ruhunu Yansıtıyor

Güncelleme:

Tutkunlarını yeni koleksiyonu ile buluşturan Vans, bu sezonda yine sokakları fethediyor.

Kaykay sporunun efsanevi markası, 2013/14 Sonbahar-Kış Koleksiyonu'nda özgürlüğe çağrı yapıyor.

Kaliforniya'nın asi ruhunu kaykay tutkusuyla birleştiren Vans, sezonun enerjisini yansıttığı yeni koleksiyonu ile dikkat çekiyor. Birbirinden farklı renk, desen ve dokuları bir araya getirerek, bağımsız ve sınırları aşan ürünler ortaya koyan Vans, Classics, California, Van Doren OTW, ve Surf Koleksiyonlarının yanı sıra tekstil ürünlerinde de sezonda çığır açıyor. Çantalardan denim pantolonlara, sweat shirtlerden yağmurluklara kadar pek çok alternatif sunan Vans, "Off The Wall" ruhuna sahip olan herkesi özgürlüğe çağırıyor.

"Peki, bu sezon Vans'te neler oluyor?"

Vans'ten saygı duruşu: Vans Classics

Vans, 2013 Sonbahar döneminde de sörf ve kaykay geçmişine saygı duruşu niteliğinde renk, baskı ve materyal çeşitliliği ile farklı stil opsiyonları sunan; zengin bir koleksiyon ile karşımıza çıkıyor.

Klasikle enerjinin dönüm noktası: Liberty of London desenleri…

Liberty Art Fabrics 1875'den beri materyal-baskı estetiğindeki son trendleri üreterek Londra'dan dünyanın çeşitli yerlerindeki moda merkezlerine yaymaya adanmış bir marka. Bu adanmışlık Vans'ı efsanevi baskı şirketi ile her iki markanın da yüksek kalite ve stil geleneğine sadık kalan bir işbirliği için bir araya getirdi. Koleksiyon altı adet Liberty Art Fabrics kumaşını iki geleneksel Vans ayakkabı modeline uyguluyor:

Era ve Authentic.

Vans, Classics Erkek Koleksiyonu ile şehrin merkezinde Vans ve Haro güçlerini birleştiriyor.

Bu sezon orijinal kaykay ayakkabı şirketi Vans, BMX orijinal markası olan Haro ile güçlerini birleştiriyor. Kendi endüstrilerinde öncü olan Vans ve Haro markaları, ürünleriyle bir lider olmanın gerektirdiği yüksek kalite standartlarını istisnasız yakalarken, her biri, iyi bilinen ve hikayeleştirilmiş geçmişlerinin mirasını bugünlere taşıyorlar.

80'lerde Freestyle-serbest BMX kullanıcıları tarafından giyilen Vans Era ve Sk8-Hi Reissue bu sonbaharın Vans x Haro işbirliğine adanmış olan modellerini oluşturuyor. İki model de Vans'ın BMX atletleri arasında popüler olan klasik dama baskısını ve Haro'nun Original Freestyler bisikletinden alınan yeşil ve mavi renkleri taşıyor.

Gökuşağının 7 rengi Vans 106 Mid Koleksiyonu'nda

106 Vulcanized, Classics Koleksiyonundaki önemli yerini korumaya devam ediyor. Modelin popülerliği 2012 Tatil Koleksiyonu'nda yer bulan 106 Hi versiyonunun yaratılmasına yol açmış, bu şekilde Vans'ın geleneksel koleksiyonu ile sokak kültürü dünyasındaki poziyonu arasındaki boşluğun kapanmasını sağlamıştı. Vans bu sonbaharda ise geleneksel bir modelin günümüzün sokak kültüründeki sportif tasarımlardan ilham alarak hazırlanan ve modern bir versiyonu olan 106 Mid modelini piyasaya çıkarıyor. 106 Mid bu sonbahar sezonunda üç renk çizgi bloku, Rasta tipi dikiş süslemeleri, pürüzsüz süet altyapısı ve yedi farklı renk paletiyle piyasaya çıkacak.

Vans Classics Kadın Koleksiyonu ile bu sezon renkler arasında yolculuğa hazır olun.

