Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 3

1- BAŞBAKAN YILDIRIM'DAN HDP'LİLERİN GÖZALTINA ALINMASI VE DİYARBAKIR SALDIRISIYLA İLGİLİ AÇIKLAMABaşbakan Binali Yıldırım,"(DİYARBAKIR'DAKİ TERÖR SALDIRISI) Şu ana kadar 8 vefat var. 2 polisimiz var, bir teknisyen olmak üzere 5 vatandaşımız hayatını kaybetmiş durumdadır.

1- BAŞBAKAN YILDIRIM'DAN HDP'LİLERİN GÖZALTINA ALINMASI VE DİYARBAKIR SALDIRISIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Başbakan Binali Yıldırım,

"(DİYARBAKIR'DAKİ TERÖR SALDIRISI) Şu ana kadar 8 vefat var. 2 polisimiz var, bir teknisyen olmak üzere 5 vatandaşımız hayatını kaybetmiş durumdadır. Bir terörist de ölü ele geçirilmiştir. Hastanede tedavileri süren 100'ün üzerinde yaralıdan 93'ü taburcu olmuştur, 7'si hala tedavi altındadır"

"(HDP'LİLERİN GÖZALTINA ALINMASI) Yapılan işlem mahkemelerin yaptığı çağrıyı yerine getirmemesi üzerine gerçekleşen bir işlemdir"

" Seçimle gelip, terörle iç içe girenler elbetteki bunun hesabını vermelidir. Orada işi birbirine karıştırmamamız lazım. Eğer kastettiği bugünkü savcılığın yaptığı tasarrufsa, işlemse Sayın Kılıçdaroğlu iki şeyi birbirine karıştırıyor. Terörle siyaseti, milli iradeyi birbirine karıştırmamak lazım"

Haber-Kamera: İdris TİFTİKCİ - İSTANBUL DHA

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da katıldığı Dünya Denizcilik Günü etkinliğinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"8 VEFAT VAR. 2 POLİSİMİZ VAR..."

Yıldırım, Diyarbakır'daki terör saldırısıyla ilgili soruya "Sabah 08.00 civarında Diyarbakır'da bölücü terör yapacağını yaptı, alçak, iğrenç yüzünü tekrar gösterdi. Çevik kuvvetin konuşlandığı noktaya, vatandaşların da işine giden, okuluna giden, çocukların olduğu bölgede bir bomba yüklü araç patlatıldı. Şu ana kadar 8 vefat var. 2 polisimiz var, bir teknisyen olmak üzere 5 vatandaşımız hayatını kaybetmiş durumdadır. Bir terörist de ölü ele geçirilmiştir. Hastanede tedavileri süren 100'ün üzerinde yaralıdan 93'ü taburcu olmuştur, 7'si hala tedavi altındadır" dedi.

"54'Ü BU ÇAĞRIYA UYMAMIŞTIR"

HDP'lilerin gözaltına alınmasıyla ilgili soruya da yanıt veren Yıldırım, "Türkiye bir hukuk devleti. Hukukun önünde hiç kimsenin geçiş üstünlüğü yoktur. Bütün vatandaşlarımız hukuk önünde eşittir. Yapılan işlem hukuk içerisinde bir işlemdir. Yani daha önce mahkemeler

dokunulmazlıkları kaldırılan toplam 154 milletvekili hakkında çağrı yapmışlar, bunlardan HDP milletvekilleri dışında tamamı gitmiş ifadesini vermiş ve yasal süreç devam etmektedir. HDP milletvekillerinden sadece 1 tanesi gitmiş, 54'ü bu çağrıya uymamıştır. Yani hukukun üstünlüğünü tanımamışlardır. Dolayısıyla yapılan işlem mahkemelerin yaptığı çağrıyı yerine getirmemesi üzerine gerçekleşen bir işlemdir" diye konuştu.

