Haberler

Dha İstanbul Haber Takip Gündemi

19.00CHP Genel Başkanı Kemal Kılaıçdaroğlu, Kastamonu Araç Dernek Federasyonu "Geleneksel Dostluk ve Dayanışma Gecesi"ne katılacak.

19.00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılaıçdaroğlu, Kastamonu Araç Dernek Federasyonu "Geleneksel Dostluk ve Dayanışma Gecesi"ne katılacak. Silence İstanbul Otel

DHA İSTANBUL BÜLTEN - 1

1- DENİZ ULAŞIMINA SİS ENGELİ (1)

İSTANBUL BOĞAZI KAPATILDI, BAZI VAPUR SEFERLERİ İPTAL

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU - Hasan YILDIRIM - İSTANBUL DHA

İstanbul'da etkili olan sis deniz ulaşımını olumsuz yönde etkiliyor. İstanbul Boğazı transit gemi geçişlerine çift yönlü olarak kapatıldı. Şehir Hatları'nın bazı vapur seferleri de sis nedeniyle iptal edildi.

İptal edilen seferler şöyle:

-Eminönü -Üsküdar

-Eminönü-Kadıköy

-Karaköy-Kadıköy

-Kadıköy-Beşiktaş

-Çengelköy-İstinye

İstanbul Deniz Otobüsleri de sis nedeniyle Sirkeci- Harem araba vapur seferlerinin yapılamadığını açıkladı

Görüntü Dökümü:

----------------

Güneşin doğuşu

Denizdeki motorların görüntüsü

Spor yapan insanlar

Arabalı vapur bekleyen kamyon ve araçlar

Budo feribotundan görüntü

Şehir hatları vapurunu bekleyenler

Eminönü'nden boğaz görüntüsü

Genel ve detaylar

=================================

2- 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ SİS ALTINDA KALDI

Haber - Kamera: Hakan KAYA - Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL DHA

İstanbul Boğazı'nda gece saatlerinde yoğun sis etkili oldu

Gece saatlerinde yoğunlaşan sis İstanbul Boğazında etkili oluyor. Sis nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü adeta görünmez hale geldi. Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi düşerken araçlar ise kontrollü şekilde ilerledi.

Görüntü Dökümü:

--------------------------

-Boğazdan sis görüntüleri

-15 Temmuz Köprüsü'nde seyreden araçlar

-Detaylar

25.03.2017 - 01.01 Haber Kodu : 170325003

=====================================

3 - ÇEKMEKÖY'DE KAFEDE YANGIN: 1 ÖLÜ

Haber - Kamera: Ramazan Eğri / İstanbul DHA

Çekmeköy'de 3 katlı binanın zemin katında bulunan kafede yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye yangına müdahale etti. Yapılan incelemede bedensel engelli 1 kişinin yanarak öldüğü belirlendi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Olay, saat 20.30 sıralarında Çekmeköy Merkez mahallesi Eren sokakta bulunan 3 katlı binanın zemin katında bulunan kafede meydana geldi. Elektrik tesisatından çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü. Ardından yangın yerinde yapılan araştırmada bedensel engelli Salih Aytekin (27)'in öldüğü belirlendi. Polis olayla geniş çaplı inceleme başlattı.

Görüntü Dökümü:

----------------------

-Yanan kafe

-Olay yeri inceleme polislerinin çalışması

-Mahalle sakiniyle röp

-Salih Aytekin'in fotoğrafı

-Genel ve Detay

25.03.2017 - 00.27 Haber Kodu : 170325002

================================

4- AMBALAJ FABRİKASI ALEV ALEV YANDI

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ / İSTANBUL,

Tuzla Orhanlı'da bulunan bir ambalaj fabrikasında saat 04.00 sıralarında çıkan yangın itfaiyenin müdahalesi sonrası kontrol altına alındı.

Yangın, saat 04.00 sıralarında Orhanlı Merkez Mahallesi Beyazgül Sokak üzerinde bulunan ambalaj fabrikasında çıktı.

Fabrikadan yükselen dumanı gören bir vatandaş durumu hemen itfaiyeye bildirdi. Orhanlı-Tuzla Organize bölge ve Kurtköy'den çok sayıda itfaiye ekibi yanan fabrikaya sevk edildi. Fabrikanın çatı kısmının alev aldığı yangın anı cep telefonu kamerası tarafından da kaydedildi. Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınabildi. Yangında can kaybı ve yaralanan bulunmazken, fabrikada ise maddi hasar meydana geldi.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Görüntü Dökümü:

---------------

-Fabrikanın alev alev yanması (Cep Telefonu Kamerası)

-İtfaiye ekiplerinin çalışması

-Yangın nedeniyle oluşan yoğun duman

-Görgü tanığı işle röp.