Sonbahar koleksiyonu anahtar bir trend olarak renk enfüzyonuna odaklanmaya devam ediyor. Classics Kadın Koleksiyonu'nda yer alan core ve slim stillerde de geniş bir renk paletine rastlanıyor. Neon turuncu, mor ve kırmızı gibi popüler seçimlerin yanı sıra direkt podyum modasından alınan ebegümeci, begonvil ve Türk çinisi gibi yeni renkler de koleksiyonda yer buluyor.

Kanvaş kumaşlara bir araya gelen Authentic Hi 2 modeli…

Authentic Hi 2 veya Authentic Button Down bu sezon ilk defa piyasaya çıkacak bir diğer model. Authentic Hi modelinin bu yeni sonbahar versiyonunda bilek bölümündeki kanvas kumaş kıvrılıp aşağı düğmeleniyor ve dik kesimli bir yaka profili yaratarak neon dikişli alternatif bir paterni gözler önüne seriyor. r. Authentic Hi 2, gerçek bir Vans klasiğinin özgün ve çağdaş bir uyarlaması olarak bu Sonbahar 2013 Koleksiyonu'nda yerini alıyor.

OTW Koleksiyonu Vans'in kamuflaj etkisini yansıtıyor.

Vans OTW Koleksiyonu, profesyonel kaykay ayakkabısının yapısal sınırlamalarına tabi olmadan, sokak ve atletik stilleri kaykay perspektifiyle bir araya getiriyor. Giyilebilir bir konstrüksiyon ve estetiğe odaklanan koleksiyonda yer alan tasarımlar; pratik fakat aynı zamanda kendilerine has bir ifadeye de sahip. Bu koleksiyonda yüksek kaliteli deri ve süet gibi özel materyaller, temiz ve ince ayrıntılara sahip siluetlerle bir araya geliyor. İlhamını geniş bir çeşitliliğe sahip aksiyon sporları komünitesinden ve sanat, müzik, moda, tasarım ve sokak kültüründen alan Vans OTW Koleksiyonu, özgürlüğü, bireysel ifadeyi ve gelişimi savunan stil sahibi ve eklektik karakterlere sesleniyor.

Bilekten kesik ve slim bir profile sahip Bedford Low…

Temiz burun tasarımı, renkleri ve yüksek kalite materyal kullanımı ile kaykay dünyasına yepyeni bir görünüm kazandıran Bedford Low, gri, kırmızı ve siyah deri olarak üç opsiyon ile raflarda yerini alıyor.

Hyperstealth ile özgün modeller…

Hyperstealth Camo serisi, ordu donanımının ruhundan ve kamuflaj etkisinden ilham alıyor. 1999'da kurulan Hyperstealth Biotechnology Corp. kısa sürede dünya çapında kamuflaj, gizlenme ve yanılgı amaçlı baskılarda dünya otoritesi haline geldi. Vans OTW Hyperstealth baskılarının mavi ve kahverengi varyasyonlarını kullanarak yeni sezon için ayakkabı, kıyafet ve aksesuarlardan oluşan bir mini-seri hazırladı.

Vans OTW x Outlier:

Outlier, fonksiyona odaklanan tasarım süreci ve yüksek kalite materyaller kullanarak modanın sınırlarını tanımayan ürünler üretmesiyle ünlü bir marka. Bu performans markası sabah evden çıkarken giydiğiniz şeylerin asla sizin gün boyunca ne yapacağınıza dair sınırlandırmalar getirmemesi gerektiğine inanıyor. Outlier'ın en ünlü kumaşı, Supermarine Cotton, koton teknolojisinin zirvesinde yer alan, oldukça havadar, yüksek derecede suya dayanıklı ve rüzgâr geçirmez bir materyal. Outlier, 2013 Sonbahar sezonunda Vans ile işbirliği kurarak, ortaya, stil sahibi ve her durumda kullanılabilecek, özel materyalleri ile üretilmiş bir Bedford modeli tasarladı.

Pro Skate Koleksiyonu

Dünyanın lider aksiyon sporları ayakkabı ve kıyafet markası Vans, üstün kaykay performans ürünleri sunmaya ve 45 yıllık tescillenmiş işçiliği ile dünyanın en iyi kaykaycılarının performansını arttıran ayakkabılar üretmeye devam ediyor.