"SAYIN KILIÇDAROĞLU İKİ ŞEYİ BİRBİRİNE KARIŞTIRIYOR"

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının sorulması üzerine Başbakan Yıldırım, "Seçimle gelip, terörle iç içe girenler elbetteki bunun hesabını vermelidir. Orada işi birbirine karıştırmamamız lazım. Eğer kastettiği bugünkü savcılığın yaptığı tasarrufsa, işlemse Sayın Kılıçdaroğlu iki şeyi birbirine karıştırıyor. Terörle siyaseti, milli iradeyi birbirine karıştırmamak lazım. Seçimle geldiniz, vatandaşlara hizmet ettiniz, vatandaşın hayatını kolaylaştırdınız, bir dahaki seçimde ya devam edersiniz ya da göreviniz sona erer. Buradaki olay farklıdır. Buradaki iş tamamen yargısal bir faaliyettir. Seçilmiş olmasına rağmen terörle birlikte hareket eden, terörü teşvik eden ve terörü cesaretlendiren, lojistik destek verenler ve bu tutumları nedeniyle de dokunulmazlıkları Anayasa değişikliği sona erdirilen milletvekilleri hakkında hukuki bir işlemdir. Bu konunun net olarak ortaya konması lazım. Vatandaşın kafasını karıştırmaya hacet yok" yanıtını verdi.

"HDP'DEKİLER DE GİDİP İFADELERİNİ VERECEK, BU KADAR BASİT"

Yıldırım, "Siyaset, suç işlemenin bir kalkanı olamaz. Eğer siz siyaseti suç işlemek için kendinize bir güvence olarak görürseniz büyük

yanlış içinde olursunuz. Türkiye, bir hukuk devleti, eğer Sayın Bahçeli, Sayın Baykal, Sayın Kılıçdaroğlu ve milletvekillerinin birçoğu gidip ifade veriyorsa HDP'dekiler de gidip ifadelerini verecek, bu kadar basit. Bundan kaçındığınız zaman doğacak sonuçtan da şikayet etmemeniz gerekir" dedi.

Görüntü Dökümü:

--------

-Yıldırım'ın açıklamaları

04.11.2016 - 12.50 Haber Kodu : 161104105

04.11.2016 - 12.58 Haber Kodu : 161104106_

==============================

2- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM GÖRÜŞTÜ

Haber: Gülseli KENARLI - İdris TİFTİKCİ - Kamera: Güven USTA / İstanbul DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Haliç Kongre Merkezi'nde görüştü. Görüşme yaklaşık 1 saat basına kapalı olarak gerçekleşti. Görüşmenin ardından Başbakan Binali Yıldırım bir basın toplantısı düzenledi. Daha sonra Erdoğan ve Yıldırım Haliç Kongre Merkezi'nde ayrılarak Korkut Özal'ın cenazesine katılmak üzere Fatih Camii'ne geçti.

Görüntü Dökümü:

---------------------

Konvoyların çıkışı

Detaylar

04.11.2016 -13.12 Haber Kodu : 161104109_

=================================

(AKTÜEL GÖRÜNTÜLERLE-GENİŞ HABER)

3- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SERMAYE PİYASALARI KONGRESİ'NDE KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

"Finans merkezi olarak İstanbul'un yeni atacağı adımlarla dünya finans merkezleriyle bir yarış içerisinde olacağına inanıyorum, en ufak bir şüphem yok. Bunu örnek haline getirmemiz lazım"

"Bir diğer adım da İslami finans noktasında. 'Ben faize paramı yatırmam' diyenler için de bir kapı. Nedir bu? Bütün katılım şirketlerinin de bu sektörde yerini alması. Bu da büyük önem arz ediyor"

"Faizden para kazanmak yerine yatırımdan para kazanmak, sadece insaflı değil aynı zamanda sürdürülebilir bir modeldir. Bunun üzerinde duralım"

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Güven USTA / İstanbul DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sermaye Piyasaları Kongresi'ne katıldı. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli katıldı.

Erdoğan burada yaptığı konuşmasında, Çanakkale Boğazı'na yapılacak köprünün gündemlerindeki önemli konu olduğunu ifade ederek, "Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir otoyolunun en önemli güzergahı olan 1915 Çanakkale Köprüsü'dür. Yaklaşık 5.5 milyar dolar maliyeti olan bu köprünün temelini de inşallah önümüzdeki sen 18 Mart'ta atmayı planlıyoruz" dedi.

Erdoğan, "Küresel finans krizi başladığında bu krizin Türkiye'yi teğet geçeceğini ifade etmiştim, birileri bu sözümü o zaman kendilerince hafife almıştı. Sonuçta ülkemiz 2009 yılındaki küçülme dışında, bu kriz dönemini rekor büyüme oranlarıyla atlattı" dedi.