-Genel ve Detay

=============================

5- GÜNGÖREN'DE 5 KATLI BİNANIN ÇATISI ALEV ALEV YANDI

Haber - Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA

Güngören'de gece saatlerinde 5 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın korkuya yol açtı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

Yangın, Güngören, Sanayi Mahallesi Vali Sokak'ta 02.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 katlı bir binanın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm çatıyı sardı. Mahalle sakinleri yangının çıktığı binada oturan komşularını uyandırarak haber verirken, bir yandan da olayı itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alev alev yanan binanın çatı katına müdahale etti. Bu sırada polis ekipleri, olayın meydana geldiği yerdeki Gaziosmanpaşa Caddesi'ni itfaiyenin rahat çalışması için kısa süreliğine araç geçişine kapattı. İGDAŞ ekipleri de doğalgazı keserek önlem aldı. Sağlık ekipleri, herhangi bir olumsuzluğa karşı olay yerinde hazır bekletildi. Yangının çıktığı binada oturan bazı vatandaşlar nöbetçi olan bir eczanede itfaiye ekiplerinin yangını söndürmesini bekledi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Ardından cadde araç trafiğine açıldı.

İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü:

------------------------

Olayın meydana geldiği bina

İtfaiye ekiplerinin çalışması

Binada oturan bir vatandaş ile röp

Bina sakinlerinin eczanede bekleyişi

Polisin kapattığı cadde

Genel ve detaylar

CEP TELEFONU GÖRÜNTÜSÜ

---------------------

Alev alev yanan çatı

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi

Genel ve detaylar

25.03.2017 - 04.10 Haber Kodu : 170325010

===========================

6 - AVM İÇİN YAPILAN ALTGEÇİT ÇALIŞMALARI SIRASINDA SİTENİN OTOPARKI VE YOL ÇÖKTÜ

Haber - Kamera: Ramazan EĞRİ / İSTANBUL DHA

Ataşehir'de, inşaatı süren alış-veriş merkezinin altgeçit çalışmaları sırasında yan taraftaki sitenin otoparkı ve yolun bir kısmı çöktü. Çökmeyle birlikte korkuya kapılan site sakinleri evlerinden dışarı çıktı.

Olay, Örnek Mahallesi Libadiye Caddesi üzerinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İnşaatı süren alış-veriş merkezine giden alt geçit çalışmaları sırasında, yan taraftaki sitenin otoparkı ve yolun bir kısmı bir gürültüyle çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken 65 daireli sitenin sakinleri korkuya kapılarak evlerinden dışarı çıktı. Yolun 1 şeridi araç trafiğine kapatılırken olay yerine gelen belediye ekipleri, çöken yerlere dolgu çalışmalarına başladı.

Çökme olayını anlatan site yöneticisi Engin Metiner, "Alışveriş merkezi için alt geçit yapılıyor. Alt geçit çöktü, 65 daire yaklaşık 300 kişi şuan burada. Can güvenliğimiz yok. Ortalık perişan bir vaizyette ve bir yetkiliden cevap bekliyoruz. Maalesef yeterli ve gerekli cevabı alabilmiş değiliz. İşte gördüğünüz gibi insanlar sokakta, herkes mağdur. Ciddi bir risk sözkonusu. Büyükşehir Belediyesi'ne dilekçe yazdık, ona gelen yanıtta alış-veriş merkezinin kapısı buraya denk geldiği için bu altgeçitin yapılması gerektiğini bildirdiler." dedi.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Olay yerinden görüntüler

-Çöken yerdeki dolgu çalışmaları

-AVM inşaatından detaylar

-Site yöneticisi ve site sakinleriyle röp.

Detaylar

25.03.2017 - 00.02 Haber Kodu : 170325001

=================================

(ÖZEL)

7- OYUNCU ŞORAY UZUN'UN OTOMOBİLİNE TOMA ÇARPTI

Haber - Kamera: Zeki GÜNAL / İSTANBUL DHA

D-100 karayolu Okmeydanı sapağında Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) oyuncu Şoray Uzun'un otomobiline çarptı. Kazada yaralanan olmazken Şoray Uzun, "TOMA bana çarptı. Bir şey yok. Canımız sağ olsun" dedi.

Kaza, D-100 karayolu Okmeydanı sapağında saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) Okmeydanı sapağında ünlü oyuncu Şoray Uzun'un otomobiline sol yandan çarptı. Kazada otomobili hasar gören Şoray Uzun, "TOMA bana çarptı. Bir şey yok. Canımız sağ olsun. Arkadaşlarla tanışma nasipmiş." dedi.

