Haberler

Songül Karlı Eş Dayağını Yalanladı

Güncelleme:

Songül Karlı'nın eşinden dayak yediği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi. İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar:

SEVGİLİSİYLE ULU ORTA DAKİKALARCA ÖPÜŞTÜ

Oyuncu Merve Sevi ve sevgilisi gittikleri mekanda alkol sınırını aştı. Diğer müşterilere aldırmadan sevgilisiyle öpüşen Sevi, objektiflere yakalanınca "Şimdi yandım" dedikten sonra sevgilisinin yanından hızla uzaklaştı. Mekandaki müşteriler ise, "Merve'de seviye sıfıra düştü" yorumu yaptı. Gözden düşen oyuncular gündeme gelmek için çeşitli yollara başvuruyor. Kimi polemik yaratıyor, kimi de skandal görüntülere imza atıyor. Sevi de gündeme gelmek için mi böyle görüntü verdi?

GÜNDEME GELMEK İÇİN Mİ?

Merve Sevi sürekli basının olduğu yerlere gidiyor, sonra da böyle yakalanıyor. O yüzden de bu soru insanın aklına ilk etapta geliyor. Genç ve tecrübesiz olduğunu düşünüyorum. Bir ünlü böyle mekanlarda daha dikkatli davranmalı. Hal ve hareketleri görüntüleri bilerek vermiş gibi gösteriyor. Çünkü bir insan hem böyle görüntülenip hem de "Eyvah yandım" gibi sözler neden söylüyor ki? Hiçbir şeye aldırmayıp devam etmeliydi hayatına. Aklıma onu getirmek istemiyorum ama olabilir. Ancak bu görüntülerin mekanın içinden gizlice çekildiğini öğrendim. Gündeme gelmek için yapıldığını düşünmüyorum. Fakat Merve bir şeyi yanlış yapıyor. Evde ya da özel ortamda ne yapacaksan yap ama herkesin olduğu bir mekanın ortasında bu şekilde davranması doğru değil.

KAAN'IN ESKİ SEVGİLİLERİ KANKA OLDU

Oyuncu Kaan Urgancıoğlu ile yollarını ayıran Derin Mermerci'nin yeni kankası Berrak Tüzünataç! İşin ilginç yanı ise Kaan'ın, Derin'den önceki sevgilisinin Berrak olması. İki ünlü, önceki gece kız kıza Nişantaşı'nda eğlendi. Gazetecileri şaşkına çeviren görüntü gündeme bomba gibi düştü. Kaanzedeler olarak anılan Mermerci ile Tüzünataç nasıl oluyor da arkadaş olabiliyor? Daha önce bir tanışıklıkları da yok. Aynı ortamların insanları da değiller. Özellikleri birbirlerini bulmalarının bir amacı mı var?

KAAN'A NİSPET YAPIYORLAR

Şimdi burada çok enteresan şeyler var. Birincisi Derin Mermerci, Kaan Urgancıoğlu'ndan yeni ayrıldı. Bu insanla başına gelenler belli. Fakat son zamanlarda benim anlamadığım bir şey var. Derin sanırım Etiler'den bıktı, Cihangir kızı oldu. Derin basından uzak durmam gerekiyor diyor, bu tarz haberlerle gündeme gelmek istemediğini söylüyor ama yaptığına bak. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Bence bu artık kızsal bir durum. İkisi bir araya Kaan'a nispet yapmak için geldi. Çünkü Kaan Berrak'a da zarar verdi. Onu da yıprattı. Kaan için diğer sevgilileri önemsizdi ama Derin öyle değildi. Kaan şu anda kıvranıyor. Derin onda derin bir iz bırakmış. O izi üzerinden atamadığı için onun etrafında dolaşıyor. Derin de ona gıcıklık olsun diye eski sevgilisiyle arkadaşlık yapıyor. Ama burada olan Derin'e oluyor. Magazinsel bir figür oldu. Film galalarına gidiyor, oyuncularla takılıyor. Bu hareketlerine bir anlam veremedim. Sanırım o dünyaya merak sardı. Diğerleri de sosyetik bir kızla arkadaşlık etmek istiyor herhalde. Körler sağırlar birbirini ağırlar durumu söz konusu. Onlar sosyetik mekanlara gitmezlerdi şimdi Derin sayesinde oralara gidiyorlar. Derin de Cihangir'in yolunu bilmezdi şimdi oradan çıkmıyor. Bir de bu aralar özellikle Karaköy çok popüler oldu. Gazetecilerin olmadığını düşünüyorlar ve o yüzden de herkes oralara yönelmiş durumda. Aslında ne Cihangir ne Etiler, iki tarafa da giden şimdi Karaköy'de buluşuyor. Derin'in de önümüzdeki günlerde bir dizide ya da filmde konuk oyuncu olarak rol alacağını düşünüyorum.

