Haberler

Ünlü Modelden 'Türk erkekleri' Sorusuna Bomba Cevap: Henüz Denemedim

Güncelleme:

İzmir'de defileye çıkan Victoria's Secret meleklerinden Maryna Linchuk, Türk erkeklerini nasıl bulduğu sorusuna "Henüz denemedim" yanıtını verdi.

IF Wedding Fashion İzmir 2018'e ev sahipliği yapan Fuar İzmir'de düzenlenen 'AlfaBeta SS 18 Couture' gala defilesinde, aralarında Victoria's Secret meleklerinden Maryna Linchuk ve Ayşe Hatun Önal'ın da bulunduğu birbirinden ünlü mankenler podyuma çıktı. Defilede, Victoria's Secret meleklerinden Maryna Linchuk Türk erkeklerini nasıl bulduğu hakkında sorusuna ilginç bir cevap verdi.

"KENDİMİ PRENSES GİBİ HİSSETTİM"

Defilenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Linchuk, "Çocukken Türkiye'de çok sık bulundum. İstanbul, İzmir, Antalya ve Marmaris'e gittim. Türkiye'de özellikle yemekleri beğendim. Hava da dün çok daha güzeldi. Herkes çok arkadaşça davrandı. Defilede kendimi çok güzel ve mutlu hissettim. Bu kıyafetlerin içinde kendimi prenses gibi hissettim. Defileden ve İzmir'den çok keyif aldım" dedi.

TÜRK ERKEKLERİ SORUSUNA BOMBA CEVAP

Kendisine Türk erkeklerini nasıl bulduğu hakkında soru sorulan Linchuk, "Henüz denemedim" diyerek espri yaptı. Ünlü modelin bu çıkışı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.


"LİNCHUK İLE AYNI PODYUMA ÇIKMAK ÇOK KEYİFLİYDİ"

Defilede kıyafeti başarıyla sunan model ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal ise "Bu elbisenin içinde kendimi prensesler gibi hissettim. Defile çok keyifliydi. Koleksiyon gerçekten çok güzel. Bütün parçalar çok güzeldi. Hepsini giymek istedim. Kilo almazsam seneye hepsini giyeceğim. Linchuk ile aynı podyuma çıkmak da çok keyifliydi. Kendisi çok sıcak kanlı" dedi.

Defileden kareler;






Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ayşe Hatun Türkiye İzmir Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (41)

zzzzz:

Hiç merak etme hepsi abaza zaten

25
5
yanıtYanıtla
Erkekler cinsel obje değildir:

ERKEKLERİ CİNSEL OBJE OLARAK GÖREN BU SIĞ KAFALI İNSANI KINIYORUM

22
1
yanıtYanıtla
Kıllanan Adam:

Türk erkekleri nasıldır sorusuna verilecek en güzel cevap: Lafda çok icraatta bir şey yok. . . . . .

17
2
yanıtYanıtla
dodi:

benimle denebilirmi aceba birdaha amerikanın en kral zencisi bile kesmez.

6
12
yanıtYanıtla
deneme sirasindayiz !!:

yav bir durun itismeyin hepimiz siramizi bekliyoruz , medeni olun biraz haa. . .

15
2
yanıtYanıtla
firuze:

sakin deneme canini parani tehlikeye atip dayak manyagi olursun

10
4
yanıtYanıtla
okuyucu:

Demekki çok şanslısın hiç deneme gerek yok tatlım klasik geleneksel türk erkeği işte beklentin yüksek olmasın

9
3
yanıtYanıtla
YORUMCU:

DEMEK Kİ HİÇ İNSANLA KARŞILAŞMAMIŞSIN OKUYUCU

yanıt6
yanıt1
ADANALI:

Buyrun bekleriz erkeğin hasını bulmak en fazla burada mümkün.

0
10
yanıtYanıtla
Vikings:

Deneme, muptezel olur bırakamazsın

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title