Haberler

Dha Yurt Bülteni -2

TSK : Sınır birliklerini saldırı hazırlığındaki 19 terörist etkisiz hale getirildiTürk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine Türk hava kuvvetlerine ait savaş uçakları ile düzenlenen hava harekatında sınır birliklerine saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 19 terörist etkisiz...

TSK : Sınır birliklerini saldırı hazırlığındaki 19 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine Türk hava kuvvetlerine ait savaş uçakları ile düzenlenen hava harekatında sınır birliklerine saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 19 terörist etkisiz hale getirildiği ve bölgede teröristlere ait iki sığınak, üç barınak ve bir lojistik tesisin imha edildiğini açıkladı.

Görüntü Dökümü

----------------------

-ARŞİV

-Hava harekatından görüntüler

-PKK'ya ait hedeflerin vurulması

Haber: ANKARA

============================

17 yaşındaki liseli genç okul bahçesinde kalbine yenik düştü

KONYA'da okulun bahçesinde baygın halde bulunan lise öğrencisi 17 yaşındaki Yunus Baha Şahin, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Şahin'in ilk belirlemelere göre kalp krizi sonucu öldüğü belirtildi.

Olay, saat 18.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Larende Caddesi üzerinde bulunan Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bilgisayar bölümü 12'nci sınıf öğrencisi Yunus Baha Şahin, eve gidip gelmek için bir arkadaşından bisikletini ödünç istedi. Şahin, bisiklete bineceği sırada bahçede baygınlık geçirdi. Bir süre sonra arkadaşları tarafından baygın halde bulunan Şahin, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Yunus Baha Şahin, burada yaklaşık 1 saat süren kalp masajına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yapılan incelemelerde Şahin'in vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadığı belirtildi. Şahin'in sabah okula giderken annesine göğsünün ağrıdığını söylediği öğrenildi. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde otopsi yapılan Şahin'in ilk belirlemelere göre kalp krizi sonucu öldüğü tespit edildi.

Görüntü dökümü:

---------------------------

Okuldan detay

Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Tolga YANIK KONYA

==============================================

Protestocular, uyuşturucu bağımlılarını sopa ile kovaladı

BURSA'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde, mahallelerinde bulunan parkın uyuşturucu bağımlılarının mekanı olmasını protesto eden öğrenci velileri ve mahalle sakinleri, toplanarak parka yürüdü. Parkta, 'Kova' diye adlandırılan aparatla uyuşturucu kullananlarla karşılaşan kalabalık, kaçan madde bağımlısını sopa ile kovaladı.

Merkez Osmangazi İlçesi Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Ziraat Parkı'nda alkol ve uyuşturucu madde kullanılmasını protesto etmek için toplanan mahalle sakinleri ellerinde dövizlerle slogan atarak parka yürüdüler. Park yanında iki okul bulunduğunu ve çocukları okula gidip dönerken madde ve alkol bağımlılarının saldırısına uğradığını belirten mahalleli önlem alınmasını istedi.

'Alkole hayır', 'Uyuşturucuya hayır' diye slogan atarak Ziraat Parkı'na giren öğrenci velileri ve mahalle sakinleri 'Kova' olarak adlandırılan ve plastik su damacanasından yapılan aparatla uyuşturucu kullanan bir kişi ile karşılaştı. Grubu görünce aparatı bırakıp kaçan bağımlıyı mahallenin gençleri bir süre sopa ile kovaladı.

Burada açıklama yapan öğrencilerden birisinin annesi Münevver Kireşçiler, parkta alkol ve uyuşturucu ile ilgili daha önce yetkili makamlara şikayet dilekçesi verdiklerini söyledi. Kirişçiler, şöyle konuştu:

"Çocuklarımız okula gidip- gelirken taciz ediliyor. Okul çevresinde 100 metreye kadar alkol satılmaması gerektiğini herkes biliyor. Alkol alan kişilerin burada uygunsuz tavırları var. Biz bunları istemiyoruz. Yetkililer önlem alsın. Buranın belediyeye bağlı bir aile parkı olmasını istiyoruz. Bizler anne olarak içimiz yanmasın bunu istiyoruz. Çocuklarımızı okula gönderirken hep tedirgin oluyoruz. Başına bir şey gelir mi diye korkuyoruz."