ÜNLÜ ÇİFTİN AYRILIĞININ ŞİFRESİ ÇÖZÜLDÜ

Ünlü şarkıcı Bengü, 5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Akın Altan ile ayrıldığını açıkladı. Bengü yaptığı yazılı açıklamada, "Akın Altan ile beş yıldır süren ilişkimizi karşılıklı konuşarak, saygı ve sevgi çerçevesi içinde birlikte sonlandırmaya karar verdik. Bilginize iletir, saygılarımı sunarım." ifadelerini kullandı. Bu haftaya ünlü çiftin sürpriz ayrılığı damga vurdu. Geçtiğimiz haftalarda mutluluk pozu veren ikilinin bir anda böyle karar alması herkesi şok etti. Akıllara ilk olarak "Acaba Bengü aldatıldı mı?" sorusu geldi. Ünlü şarkıcının 5 yıl geçmesine rağmen nikah masasına oturamamaları yüzünden Altan'ı terk ettiği de ihtimaller arasında. Sizce ayrılık nedeni nedir?

Bence ayrılık nedeni tamamen evlilik. Sanatçıların özelliği bu. Muhtemelen Akın evlenmek istedi ama Bengü evlenmek istemedi. Çünkü genç bir şarkıcı. Kariyeri için bir yıpranma olur diye düşünüyor herhalde. Belki de tam tersi oldu, Bengü evlenmek istedi Akın istemedi. Çok ciddi bir ilişkileri vardı. Aldatmanın söz konusu olduğunu sanmıyorum. Ayrılıklarının nedeninin kelime olarak şifresinin evlilik olduğunu düşünüyorum. Resmi bir açıklama yaptıklarına göre geri dönüş olmayacaktır.

EROL KÖSE FIRSATTAN İSTİFADE EDİYOR

Ünlü popçu Hadise'nin, kendisine "Obez, bidon basenli, kütük bacaklı, Belçika köylüsü" dediği iddiasıyla yapımcı Erol Köse'ye açtığı hakaret davası reddedildi. Şarkıcı Hadise, Köse'den 100 bin lira tazminat talep etmişti. Duruşmada savunmasını yapan Erol Köse, dava konusu yazıların yazıldığı internet hesaplarının kendisine ait olmadığını belirtti. Bu ifade çok düşündürücü! Köse, bütün açıklamalarını Twitter üzerinden yapıyor. Yaptığı bomba açıklamaların ardından "Haberi ilk ben duyurdum" diyor. Büyük bir çelişki var. Köse, işine geldiği zaman bir haberi ilk kendisinin duyurduğunu, kaynak olarak kendisinin gösterilmesi gerektiğini söylüyor, işine gelmediği zaman ise o hesapların kendisine ait olmadığını nasıl iddia edebiliyor?

Erol Köse, açıklamalarını canlı yayında değil de Twitter üzerinden yaptığı için ben yazmadım deyip işin içinden sıyrılabiliyor. Ama bu hesabın ona ait olduğunu herkes biliyor artık. Tek başına da değil. Bir ekibi var ve bu işi onlarla beraber yürütüyor. Bazı tweet'leri bizzat Erol Köse olarak yazmayabiliyor. Ekipten biri yazıyor olabilir. Zaman zaman kendisi ekibin başında oluyor, zaman zaman da olmuyor. O yüzden de bu tarz şeyler hep takipsizlikle sonuçlanıyor. Zaten bu konuda da kanunda bir açık var. Bunları da çok güzel kullanıyor.

SONGÜL KARLI EŞİNDEN DAYAK MI YEDİ?

Ünlü sunucu Songül Karlı, eşi Metin Yüce'den şiddet gördüğü haberlerinin doğru olmadığını söyleyip, "Eşim kıskanç ama şiddete başvurmadı. Ben tam bir geyşa gibi davranırım. Eşimin ayaklarını bile yıkıyorum" açıklamasında bulundu. Bu haftanın en ilginç açıklaması Songül Karlı'dan geldi. Şiddet haberlerini sadece yalanlayadabilirdi ama üstüne yaptığı bu açıklama durduk yerde insanın içine kurt düşürdü. Ünlü sunucu şiddet gördü de olayın üstünü örtmeye mi çalışıyor yoksa sadece bir dedikodu mu?