Olay yerine gelen trafik polisleri, TOMA'yı kullanan polis ve Şoray Uzun'a alkol metre üfleterek alkol kontrolü yaptı.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Kazaya karışan TOMA

-TOMA'nın çarptığı otomobil

-Şoray Uzun'un kazayı anlatması

-Trafik polislerinin gelişi

-Kazaya karışan araçaların emniyet şeridine çekilmesi

-Şoray Uzun ve TOMA'yı kullanan polise alkolmetre üfletilmesi

Genel ve detaylar

24.03.2017 - 18.24 Haber Kodu : 170324209

===============================

8- BAKAN MÜEZZİNOĞLU: KIDEM TAZMİNATI GÜVENLİ BİR ADRESTE BİRİKMELİDİR

Haber-Kamera: Enver ALAS / İstanbul DHA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TÜMSİAD'ta katıldığı toplantıda kıdem tazminatıyla ilgili bir işverenin sorusu üzerine hem çalışanın hem de işverenin yararına olacak, sürdürülebilir ve hakkaniyetli bir sistemi kurmak zorunda olduklarını belirtti. Müezzinoğlu, "Bir çalışanın hak ve hukukunun 5 yıl, 10 yıl, 15 veya 20 yıl sizin kasanızda birikmesi doğru değil. Bugün kasa uygunsa yarın bunun uygun olup olmayacağını bilmiyoruz. Biz nasıl bakanlık olarak primleri her ay sonu sizden alıyorsak, alamadığımız zaman 'şu veya bu cezaya muhattapsınız' diyorsak burada da kıdem tazimanatı, işçinin hakkı sizin kasanızda birikmemelidir. O, güvenli bir adreste birikmelidir" diye konuştu.

Mehmet Müezzinoğlu, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD)'ın Levent'teki İstanbul Şubesi'nde 'Çalışma Hayatında Milli Seferberlik' adlı toplantıya katıldı.

TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan'ın evsahipliğinde üyelerin katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Mehmet Müezzinoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan istihdam seferberliğiyle Cumhuriyet tarihinde hiç görülmemiş teşvik ve destekleri verdiklerini, 1,5 milyon istihdamı da hep birlikte başaracaklarını söyledi.

İstihdamın işverene yük değil daha fazla üretim imkanı sunduğuna vurgu yapan Müezzinoğlu, "2017'de istihdama artı aldığınız her kişinin 773 liralık tüm vergi, prim, resmi olarak ödenecek paranın tamamını biz üstleniyoruz" diye konuştu.

"BİZ MATEMATİK MEDENİYETİNİN DEĞİL ÖNCE RAHMET VE BEREKET MEDENİYETİNİN MENSUPLARIYIZ"

Müezzinoğlu, işsiz gençlere seslenerek "Çalışmak isteyen 1,5 milyon genç kardeşimizin yanındayız. Zaman zaman iş beğenmemezlik gibi bir tabloyla karşı karşıyayız. Ancak o çalışmak isteyen gençleri de daha iyi motive etmeliyiz. Ürettiğin bereketi gelir. Biz matematik medeniyetinin değil önce rahmet ve bereket medeniyetinin mensuplarıyız. Yani çalışmak isteyen kardeşlerimiz bir yerden ipin ucunu tutmak, hiç olmadı kahvede köşede zamanı heba etmek yerine az olsun ama bereketiyle gel üretime katkı sağla" ifadelerini kullandı.

"İŞ HUKUKUNDA ÖNEMLİ SIKINTILAR VAR"

İşveren ile çalışan arasında iş hayatını düzenleyen hukukta önemli sıkıntıların olduğunu kaydeden Bakan Müezzinoğlu, bununla ilgili olarak önümüzdeki dönemde Adalet Bakanlığı ile iş mahkemeleri kanununda ilgili tarafların katılımıyla bir çalışmayı yapacaklarını belirtti.

Toplantıda TÜMSİAD üyelerinin sorularını da yanıtlayan Mehmet Müezzinoğlu, kıdem tazminatıyla ilgili bir soru üzerine hem çalışanın hem de işverenin yararına olacak, sürdürülebilir ve hakkaniyetli bir sistemi kurmak zorunda olduklarını dile getirdi.