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Faruk KAHRAMAN/BURSA, -

===========================================

Sibirya soğuklarında sera üretimi

SİBİRYA soğuklarının etkisini sürdürdüğü Ağrı'nın Diyadin İlçesi'nde jeotermal ısıtmalı seralarda üretilen domatesler İstanbul, Ankara, Antalya başta olmak üzere Türkiye'nin bir çok ili ve yurt dışına gönderiliyor.

Diyadin'de 2014 yılında yüzde 90'ı özel sektör, yüzde 10'u ise devlet destekli olmak üzere 40 dekar alan üzerine kurulan 2 ayrı domates serasında yılda 1600 ton domates üretiliyor. İlçeye 7 kilometre uzaklıkta kaplıcalara yakın alanda jeotermal ısı destekli kurulan seralarda soğuk havalara aldırış edilmeden topraksız tarım yapılıyor. İşsizliğin yoğun olduğu ilçede kurulan domates seraları sayesinde işsizlik azaldı. Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu seralarda şimdilik 50 kişi çalışırken ilerleyen dönemlerde üretimin arttırılacağı ve çalışan sayısının 2000 kişiye çıkarılacağı belirtildi. Burada üretilen domatesler İstanbul, Ankara, Antalya başta olmak üzere Türkiye'nin bir çok iline ve yurt dışına gönderiliyor.

Diyadinli Ziraat mühendisi Eyyüp Işık, mezun olduktan sonra kendi ilçesinde iş bulmaktan mutlu olduğunu söyledi. Bunun kendisi için bulunmaz bir nimet olduğunu bildiren Eyyüp Işık, şöyle dedi: "Benim gibi okuyanlar Diyadin gibi bir yerde iş bulma ihtimalini hiç düşünmemişdir. Ama gelip seraları gördüğümüz zaman burada ciddi bir emeğin olduğunu gördük. Burada üretilen domates tadıyla, kalitesiyle kendini kabul ettirdi. Yıllık 1600 ton domates üretiyoruz. Domateslerimizi ilk etapta bölgeye daha sonra diğer illere ve yurtdışına göndermeye başladık. Şu anda 50 kişi çalışıyor. Yeni seraların yapımıyla çalışan kişi sayısı 2000'e ulaşacak. Burada tamamen topraksız üretim yapıyoruz. Jeotermal kaynaklı suyun bulunması burada üretimimizi kolaylaştırmıştır."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

-Üretilen domatesler

-Sera içi detay

-İşçiler çalışırken

-Sera dış detay

-Serada anons

-Ziraat mühendisi Eyyüp Işık röp

Haber-Kamera: Yusuf İBA/ DİYADİN (Ağrı),

===================================

Ecem ve teyzesinin ölümüne neden olan müteahhit serbest

İZMİR'in Konak İlçesi'nde, geçen 11 Ağustos'ta yolun karşısına geçmek isteyen 60 yaşındaki Lütfiye Yurdaer ile 10 gün sonra gelin olmaya hazırlanan 26 yaşındaki Ecem Haliloğlu'na otomobille çarparak ölümlerine neden olan ve olay yerinden kaçan müteahhit N.D., geçen pazartesi günü Ankara'da polise teslim oldu. N.D., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaza, geçen 11 Ağustos'ta Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda meydana geldi. Konak'tan Balçova yönüne giden Ankaralı müteahhit N.D. yönetimindeki 06 DM 4333 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Lütfiye Yurdaer ve 10 gün sonra evlenmeye hazırlanan Ecem Haliloğlu'na çarptı. Sürücü N.D., kazanın ardından otomobilinden inerek kaçtı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan ve ağır yaralanan Haliloğlu ile teyzesi Lütfiye Yurdaer, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza yerinden geçen bir motosiklet sürücüsünün, kask kamerasıyla tesadüfen çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlaması, kaçak sürücünün bulunması için Ecem'in ailesine yeni bir umut oldu. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında araştırma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ilk olarak aracın plakasından ruhsat sahibine ulaştı. Ancak ruhsat sahibinin, kaza anında aracın kendisinde olmadığı yönünde bilgi vermesi üzerine, sürücünün bulunması için yeniden çalışma yapıldı. Bu arada o akşam aracı, ruhsat sahibinin akrabası olan müteahhit N.D.'nin ödünç aldığı anlaşıldı.