Kaykay takımında, Geoff Rowley, Anthony Van Engelen, Tony Trujillo, Chima Ferguson gibi profesyoneller, Elijah Berle, Curren Caples, Daniel Lutheran gibi başarılı amatörler, Tony Alva, Steve Caballero, John Cardiel gibi efsaneleri barındıran Vans, performansın ötesinde bu isimlerin stillerini de yansıtan otantik kaykay ayakkabıları üretmeye adanmış bir marka olarak serüvenini sürdürüyor.

'Deri Kadar Dayanıklı ve Tüy Kadar Hafif';

Chima Pro: Zamansız stil modern performans ile buluşuyor. Bu cümleyle Syndey'in en iyi kaykaycısı Chima Ferguson'ı tanımlayabileceğiniz kadar onun Vans Skate Pro için tasarladığı ilk ayakkabı olan, Vans'ın yeni signature modeli Chima Pro'yu da tanımlıyor olabilirsiniz. Chima'yı özel kılan sadece dünyadaki en iddialı kaykay pistlerinde gerçekleştirdiği inanılmaz teknik hareketler değil, bu hareketleri gerçekleştirirken ağızları açık bırakan, neredeyse efor sarf etmeyen görüntüsü. Chima Pro Mavi Hawaiian baskı, siyah, kırmızı ve yıkanmış gri seçenekleri ile piyasaya sunuldu.

The Alien Workshop Koleksiyonu

Dayton, Ohio'dan Alien Workshop 20 seneyi aşkın süredir kaykay komünitesi içinde kışkırtıcı fikirler üretmeye ve kendi bildiklerini okuyarak kurulu düzene baş kaldırmaya devam ediyorlar. Alien Workshop Kolekskiyonu; Chukka Pro, AV Native American Low, Stage 4 Mid ve Chukka Low olmak üzere dört favori Pro Skate The Alien Workshop model seçeneği ile piyasada.

Chukka Midtop: Vans'ın en popüler kaykay ayakkabısı yeni mid-top versiyonu ile artık rahatlığı ile de popüler oluyor.

Vans'in en çok satan ürünlerinden biri olan Chukka Low'un başarısı üzerine kurgulanmış yeni Chukka Midtop daha iyi bilek korumasının yanısıra daha iyi kavrama sağlayan Vans original waffle taban veb yüksek darbe koruması için geliştirilmiş UltraCush HD içeren Vans PRO VULC konstrüksiyonu ile üretildi. Bu sonbaharda dört yeni renk paleti ile piyasada olacak.

Sk8–Hi Notchback Pro – Hosoi Edition: Kaykay sporunun süper starı Christian Hosoi, Sk8-Hi Notchback pro modelini yepyeni süet renk desenleri ile yeniliyor. Elbette seçenekler arasında Hosoi'nin ikonik siyah-kırmızı ikilisi de var. Özel Pro Classics dikişleri ile sunulan yeni Sk8-Hi Notchback Pro en hareketli kaykaycıların bile her zaman güvenebileceği uzun ömürlü ve dayanıklı bir model olarak kalmaya devam ediyor.

Vans California Koleksiyonu

Vans California Koleksiyonu ince tasarım detayları ve eşsiz materyal seçimleri zengin bir modernizm geleneğini Amerikan zanaatı ve sanatçılığı ile bir araya getiriyor. Vintage sörf ve kaykay karakterinden alıdğı izler, koleksiyonu her iki alt-kültüründe estetiklerine duyarlı bir kimliğe sahip kılıyor. 50'lerin beat şairlerinin ve 60 ve 70'lerin folk şarkıcılarının temelini attığı bohem hareketten bugünün popüler sanatını icra eden sokak ve dövme sanatına kadar, Los Angeles ve San Francisco'nun kalbinden gelen progresif stiller bu koleksiyonda , kişisel, ilham sahibi ve mütevazi bir ifade biçimi buluyorlar.