"Türkiye'nin durumu dünya genelinden özellikle de Avrupa'dan çok daha iyidir" diyen Erdoğan, "Üstelik ülkemiz diğerlerinden farklı olarak Ortadoğu, Kuzey Afrika, Kafkasya, Karadeniz gibi kriz bölgelerinin çok yakınında bulunuyor. Bilhassa komşularımız Suriye ve Irak'taki her gelişme bizi çok yakından ilgilendiriyor" diye konuştu

"PARAYI YASTIĞIN ALTINDA SAKLAMAK NASIL BİR GAFLETSE"

Erdoğan, "Açık konuşacağım, o da şudur; Bir defa bu ülkenin değerlerine, bu ülkenin ayağa kalkmasına hep birlikte destek vereceğiz. Çünkü parayı yastığın altında saklamak nasıl bir gafletse, finans sektörünün de parasını kasalarda tutması, hayata, piyasaya sürmemesi o denli gaflettir. Bu para büyük bir çoğunlukla finans sektörünün kendi öz sermayesi değil. Öz sermayesi olanlar çok nadir. Onlar geçmişte kaldı. veya öz sermeyesi var vatandaşın mevduatıyla kendisine güç aktarıyor. Biz de diyoruz ki; madem bu gücü böyle elde ettin şimdi bir de dünya piyasalarına oynayacaksın. Dünya piyasalarında finansta faiz oranları nedir? Türkiye'de ise nedir?" dedi.

"BÜTÜN KATILIM ŞİRKETLERİNİN DE BU SEKTÖRDE YERİNİ ALMASI"

Erdoğan, "Finans merkezi olarak İstanbul'un yeni atacağı adımlarla dünya finans merkezleriyle bir yarış içerisinde olacağına inanıyorum, en ufak bir şüphem yok. Bunu örnek haline getirmemiz lazım. Bir diğer adım da İslami finans noktasında. 'Ben faize paramı yatırmam' diyenler için de bir kapı. Nedir bu? Bütün katılım şirketlerinin de bu sektörde yerini alması. Bu da büyük önem arz ediyor" şeklinde konuştu.

FAİZ DEĞERLENDİRMESİ

Erdoğan, "Bakıyorsun ABD'ye faiz oranları daha şurada geçen yıla kadar 0,25'ti. Şimdi 0,50 filan, oralarda dolaşıyor. Geliyorsun Avrupa'ya 0,50, 1, 1,50 buralarda. Japonya eksi, bunları konuşuyor. İsrail hakeza oralarda. Bize bakıyorsun, aman yarabbi, 15, 16, 17 buralarda. Bununla yatırımcı bu piyasaya nasıl girsin? Nasıl bu adımları atsın? Atıyorsa bile zaten reel sektör kazandığını ancak oraya yetiştiriyor. Kendisine bir şey kalmadığı için yeni yatırımlar da yapamıyor. Böyle bir sıkıntının içerisinde bu iş yürümez. Öyleyse bizim bu konuda sermaye piyasaları olarak çok ciddi bir adım atmamız lazım" diye konuştu.

VARLIK FONU

Erdoğan, "Şu anda varlık fonu bana göre Türkiye'nin çok geç kalmış bir projesidir. Şimdi varlık fonu ile beraber ortada oluşacak assetler (varlık) inanıyorum ki, bizim gücümüzü ulusal ve uluslararası bazda artıracak. Bu konuda da hükümetimize başarılar diliyorum" dedi.

"FAİZDEN PARA KAZANMAK YERİNE YATIRIMDAN PARA KAZANMAKö

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Faize dayalı küresel finans sisteminin, sukuk gibi, alt yapı gayrimenkul yatırım ortaklığı gibi insaflı finans araçlarıyla yeni bir yörüngeye oturtulmasına ihtiyaç vardır. Faizden para kazanmak yerine yatırımdan para kazanmak, sadece insaflı değil aynı zamanda sürdürülebilir bir modeldir. Bunun üzerinde duralım. Bu finansman araçlarını ön plana çıkaramayan ülkelerin halen yaşadıkları krizden daha uzun yıllar çıkamayacaklarına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Görüntü Dökümü:

-------------------

Erdoğan'ın açıklamaları

Detaylar

04.11.2016 - 12.16 Haber Kodu : 161104092

==============================

4- ESENYURT'TA HDP'LİLERE GÖZALTI PROTESTOSUNA POLİS MÜDAHALESİ

Haber-Kamera: Ersan SAN - İSTANBUL DHA

HDP'lilere gözaltıları protesto etmek için Esenyurt Meydanı'nda toplanan grupa polis müdaha etti.