SÜRÜCÜ TESLİM OLDU

Otomobiliyle Lütfiye Yurdaer ve Ecem Haliloğlu'na çarptıktan sonra aracı olay yerinde bırakarak kaçan Ankaralı müteahhit N.D., geçen pazartesi günü Ankara'da bir polis merkezine giderek teslim oldu. N.D.'nin ifadesinde, "Ben tedavi için Ankara'da idim. Bir yıldır yatak istirahatliydim. İzmir'de iyi bir doktor olduğunu söylediler. Ben de oraya gittim. Olay tarihinde saat 01.30'da kaza meydana geldi. 06 DM 4333 plakalı aracı ben kullanıyordum. 3 şeritli yoldu. Yol karanlıktı. Olay sırasında alkolsüzdüm. Maktuller yaya idi. Başka araçtan kaçtıklarını düşünüyorum. Bir anda önüme çıktılar. Görmem ile vurmam bir oldu. Arabamın sağ ön kısmı ile çarptım. Olaydan dolayı üzgünüm. Maktullerin zararlarını da karşılayacağım" dediği öğrenildi.

Emniyette ifadesi alınan Demir, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Acılı ailenin avukatının bu karara itiraz edip, tutuklanması talebinde bulunacağı belirtildi. Kazayla ilgili davanın ilk duruşmasının ise ocak ayında yapılacağı bildirildi.

Görüntü dökümü

---------------------

(11 AĞUSTOS 2016)

Kaza yerinden görüntü

Kaza yapan araçtan görüntü

Hayatını kaybeden kadınların fotoğrafı

Genel ve detay görüntü

-LAR

Haber-Kamera Mehmet GÜNEY İZMİR,

===========================================

1 gün önce sevgilisi, 1 gün sonra kendisi telefon dolandırıcılığından tutuklandı

KONYA'da bir gün önce sevgilisi telefon dolandırıcılığından tutuklanan 22 yaşındaki Şerife Kocaoğlu, ertesi gün dolandırmaya çalıştıkları başka bir kişiden 140 bin lirayı 'Enişte' şifresiyle teslim almaya geldiği sırada polis tarafından suçüstü yakalandı. Kocaoğlu'nun tutuklanan sevgilisine ise mahkemede suçsuz olduğuna dair tanıklık yaptığı öğrenildi. Genç kız, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Merkez Selçuklu İlçesi Sakarya Mahallesi'nde oturan ev kadını A.A.'yı (36), geçen 6 Aralık günü telefonla arayan bir kişi kendisini polis olarak tanıtıp, "Sizin kimlik bilgileriniz terör örgütünün eline geçti. Sizi temize çıkarmak için parmak izinizi almamız lazım. Evinizde para, altın varsa onları bize verin. Parmak izi incelemesinin ardından size geri teslim edelim."dedi. A.A da, daha önce televizyonlarda telefon dolandırıcılığı haberlerini izlediği için karşısındaki kişinin telefon dolandırıcısı olduğunu anlayınca, onu oyalayıp, diğer telefondan polisi arayıp durumu bildirdi. Poliste, telefondaki kişiyi oyalamasını söyleyip, eve geldi. Polis, evin içinde ve çevresinde önlem alıp, dolandırıcıları tuzağa düşürmeye çalıştı. Telefondaki kişi de, size bir komiser göndereceğim deyip, kadından ev adresini öğrendi. Eve gelen bir kişi kendisini 'Komiser Emre' olarak tanıtıp, kadından evdeki para ve altınları istediği sırada evde gizlenen polis, Bingöl nüfusuna kayıtlı Mahmut Kazar'ı (29) gözaltına aldı. Ardından da bir sokak ileride Kazar'ı otomobille bekleyen Adana nüfusuna kayıtlı Mehmet Emin Şahin de(28) gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 kişi yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi. Mahmut Kazar, mahkemede Şahin'i tanımadığını söyledi. Şahin ise Mahmut Kazar'ı, daha önceden tanıdığını belirtip, "Ben Mahmut'u, Adana'dan tanıyorum. Beni telefonla aradı, "Ben Konya'ya geliyorum. Beni otogardan al" dedi. Bende onu alıp buraya getirdim. Benim olayla bir ilgim yok. Kız arkadaşım Şerife Kocaoğlu buna şahit ve kız arkadaşımda adliyede beni bekliyor."dedi.