Her sezon, Vans bir yandan geniş arşivinden seçtiği siluetleri yeniden piyasaya çıkarıyor, bir yandan da Classics modellerini daha çağdaş yorumlarla sunuyor. Değişmeyen tek unsur her üründe tekrarlanan yüksek kalite tasarım ve işçilik. Bunlara ek olarak California Koleksiyonu; retro kaykay ve Surf koleksiyonlarından ilham alan mini bir kıyafet serisini de bu sonbaharda piyasaya çıkarıyor.

Era Hi CA: Era Hi CA California Koleksiyon'unun son üyesi ve Switchback'in başarısını takip ediyor. Dünyadaki ilk kaykay ayakkabısının high-top versiyonu olan bu model, metal kopçalara ve bir hiker botu havası veren hiking bağcıklarına sahip. Era Hi CA her biri sezona uygun özel sonbahar baskılarına sahip - Inca, Nordic ve tüvit - suya dayanıklı 3 çeşit süet renk seçeneği sunuyor.

Chukka Del Pato: Eşsiz ve özel materyal seçenekleri California Koleksiyonu'nun odağında yer almaya devam ediyor. Chukka Del Pato CA modelinde kullanılan domuz süeti soğuk hava koşullarına dayanıklılık sağlayarak modelin fonksiyonelliğini arttırıyor.

Vans 2013 Sonbahar Surf Koleksiyonu

Vans Surf serisi, Vans'in havalı ve fonksiyonel ayakkabı üretirken bir yandan da endüstriye, yenilikçi ve sosyal sorumluluk sahibi ürünler konusunda liderlik yapma misyonunu temsil ediyor. Bu nedenle koleksiyonda geri dönüşümlü malzemeler, su bazlı yapıştırıcılar, mürekkepler ve yüzde 100 kenevir lifi tekstil ürünleri kullanılıyor. Ayrıca yüzde 100 geri dönüşümlü Supercush köpükten yapılan tabanıyla Nexpa sandaletine ve eski, kullanılmış sandaletlerin alt taban bölümlerini yeni materyal haline getiren 'cradle-to-cradle' süreci; bu sezonun öne çıkan özelliklerinden.

En Yeni model - Happy Daze by Alex Knost: Erkek koleksiyonun bu yepyeni modeli Happy Daze longboard efsanesi ve hipster ikonu Alex Knost tarafından tasarlandı. Vans Surf koleksiyonunda ilk defa yan çizgiye sahip olan ve tescilli Classic Fit konstrüksiyonu ile üretilen Happy Daze; sade tasarımı ile geleceğin klasiği olmaya aday. Knost imzalı orijinal happy artwork ile tamamlanan model siyah ve beyaz renk seçenekleri ile bu sonbahar piyasaya çıkıyor olacak.

Joel Tudor Koleksiyonu

Tüm zamanın en etkili ve stil sahibi sörfçülerinden biri olan Joel Tudor'un, üstün konfor, klasik ve geleneksel stili ile hayat verdiği koleksiyonu, başka bir efsane isim olan Neil Blender'ın illüstrasyonları ile renklendirildi.

Joel Tudor Koleksiyonu "Easy Fit" konstrüksiyonuna sahip iki Surf Sider modeli olan Bali ve Nexpa Synthetic stillerinin yanı sıra Neil Blender imzalı orijinal illüstrasyonlara sahip klasik Authentic'i sunuyor.

Alpaca: İnce, mokasen stili süet geleneksel damla aksan ve tonları taşıyan düz tasarımıyla Alpaca, klasik fit konstrüksiyona, orijinal Ultra Lite Cush iç tabana ve dayanıklı lastik dış tabana sahip. İki geleneksel kahverengi süet ve üç canlı renk seçeneğiyle Alpaca Krochet Kids serisinde de yer alıyor.

Çocuk Koleksiyonu

Vans 1970'lerden beri markayı kısa zamanda ünlü yapan 'Classics' modellerinin uygun fiyatlı ve konforlu versiyonlarını çocuklar için üretmeye devam ediyor. "Kids Classics" şimdilerde bu temel modellerin ötesine geçerek sadece çocuklar için eğlenceli özel baskı teknikleriyle tasarlıyor ve minicik ayakların ayakkabıların içine daha kolay girmesi için alternatif konstrüksiyon modelleri sunuyor.