"KIDEM TAZMİNATI GÜVENLİ BİR ADRESTE BİRİKMELİDİR"

"Kıdem tazminatının özü doğru ancak şu andaki pozisyonu çok yanlış" diyen Müezzinoğlu, şunları söyledi:

"Bir çalışanın hak ve hukukunun 5 yıl, 10 yıl, 15 veya 20 yıl sizin kasanızda birikmesi doğru değil. Bugün kasa uygunsa yarın bunun uygun olup olmayacağını bilmiyoruz. Biz nasıl bakanlık olarak primleri her ay sonu sizden alıyorsak, alamadığımız zaman şu veya bu cezaya muhattapsanız diyorsak burada da kıdem tazimanatı, işçinin hakkı, sizin kasanızda birikmemelidir. O, güvenli bir adreste birikmelidir. Güçlü bir sisteme ihtiyacımız var. İnşallah bu yıl merkeze çalışanın hak ve hukukunu koruyan güvenceli hakkaniyetli, sürdürülebilir bir sistemi beraber çalışacağız. Türkiye hem üretecek hem daha çok istihdam oluşturacak hem de dünya ile rekabet edecek alın terinin de akıl terinin de sağlıklı yapılarda şekillendiği alt yapıyı biz kurmak zorundayız."

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NUN O SÖZLERİNE TEPKİ

Bakan Müezzinoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun anayasa değişikliğiyle milletvekili seçilme yaşının 18'e indirilmesi ve seçilecek milletvekillerinin emeklilikleriyle ilgili sözlerine tepki gösterdi.

"SENİN MİLLETVEKİLLERİN BANA GELİYORLAR"

Müezzinoğlu, "Az önce sayın Kılıçdaroğlu diyor ki '2 yılda gençleri milletvekili yapacaklar'. Ben de diyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi gibi köklü bir partinin genel başkanına yalan söylüyorsun demek ağrıma gidiyor. Ama ne yazık ki yalan söylüyorsun. Bugün senin milletvekillerin, 54 yaşında geliyorlar bana. 56 yaşında yaşa takılıyorlar. Ben de onlara diyorum ki 'takılacaksınız'. Yaşını doldurmadan 'emekli' olmaz. Bugün ki buna takılıyor da 18 yaşındaki çocuk piyangodan çıkar gibi milletvekili olacak; ondan sonra da 60 yaşından önce emekli olma şansı sıfır. Çünkü 2036'da 60 yaşından önce hiç kimse emekli olamayacak. Bayanlar da 58 yaşından önce emekli olamayacak. Biz bunu başarabilmeliyiz" şeklinde konuştu.

Görüntü Dökümü

-----------------

-Bakanın salona gelişi

-Toplantıya katılanlar

-Bakan Müezzinoğlu'nun konuşması

-Genel ve detaylar

24.03.2017 - 21.46 Haber Kodu : 170324247

============================

9- CUMHURİYETİN İLK YILLARININ ŞARKILARI MALTEPE'DE HAYAT BULDU

Haber - Kamera: Mehmet İlkay ÖZER / İstanbul DHA

Maltepe'de "Cumhuriyetimizin ilk yıllarında şarkılar" adı altında bir gösteri düzenlendi. Kostümlü kabare olarak hazırlanan gösteride1920 ve 1930'lu yıllardaki İstanbul'un eğlence hayatı canlandırıldı. Gösteriden elde edilen gelir, öğrencilere burs olarak verilecek.

Algı Bilim, Sanat Orkestrası ve Cumhuriyet Kadınları Derneği, Cumhuriyetin ilk yıllarındaki eğlence hayatını, 20'li ve 30'lu yıllardaki şarkıları içeren bir gösteri hazırladı. Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde saat 20.30'da başlayan iki perdelik gösterinin ilk bölümünde tangolar, kantolar ve fokstrotlardan oluşan bir derleme izleyiciye sunuldu. Dönemin İstanbul eğlence hayatının canlandırıldığı gösteriye izleyiciler de zaman zaman eşlik etti.

Gösterinin ikinci perdesinde ise, Türk sanat müziği ve İstanbul şarkıları icra edildi. İki perdelik gösteride şu isimler sahne aldı: Aslı Rüzgar Çermik, Berkay Çermik, Orhan Avcı, Yusuf Şahin, Jenny Bitlisli, Çisil Yiğit, Berna Dölek, Zeynep Ülkü Ardil, Begüm Atay, Burak Özbek, Burak Güleryüz, Serdar İnci, Şafak Güler ve İlkan Aydın.

"HEDEFİMİZ BURADAN ELDE EDİLEN GELİRLERLE İHTİYACI OLAN ÇOCUKLARA BURS VERMEK"

Gösteriyi organize eden Cumhuriyet Kadınları Derneği Maltepe Şube Başkanı Sibel Karaoğlu, gösteri öncesi yaptığı açıklamada, "Biz Cumhuriyet kadınlarını böyle bir etkinlikte toplamak ve o günleri yaşatmak istedik. Hedefimiz buradan elde edilen gelirlerle ihtiyacı olan çocuklara burs vermek" dedi.