MAHKEMEDE SEVGİLİSİNE TANIKLIK YAPTI

Bu sırada mahkeme salonunun önünde beklediği saptanan Konya'nın Beyşehir'de oturan ve bir av bayiinde çalışan Şerife Kocaoğlu, duruşma salonuna getirilip tanık olarak dinlendi. Kocaoğlu, sevgilisinin söylediklerinin doğru olduğunu ve olayla bir ilgisinin olmadığını ileri sürdü. Mahkeme heyeti, Şahin ve Kazar'ın tutuklanmasına karar verdi.

FETÖ OPERASYONUYLA KANDIRMAYA ÇALIŞTI

Mehmet Emin Şahin ve Mahmut Kazar tutuklandıkları sırada bağlı oldukları şebeke, aynı gün Meram İlçesi'nde oturan esnaf İ.Y.(32) telefonla arayıp, "FETÖ operasyonunda 3 rütbeli asker yakalandı. Sizin kimlik bilgileriniz onların eline geçmiş. Sizin kimlik bilgilerinizle kredi çekip, parayı Pensilvanya'ya gönderecekler. Sizi kurtarmak için parmak izi alacağız. Eğer paranız ve altınlarınız varsa, onlar üzerinde parmak izi kontrolü yapacağız."dedi. İ.Y., karşısındaki kişinin telefon dolandırıcısı olduğunu anlayınca, altın, döviz ve Türk lirası olarak 140 bin lirasının olduğunu ancak şu an yoğun olduğunu söyleyip telefonu kapattı.

'ENİŞTE' ŞİFRELİ DOLANDIRICILIK

İ.Y. bir gün sonra otomobiliyle işyerine giderken telefon dolandırıcıları, bir kez daha aradı. O da, diğer telefondan polise arayıp durumu bildirdi. Polisin yönlendirmesiyle hareket eden İ.Y., telefondaki kişiye parayı nerede teslim edeceğini sordu. Telefondaki kişide parayı merkez Selçuklu İlçesi'ndeki bir düğün salonun önünde teslim edebileceğini, kadın bir komiser göndereceğini ve kadın polisin "Enişte" şifresini söyleyince parayı ona teslim etmesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine İ.Y. polisin yönlendirmesiyle bir poşetin içine para süsü verip, kağıt parçalarını doldurup, düğün salonunun önünde gelecek kişiyi beklemeye başladı.

POLİS, AKARYAKIT İSTASYONUNDA POMPACI OLDU

Düğün salonun içinde ve çevresinde önlem alan polis ekibinin bir kısmı düğün salonuna gizlendi. Bazıları sokaklarda vatandaş gibi davrandı, bazıları da yakındaki akaryakıt istasyonunda pompacı oldu, bazıları istasyonda otomobilini yıkıyor gibi yaptı. Bu sırada 1 gün önce, mahkemede sevgilisinin suçsuz olduğuna dair tanıklık yapan Şerife Kocaoğlu, parayı teslim almaya gelip İ.Y.'ye "Enişte ben geldim" dedi. İ.Y. de poşeti teslim ettikten sonra genç kız polis tarafından gözaltına alındı.