Slip-On V

Her sezon tasarımcılarımız emekleyen minikler için ayakkabı yapma sürecinde alternatif konstrüksiyon seçenekleri ihtimalini düşünüyorlar. Bu modeller miniklerin sürekli büyüyen ayakları dikkate alınarak, Vans'ın ikonik stilini maksimum uyumluluk ile beraber sağlamak için tasarlandı.

Yeni sezonda piyasaya çıkacak olan Slip-On V tek taraftaki Velcro sistemi sayesinde ayağın girişi için daha geniş bir alan sağlıyor. Slip-On V oğlanlar için zikzak ve kızlar için meyveli seçenekleriyle sonbaharda koleksiyonunda yer alıyor.

Authentic Super Hi

2013 sonbahar kış sezonunda kızları da bir high-top modeli bekliyor. Authentic Super Hi ilk sezonunda aralarında gökkuşağı bağcıklara sahip siyah model de olmak üzere üç renk paleti seçeneğine sahip.

106 Mid

Çocuklar için üretilen high-top modelleri geçtiğimiz sezonlarda büyük ilgi gördü. 2013 Sonbahar sezonunda piyasaya çıkacak olan 106 Mid modeli de küçük beyefendilerin popüler listesine ekleniyor olacak. Üç parçalık seri yetişkinler için üretilen renk paletinin aynısına sahip.

Classic and Animal

Her zaman popüler Kids Classics serisi bu sezonda büyük dişlere sahip korkutucu olanlardan tutun sevimli ve tüylülere varan yepyeni modellerle geliyor. Henüz emekleyenler için ise şirin bir panda ve kükremeye hazır kürklü bir aslan olmak üzere iki ekstra seçeneğe sahip.

Vans x Krochet Kids Koleksiyonu

Krochet Kids International dünya çapında yoksul toplumlara yardım eli uzatan bir sivil toplum örgütü. Bu oluşumun temelinde, beraber dünyayı dolaşan ve sörf yapan üç arkadaşın hayali yatıyor. Uganda'da tüm hayatlarını devlet kamplarında geçiren ve limitli devlet yardımıyla yaşayan jenerasyonların varlığından haberdar olduklarında bu insanlara bir meslek sahibi olma ve aileleri için para kazanmayı öğretmeye karar verdiler. O günden bu güne komünite ile beraber çalışan ve insanlara yün iplik ile inanılmaz ürünler yapmayı öğreten Krochet Kids bu şekilde gelecek jenerasyonlara yoksullukla baş etmek ve onu yenmek için ümit ve beceri kazandırıyorlar.

İlk defa Women's Surf koleksiyonunda tanıtılan Krochet Kids İnternational işbirliği şimdi Vans kadın aksesuar ve Surf ayakkabı koleksiyonlarında da bir eşi daha olmayan tasarımlarla genişliyor. Krochet Kids ile ikinci işbirliği Peru'ya özgü el örgüsü kumaşları iki popüler kadın Surf Sider modeline, Mohikan ve Rata Mid stillerinde sunuyor.

Bunlara ek olarak bu sezon ilk defa kadın sırt çantası modelinde de Krochet Kids örgüsüne rastlayacaksınız. Ayrıca özel, elle imzalanmış etiket ve online profil sayesinde sizin Krochet Kids modeliniz üzerindeki kroşeyi tasarlayan kadın ile kişisel iletişime geçmenize imkan sunuyor.

Vans Şıklığı Her yerde..

Vans Apparel 45 yıllık Güney California sörf ve kaykay geleneğine sadık kalan geniş bir koleksiyon sunuyor. Zamansız tasarım ve yeniliği bir araya getiren yeni sezon koleksiyonunda Vans pantolon, boardshorts, gömlek, dış giyim, t-shirt ve çantalar gibi klasikleşmiş parçaları modern bir yorumla sunuyor.

Kadın Koleksiyonu

2013 Sonbahar sezonunda Vans Women's Apparel koleksiyonu gardırobunuzdaki favori unsurları bir araya getirip katmanlayarak kişisel stilinizi tanımlamak üzerine kurgulandı.

T-Shirtler:

İster vintage logolarla veya retro çizgilerle zamanı geri götürün, ister iddialı "Americana" hissi veren tasarımlara gönül verin, emin olun bu sezonda size uygun bir t-shirt bulacaksınız.