Songül Karlı'nın evlilği örf ve adetlerin de ötesinde. Son derece kapalı bir çevre. Halen ekranlarda olmasına da şaşırıyorum. Şiddet değil ama aralarında normal karı-koca kavgasının ötesinde bir şey yaşandığını tahmin edebiliyorum. Fakat Songül'ün dediği de doğru. Onu çok eskiden tanırım. İstanbul'da yaşayıp bir de sanatçı olmasına rağmen tam bir anadolu kadını gibi yaşar hayatını. Erkeğine fazlasıyla sahip çıkar. Kendinden çok ödün verir. Bir şiddet olayını örtbas ettiği filan yok. Söylediklerinde de çok samimi olduğunu düşünüyorum. Sadece bir sanatçı olarak böyle özel konularını söylemesini doğru bulmuyorum. Gereksiz bir açıklamaydı. Çok mutlu bir evlilikleri var. İnşallah böyle devam eder.

DERİN KIVANÇ'A DELİ GİBİ AŞIK!

Kıvanç Tatlıtuğ'un Azra Akın'la ayrıldığı birkaç günlük süreçte Derin Mermerci ile aşk yaşadığı iddia edildi. Sosyetik güzelin, Tatlıtuğ'un rol aldığı "Kelebeğin Rüyası" filminin galasına katılması da dedikoduları alevlendirdi. İddiaya göre; Mermerci ile yakınlaşan Tatlıtuğ, Azra Akın ile yeniden barışınca da bu ilişkiyi başlamadan bitirdi. İddialar üzerine Mermerci, "Kıvanç'ı bir tek filminin galasında gördüm. Bu dedikodular yalan" dedi. Tatlıtuğ ile Mermerci iddia edildiği gibi yakınlaştı mı sizce? Tatlıtuğ ile Akın'ın barıştıkları, ancak hem nazardan hem de eleştirilerden korktukları için ilişkilerini gizli yaşamaya karar verdikleri de iddia edildi. İnsanlar hangi iddiaya inanacaklarını şaşırdılar. Hangisi doğru?

Bu konuda bir duyum aldım. Kıvanç'la aşk dedikodularını Derin bilerek çıkartmış. Bu bir iddia tabi. Derin, müthiş bir Kıvanç fanıymış, dizisinin hiçbir bölümünü kaçırmıyormuş. Kız arkadaşlarıyla alkollü bir ortamda geyik yaparken ona nasıl ulaşacağını ve mutlaka tanışması gerektiğini söylemiş. Bunu da bir bayan söylemiş. Kıskançlıktan mı söyledi bilemiyorum... Derin'in yakın bir arkadaşının dediğine göre ise Kıvanç'a deli gibi aşıkmış. Kıvanç'ın aklında olmayan bir şeyi aklına sokmak için bu haberleri kendisi çıkartmış. Kıvanç'ın bu iddialara tepkisi çok sert oldu. Belli ki o böyle bir şey düşünmüyor. Onunla bir ilişki yaşarsa kariyerine zarar vereceğini biliyor. Çok akıllı bir adam. O yüzden öyle bir ilişkiye gireceğini düşünmüyorum. Gece hayatı yoğun olan birisi Kıvanç'a uygun değil. Çok az dışarı çıkan, özelini ortalarda yaşamayan biri o. Derin ona hiç uygun biri değil. Bu dedikodulardan sonra da Berrak'la ortaya çıktı. Ben bu çevrede dolaşmaya devam edeceğim mesajı veriyor. Bir sonraki ilişkisinin de bu çevreden olacağını düşünüyorum.

BEREN O POZU VERMEK İSTEMEDİ ÇÜNKÜ...

Bir yıldır aşk yaşayan Beren Saat ve Kenan Doğulu geçtiğimiz hafta sonu güzel havanın keyfini çıkardı. İki sevgiliyi bir kafede sohbet ederken gören hayranları, fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Doğulu'nun hayranları ile poz verdiği fotoğraf Beren Saat'in fan sayfasında yayınlandı.

Saat'in fotoğraf çekimi sırasındaki sıkıntılı halleri gözlerden kaçmadı. Saat'in sevgilisini çok kıskandığı, kimseyle görüştürmediği iddiaları, bu fotoğrafla güçlenmiş oldu. Kenan; kendilerini gören, selam veren, fotoğraf çektirmek isteyen insanlara karşı ne kadar samimiyse Beren tam zıttı. Bu davranışıyla da "Burnu havalarda" yorumlarını arttırıyor. Beren böyle giderse sevgilisini de kendisine mi benzetecek? Yoksa ünlü popçu bu kadar sıkıya gelemeyip bir yol ayrımına mı gidecek?