TRAMVAYLA GELMİŞ

Suçlamayı kabul etmeyen genç kızın ifadesinde, sevgilisinin bir arkadaşının telefonla kendisini arayıp, belirttiği adresten bir paket alacağını söylediğini ve bunun üzerine tramvayla verilen adrese paketi teslim almaya geldiğini söylediği öğrenildi. Sevgilisi Mehmet Emin Şahin ile sosyal paylaşım sitesi facebooktan tanıştığını söylediği öğrenilen genç kız, dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Polis, şebekenin diğer üyelerinin yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

Görüntü Dökümü

--------------

-Şerife Kocaoğlu'nun sağlık kontrolüne getirilmesi

Sağlık kontrolünden çıkartılması

Diğer 2 şüphelinin adliyeden çıkartılması

Haber- Kamera: İsmail AKKAYA KONYA DHA))

================================

İmece usulü ekmek pişiriyorlar

Muş'un Hasköy ilçesine bağlı Koç köyünde yaşayan kadınlar, imece usulü tandır ekmeği pişiriyor. Kışın ağır geçmesi nedeniyle yardımlaşarak ve sırayla ekmek pişiren kadınlar, yakacaktan da tasarruf ettiklerini bildirdiler.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

----------------------------------

-Tandır evinde ekmeklerin yapılması

-Ekmeklerin pişirilmesinden detaylar

-Köylü kadınların toplu ekmek pişirmesinden detaylar

-Röportajlar(Köylü kadın-genç kız ve Muhtar)

Haber-Kamera: Eser AYDIN / MUŞ,

=======================================================

Çevrecilerden maden faaliyetlerine tepki

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi Ağla Mahallesi Gökçeova Göleti'nin hemen üzerindeki Altınsivri Tepesi'nde geçen yıl faaliyete geçen madencilik şirketi çevrecilerin tepkisini topladı. Yaklaşık 60 kişilik grup adına açıklama yapan Köyceğiz Turizm ve Doğayı Koruma Derneği eski başkanı Ömer Oflaz, doğa harikasının katledildiğini öne sürdü.

Köyceğiz ilçesindeki Altınsivri Tepesi eteklerinde geçen yıl faaliyete başlayan Alfa Olivin Endüstriyel Mineral Madencilik şirketi, demir-çelik sanayii, inatçı malzemeler sanayii, döküm sanayi, aşındırıcı, elektrikli ısıtıcı ve denge malzemesi olarak kullanılan olivin madeni çıkarmaya başladı. Madenin çıkarılması ve taşınması sırasında çevreye, doğaya zarar verildiğini ileri süren çevreciler, işletme önünde toplanarak açıklama yaptı. Köyceğiz Turizm ve Doğayı Koruma Derneği eski başkanı, turizmci, çevirmen ve yazar Ömer Oflaz doğaseverler adına yaptığı açıklamada, "Buradaki dağlar, tepeler yok ediliyor. Buradan alınan taşlar başka yere götürülürken kalan topraklar da erozyon yoluyla gölü dolduruyor. Tabiat tahrip ediliyor, doğa harikası katlediliyor. Zaten kuraklık nedeniyle her taraf perişan vaziyette, bir de burası yüzünden ormanlarımızı, kaynaklarımızı yok ediyoruz. Burası bir turizm cenneti ve biz güzelliklerimizi yok ediyoruz. Doğanın korunup turizmin geliştirilmesi, bu güzelliklerin gelecek kuşaklara aktarılmasını istiyoruz. Biz onun için buraya geldik ve doğanın tahribatına dur diyoruz" dedi.