İster vintage logolarla veya retro çizgilerle zamanı geri götürün, ister iddialı Americana hissi veren tasarımlara gönül verin, emin olun bu sezonda size uygun bir t-shirt bulacaksınız.

Gömlekler: Kadınlar için Vans Women koleksiyonu bu sezonda erkeklerden klasik bir ipucu alıyor ve gömleklerin kesimini biraz rahatlatıyor, ancak elbette tam kararında bir feminen dokunuşa yer bırakarak. Polka puanlar, ombre çizgiler ve düz burnout seçenekler, vintage yıkamalar ve hi-low kenarlar ile bu modeller skinny jean veya grafik baskılı bir t-shirt ile kombinlemek için ideal.

Erkek Koleksiyonu

Bu sonbaharda Vans Men's apparel koleksiyonu klasik Vans geleneğinden ve nostaljisinden ilham alınarak üretilmiş ve özenle seçilmiş popüler parçalardan oluşuyor. Koleksiyonda öne çıkanlar arasında Amerika'da üretilen yeni bir Selvedge pantolon, canlı vintage renk paletlerine ve baskılarına sahip çok yönlü çantalar ve klasik BMX mucidi Haro ve kaykay markası Alien Workshop gibi isimlerden esinlenerek üretilmiş orijinal seriler var.

V56 Standard Denim and Twill Pant: Mükemmel kesimli klasik kaykaycı pantolonu geri döndü! Klasik kaykaycı stilinde yerini vazgeçilmez bir parça olarak koruyan V56 kaykay üstünde en iyi konforu sağlamaya devam ediyor.

Rahat kesimi, çeşitli yıkama ve materyalleri ile V56 Standart denim ve 5-cepli pantolon, stil sahibi fakat rahatından ödün vermeyenler için ideal ve vazgeçilmez bir ürün. Regular/slim kesimi ve medium ağı ile V56 bel bölgesinde geniş ve rahat bir giyim deneyimi yaratırken, hafif konik bacak kesimi ve bilek açıklığı ile sonlanıyor.

Off The Wall Gallery Tees: Vans sanatçı t-shirt serilerinin bu yeni sezon çıkartmasında, altında Jay Howell (sağda), Neil Blender, Chris Yormick, Jahmal Williams ve MOF gibi isimlerin imzası olan orijinal illüstrasyonlar bulunuyor.

Artık Vans bahar ve sonbahar koleksiyonlarının sabit bir parçası haline gelen OTW serileri bizim geçmişimiz ile direk bir bağlantıya sahip, dünya çapında ünlü sanatçılardan orijinal tasarımlar barındıracak. Bu sanatçıların çeşitli ve yaratıcı işleri hayatı "Off the Wall" olarak yaşamanın ne demek olduğunu dile getiriyor.

Vans Mountain Edition Hybrids Capsule: Snowboard botu ve aksesuarları koleksiyonumuz Vans Snow'un 20. yılını kutlarken, bu sezonda size sokaktan ilham alan, performans odaklı bu hibrid seriyi sunuyor. Kesime ve konfora odaklanırken, boşluklu kumaşları ve nemi uzak tutan, su geçirmez materyalleri kullanarak sizi kuru ve sıcak tutacak stiller üretildi.

Vans Bag Collection

Bu sonbaharda Vans, baskı ve renk kombinlerindeki son trendlerden esinlenerek stilize ve çok yönlü çantalardan oluşan geniş bir koleksiyon sunuyor.

Old Skool II sırt çantaları canlı renk ikilileri ile geri dönüyor ve renkli Navy Hawaiian ve kırmızı dama gibi geleneksel Vans aksesuar ve Vans Classsics ürünlerine gönderme yapan baskılarla bu sezonda yerlerini alıyorlar.

Midway Skate Duffle: Koleksiyonun yepyeni çantası! Midway Skate Duffle kaykayınızı bağlamanız için özel bir kordona sahip klasik bir seyahat çantası ve Lomond Backpack ise laptop gözüne sahip bir sırt çantası olarak tasarlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kaliforniya California Londra Vans Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title