Yaklaşık 100 kişilik grup, öğle saatlerinde Esenyurt Meydanı'nda toplandı. Gözaltıları protesto eden grupa polis biber gazı ve gazlı mermi ile müdahale etti.

Polisin müdahalesi üzerine gruptakiler ara sokaklara kaçtı. Polis ile grup üyeleri arasında kovalamaca yaşandı.

Görüntü Dökümü:

-----------

-Grubun toplanması

-Polisin uyarısı

-Müdahalede bulunması

-Kaçışanlar

-Yaşanan hareketlilik

04.11.2016 - 12.39 Haber Kodu : 161104103

=========================

5- USTA SANATÇI GÖNÜL ÜLKÜ ÖZCAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

Haber-Kamera: Enver ALAS, İSTANBUL / DHA

Silivri'deki evinde önceki gün hayatını kaybeden Türk tiyatrosunun usta ismi Gönül Ülkü Özcan, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanıyor. Usta oyuncu için ilk olarak Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde düzenlenen cenaze töreninde, ailesi, sevenleri ve sanatçı dostları gözyaşı döktü.

Tiyatro sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu Gönül Ülkü Özcan için Haldun Taner Sahnesi'nde düzenlenen törende usta sanatçının Türk bayrağına sarılı tabutu son kez sahneye kondu. Törene Gönül Ülkü Özcan'ın oğlu Kılıç Işılay ile torunu Tarık Ündüz başta olmak üzere, sanatçı dostları ve tiyatro oyuncuları, uzun süre oynadığı ekranların sevilen dizisi Avrupa Yakası'nın oyuncuları katıldı. Usta oyuncunun hayatının ve sanat yaşamının anlatıldığı bir video barkovizyondan izletildi. Gönül Ülkü Özcan'ın sanatçı dostları ve ailesi sahne birer konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

TİYATROCU DOSTLARI

Törende İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları adına konuşan Şehir Tiyatroları Müdürü Salih Efiloğlu, büyük bir sanatçıyı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi. Efiloğlu, "Yıllardır biz bu aile ile sevindik üzüldük, tiyatroyu tanıdık. Muhteşem bir aileydiler. Biz şehir tiyatroları olarak bir aile büyüğümüzü kaybettik. Türkiye, bir aile büyüğünü ve sanatçısını kaybetti" dedi.

GÜLSE BİRSEL: "BİZE, HEM HOCA OLDU HEM DE USTA OLDU"

Bir dönem ekranların sevilen dizilerinden Avrupa Yakası'nın senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel ise törenin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çok üzgün olduğunu belirtti.

Gönül Ülkü Özcan ile birlikte çalışmanın onurunu yaşadığını kaydeden Birsel, "Benim komediye ve bu işlere ilk heves etmemin sebebi Gazenfer Özcan ve Gönül Ülkü çiftidir. Ailecek çok küçük yaşlardan itibaren onların tiyatrosunu gittiğimiz için heveslendim. Yıllar sonra da hem Gazenfer Bey ile hem de Gönül Hanım ile çalışma fırsatı bulmak benim için büyük bir onur oldu. İkisi hem hoca oldu hem usta oldu hem de mesleki olarak bize çok şey kattılar. İkisine de çok minnettarım. Allah rahmet eylesin, başımız sağolsun. Çok özleyeceğiz"

SÜHA UYGUR: "AİLEMİZİN PARÇASIYDI, BABA DOSTUYDU"