"20'Lİ, 30'LU YILLARI GENÇ NESİLLERE HATIRLATMAK İSTEDİK"

Algı Bilim, Sanat Orkestrası'ndan Aslı Rüzgar Çermik ise, genç nesle Cumhuriyetin ilk yıllarındaki yaşamı göstermek istediklerini söyledi. Çermik, "Biz bu gösteride İstanbul'un eski, tarihi sokaklarında, caddelerinde gezeceğiz. 1920'leri canlandıracağız. 20'li, 30'lu yılları genç nesillere hatırlatmak istedik. Böyle bir fikir ortaya çıktı. Cumhuriyetin ilk yıllarını anmak istedik" diye konuştu.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Sibel Karaoğlu'nun açıklamaları

-Aslı Rüzgar Çermik'in açıklamaları

-Gösteriye gelen izleyicilerden görüntüler

-Gösteriden görüntüler

Detaylar

24.03.2017 - 23.15 Haber Kodu : 170324256

======================================

10- SPOR KOMPLEKSİNİN ELEKTRİĞİNİN BİR BÖLÜMÜ GÜNEŞ ENERJİSİNDEN SAĞLANACAK

Haber - Kamera: Ezgi ÇAPA / İSTANBUL DHA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bayrampaşa'da 2012 yılında hizmete giren ancak çatı üzerine yeni yerleştirilen 650 adet güneş enerji paneli ile bundan sonra kendi elektriğinin yüzde 10'unu kendi üretilecek olan Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'nde sporcular ve aileleri ile bir araya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlenen törene İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de katıldı.

HOCALARDAN DANS GÖSTERİSİ

Törende Spor A.Ş bünyesinde görev alan ve tesislere gelen öğrencileri eğiten spor eğitmenlerinden oluşan 'Spor Aşk Dans Grubu' gösteri yaptı. Spor eğitmenlerinin spor ve dansla birleştirdiği gösteri ayakta alkışlandı.

"SPOR SALONLARI İLE ÇOCUKLARIN ENERJİSİNİ PARATONER GİBİ ALMAK LAZIM"

Genç sporculardan 'şampiyonluk' beklediğini söyleyen İBB Başkanı Topbaş, "İstanbul'da 7'den 70'e herkes spor yapabilsin istedik. Tesislerimizden 7 milyonun üzerinde insan istifade ediyor. Fatih Silivrikapı'da buz pateni pisti yaptık, Zeytinburnu Belediyesi'nin kurduğu buz hokeyi takımı Avrupa şampiyonu oldu. Demek ki fırsatı verdiğiniz zaman sonuç alabiliyorsunuz" diye konuştu. Ailelerin çocuklarını spora yönlendirmelerini öneren Topbaş, "Şehirler girdaba benzer. Eğer çocuğunuz 7 yaşına kadar kapı önünde, sonrasında arka sokakta dolaşıyorsa 14 yaşında nereye gittiğini bilmezsiniz. Yarın dizimizi dövmek zorunda kalırız. Çocukların enerjisini harcaması lazım. Paratoner gibi bu enerjiyi almak zorundayız. Bu da spor salonları ile mümkün olur" dedi. Topbaş konuşmasının ardından genç sporcularla fotoğraf çektirdi.

İBB HİDAYET TÜRKOĞLU SPOR KOMPLEKSİ KENDİ ELEKTRİĞİNİ ÜRETECEK

Törenin yapıldığı Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi, çatı üzerine yerleştirilen güneş enerji sistemi ile tükettiği elektrik enerjisini bundan sonra kendisi üretecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve Spor A.Ş tarafından işletilen tesisin elektrik ihtiyacının yüzde 10'u bu yolla karşılanacak. Çatı üzerine yerleştirilen 650 adet güneş enerjisi paneli ile güneşten alınan enerji toplamda 169 KW enerji elektrik enerjisine dönüştürecek. Bu yolla yıllık 82 bin 500 TL'nin üzerinde bir tasarrufun elde edilmesi bekleniyor.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-Topbaş'ın salona gelmesi

-Hocaların dans gösterisinden görüntü

-Topbaş'ın konuşması

-Topbaş'ın eğitmenlerle ve sporcularla fotoğraf çektirmesi

-Spor tesisinin havadan görüntüsü

24.03.2017 - 19.12 Haber Kodu : 170324217

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Müezzinoğlu Şoray Uzun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title