"ÇEVREYE ZARARIMIZ YOK2

Öte yandan Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri ise madenin yasal olduğunu, her türlü izinlerinin bulunduğunu söyledi. Madenin sorumlu mühendisi Mehmet Burhan suçlamaları kabul etmeyerek, "Göletin kurumasının bizimle ilgisi yok. Göletin suyunu tutan vana bir şekilde kırıldığı için su gitmiş. Tamirini bile biz yaptırdık. Erozyon ile göleti kurutmamız mümkün değil çünkü aramız kuş uçumu yaklaşık bir kilometre. Makinemiz ile taşı, mevzuata uygun kırıp çıkarıyoruz. Gerekli koşulları yerine getirerek Doğa Koruma ve Milli Parklar'dan endemik bitki ve hayvan var mı diye araştırıp, izinleri aldık. Burada kimyasal madde kullanmıyoruz. Çevreye zararımız yok. Vicdanen rahatız" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Madenin bulunduğu yerden, çevresindeki ağaç ve yollardan görüntü

-Maden önünde yapılan açıklamadan görüntü

-Çevrecilerin inceleme görüntüleri

Haber-Kamera: Mustafa SARIİPEK / KÖYCEĞİZ (Muğla),

==========================================================

Hurda yüklü kamyonetin tehlikeli yolculuğu

ADANA'da taşıma kapasitesinin 3 katı yükle trafiğe çıkan kamyonet, tehlikeye aldırış etmeden yoluna devam etti.

Turhan Cemal Beriker Bulvarı'nda yoğun trafiğe rağmen ilerleyen 01 PY 827 plakalı kamyonetin görüntüsü dikkat çekti. Üzerinde onlarca çuvala doldurulmuş, kağıt, plastik ve metal yüklü kamyonetin yoğun trafikte ilerlemeye çalışması diğer araçları korkuttu. Önündeki araçları bir bir sollayan kamyonet, kavşakları dönerken üzerindeki yükün fazlalığından dengesini kaybedip devrilme tehlikesi de atlattı. Trafikteki diğer araçlar için oluşturduğu tehlikenini farkında olmayan sürücü, ana yoldan çıkıp, Şakirpaşa caddesine girdiğinde de aynı şekilde yoluna devam etti. Cadde üzerinde uzanan elektrik tellerini teğet geçip, yol kenarındaki ağaçların dallarını da sıyırarak dakikalarca ilerleyen kamyonetin tehlikeli yolculuğunda şans eseri kimse zarar görmedi.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Kamyonetten genel ve detay görüntüler

Aracın plakasından görüntü

Haber-Kamera: Fatih KARAÇALI ADANA,

=======================================

Bodrum'da kış ortasında bahar keyfi

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde öğle saatlerinde havanın 17 dereceye kadar yükselmesi nedeniyle güneşi görenler sahillere akın etti. Bodrumlular ve az sayıdaki turistler aralık ayının ortasında sıcak havanın keyfini yaşadı.

Bodrum'da son günlerde etkisini sürdüren soğuk hava ve esen poyrazın ardından bugün güneş açtı ve sıcaklıklar yükseldi. Bodrumlular öğleden sonra 17 derecelik sıcak havayı görünce sahillere akın etti. Bodrum Belediyesi'nin Kumbahçe Mahallesi'ndeki Mafer Kafeteryası'nda oturacak yer kalmadı. Anneleri ile sahile gelen çocuklar güvercinleri besledi. Bazıları ise sahildeki şezlonglara yatarak güneşli ve sıcak havanın tadını çıkardı. Bodrum'daki ılık havanın hafta sonunda etkisini sürdüreceği belirtildi.

Bodrumlu turizmci evli ve iki çocuk annesi Deniz Ayaz Özer, "Bodrum'un yazı kışı ayrı bir güzel. Bugün yazdan kalma bir gün yaşıyoruz. Çocuklarımla sahile gelip bol bol güneşlendik, kış ortasında sıcak havanın tadını çıkardık" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Kafeteryayı dolduranlardan görüntü

-Güneşlenenlerden görüntü

-Güvercinleri besleyen çocuklardan görüntü

Haber-Kamera: Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla),

===========================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emin Şahin Bodrum Irak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title