"Türk tiyatrosunun başı sağolsun" diyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur da, "Gönül Ülkü Türk tiyatrosunun altın isimlerinden birisidir. Asla unutulmayacak isimler arasına girmiştir. Çok üzgünüm. Çocukluğumdan beri tanıdığım ailemizin bir parçası, baba dostuydu. Acımız çok büyük. Allah ailesine, sevenlerine sabırlar versin" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından salondakiler, usta sanatçının sahnedeki tabutunun önünden tören geçişi gerçekleştirdiler. Bu sırada bazı sanatçı dostları ve yakınları gözyaşı döktü. Gönül Ülkü Özcan için cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Görüntü Dökümü

-----------------

-Sahneden görüntüler

-Sahnede bulunun tabut ve resmi

-Barkovizyon gösterisi

-Konuşmalar

-Salih Efiloğlu'nun konuşması

-Tören geçişi

-Tabutun cenaze aracına taşınması

-Cenaze aracının hareket etmesi

-Alkışlar

-Gülse Birsel ile röp

-Süha Uygur ile röp

-Genel ve detaylar

04.11.2016 - 12.19 Haber Kodu : 161104093

==========================

6- ZABITA ARACI YOLDAKİ KADINA BÖYLE ÇARPTI

*Beyoğlu'nda bir zabıta aracı ters yöne girip dubalardan geçemeyince geri manevra yaptı.

Zabıta aracı geri geri giderken yolda yürüyen bir kadına çarptı.

Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber-Kamera: Zeki GÜNAL/İSTANBUL,

Kaza saat 10.30 sıralarında Beyoğlu İstiklal Caddesi Nur-i Ziya sokakta meydana geldi. Beyoğlu Belediyesine ait zabıta aracı ters yönden girdiği Nur-i Ziya sokak içerisinde dubalardan geçemeyince yokuş yukarı geri geri gitmeye başladı. Bu sırada yolda yürüyen kadını fark edemeyen sürücü kadına çarptı. Çapmanın etkisiyle yere düşen kadın, zabıta aracı sürücüsünün durmasıyla ezilmekten son anda kurtuldu. Yaralı kadının yardımına ilk olarak araçtan inen zabıta görevlileri koştu. Yaralı kadın, sağlık ekipleri tarafından kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Görüntü Dökümü

-------------

-GÜVENLİK KAMERASI

-Kaza anının görüntüsü

-AKTÜEL GÖRÜNTÜ

-Kaza yerindeki sağlık ekipleri

-Kazaya karışan zabıta aracı

-Kaza yerindeki polis ve zabıta ekipleri

-Genel ve detay görüntüler

04.11.2016 - 12.26 Haber Kodu : 161104094_

=================================

7- İSTANBUL'DA 556 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Haber: Çağatay KENARLI, İstanbul DHA

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Doğu illerinden yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Polis ekipleri Küçükçemece ve Bayrampaşa'da düzenledikleri 3 ayrı operasyonda 485 kilo ot esrar, 71 kilo 300 gram toz esrar, bir kaleşnikof tüfek, 2 tane CZ 25 marka otomatik silah ile 1 tabanca ele geçirildi. Operasyonlarda toplam 6 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 6 kişi sorgulanmak üzere Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve ele geçirilen silahlar basın mensuplarına sergilendi. Ele geçirilen uyuşturucu maddelerin yaklaşık 10 milyon lira değerinde olduğu belirtildi.

OPERASYON POLİS KAMERASINDA

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Küçükçekmece'de bulunan bir adrese yaptığı operasyon polis kameraları tarafından görüntülendi. Özel Harekat ekiplerinin bir adrese girmesi ve evde arama yapmaları görüntülendi. Evde yapılan aramalarda polis ekiplerinin kaleşnikof tüfek, CZ 25 marka otomatik silah ve tabanca ile kilolarca ot esrarı bulması görüntülendi.

Görüntü Dökümü

---------

(POLİS KAMERASI)

-Polis ekiplerinin yaptığı baskından görüntü

-Özel Harekat ekiplerinin binaya girmesi

-Evde yapılan aramalar

-Ele geçirilen silahlar ve uyuşturucu maddeler

(AKTÜEL GÖRÜNTÜ)

-Sergiden görüntü

-Silahların görüntüsü

-Uyuşturucu maddelerden görüntü

-Genel ve detay görüntüler

04.11.2016 - 13.11 Haber Kodu : 161104108

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Binali Yıldırım Diyarbakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title