Beren'in o fotoğraftaki halini ben farklı yorumluyorum. Kıskançlık yok ortada. Sevgilisiyle sakin bir gün geçirmek, belki de sadece bir kahve içmek için dışarı çıkmış. Beren o fotoğrafta yer almak istemedi çünkü makyajsız, bakımsız ve yorgundu. Fotoğrafı çeken kişi de geniş açıdan görüntü alınca o kareye Beren de dahil oldu. Böyle olacağını bilseydi zaten o da poz verirdi. Tamamen fotoğrafta yer almak istememesinden kaynaklı bir durum. Beren her gittiği yerde erkekler tarafından çevrilip fotoğraf çektirilmek istense Kenan'ın bozulacağı bir durum olur. Ancak Kenan'ın etrafında ona ölüp biten genç kızlar yok. Hayran kitlesinin yaş ortalaması çok küçük. Beren'in yaşındaki havalı, çekici kadınlar yok Kenan'ın çevresinde. Ben bugüne kadar görmedim böyle bir şey. Kenan'ın bugüne kadar olan sevgilileri ya kendi yaşıtında ya da kendisinden büyük oldu. Hiçbir zaman yaşı küçük kişilerle birlikte olmadı. O yüzden de Beren, Kenan'ın bu tarz fotoğraflarda yer almasını asla kıskanmaz.

ZEHRA'NIN BU HALDE OLMASININ SEBEBİ...

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun 16 yaşındaki kızları Zehra, pazartesi akşamı Etiler'deki GQ adlı mekana gitti. Bir kız arkadaşıyla sohbete koyulan Zehra, aynı mekanda eski sevgilisi M.Y'yi, yakın bir kız arkadaşıyla görünce öfkelendi. Kız arkadaşına demlik fırlatan Zehra mekanda olay çıkardı. Personel, Çilingiroğlu'nu hava alması için dışarı çıkardı. Zehra, Etiler sokaklarında bir yandan ağlayarak bir yandan da çığlıklar atarak uzun süre dolaştı. Üzerine demlik fırlatılan kız, hastaneye götürülürken duruma polis müdahale etti. Finalde genç kız, Zehra'dan şikayetçi olmadı. Zehra'nın vukuatlarının ardı arkası kesilmiyor. Daha önce de alışveriş merkezinde olay çıkarmıştı. Ardından sevgilisiyle kucak kucağa yakalanmıştı. Şimdi de bu! Gittikçe skandalların dozu artıyor. Zehra dünyanın kendi çevresinde döndüğünü mü sanıyor? Olaylara neden aşırı tepkiler veriyor?

Zehra yine rahat durmadı, bombayı patlattı. Vay Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun haline... Aslında Kaya Bey beni çok şaşırttı. Olayla ilgili çok cesur ve medeni bir açıklama yaptı, "Çocuk onlar, olur böyle şeyler" dedi. 16 yaşında artık pek çocuk sayılmıyorlar gerçi. Ünlü olmayan kişilerin çocukları belki bundan daha garip şeyler yapıyorlar ama anne-baba ünlü olunca biraz daha dikkat etmek gerekiyor. Son zamanlarda neden sık sık Zehra'yla ilgili böyle olaylara rastlıyoruz çünkü Hülya Avşar çok yoğun çalışıyor. Acun Ilıcalı'yla birlikte yer aldığı projeler nedeniyle sürekli İstanbul dışında. Zehra çok yalnız kaldı. Baba ya da teyze annenin yerini doldurmuyor. Zehra da biraz bundan yararlandı. Teyze Helin'in de geçtiğimiz günlerde vahim bir açıklaması oldu. Sevgilisiyle görüntülenince, "Arkadaşlar çekmeyin, ben de gazeteciyim meslektaşız" dedi. O zaman ben de şarkı söyleyeyim, albüm yapayım, artık sanatçıyım diyeyim. Güzel röportajlar yapıyor ama o röportaj yaptığı kişiler kalkıp ben gazeteciyim diyor mu? Helin gazeteciyim diyecek son insan. Bir Ayşe Özyılmazel gerçeği var. Önce gazeteciydi sonra albümler yaptı, ünlü oldu. Helin ise zaten ünlü bir insan. Yani bu kulvarda hiç şansı yok. Anlaşılan teyze bir havada, babanın da işleri çok yoğun ve ayrı bir hayatı var artık, anne de kızının yanında olmayınca sonuç böyle vahim oldu. Telefonla ilgilenmekle olmuyor demek ki. Zehra agresif bir kız. Çok da hassas. Hatalar yapıyor sonrasında da pişman oluyor. Ayrıca ilgilenilmesi gerekiyor onunla. Ünsüzlerin arasında bile böyle çaydanlık fırlatma gibi şeyler duymuyoruz. Aşırı derecede kıskanç ve bazı şeyleri kaldıramıyor. Bunun son olacağını düşünmüyorum. Devamı gelecektir. Özgürce yaşayamayacak hayatını. Allah anne-babaya kolaylık versin.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Derin Mermerci Songül Karlı Erol Köse Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title