Haberler

THREADS nedir, nasıl indirilir, nasıl kullanılır? Threads giriş, üye ol, kayıt ol! Meta'nın Twitter'a rakip platformu Threads! Threads giriş yap!

Güncelleme:

Facebook'un sahibi Meta şirketi, Twitter'a rakip olarak geliştirdiği Threads platformunu duyurdu. Instagram'la bağlantılı olarak çalışacak Threads, Apple App Store'da da yerini aldı. Peki, Threads nedir, nasıl indirilir, nasıl kullanılır? Threads giriş, üye ol, kayıt ol! Meta'nın Twitter'a rakip platformu Threads çıktı mı? İşte detaylar…

Meta şirketine ait Facebook, Twitter'a rakip olacak yeni bir platform olan Threads'i duyurdu. Threads, Instagram ile entegre çalışacak ve Apple App Store'da da kullanıma sunuldu.Peki, Threads nedir, nasıl indirilir, nasıl kullanılır? Threads giriş, üye ol, kayıt ol! Meta'nın Twitter'a rakip platformu Threads çıktı mı? İşte detaylar…

THREADS NEDİR, NASIL İNDİRİLİR, NASIL KULLANILIR?

Meta şirketine ait olan Facebook, Twitter'a rakip olacak Threads platformunun Perşembe günü kullanıma açılacağını duyurdu. Threads, Instagram ile bağlantılı olarak çalışacak ve Apple App Store'da yerini aldı. Uygulamanın ekran görüntüleri, Twitter'a benzer bir arayüzü olduğunu gösteriyor.

Meta, platformu "metin tabanlı sohbet uygulaması" olarak tanıtıyor. Threads'in piyasaya sürülmesi, Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg ve Twitter'ın sahibi Elon Musk arasındaki rekabetin son adımı oldu. İkili geçen ay birbirleriyle dövüşmeyi kabul ettiklerine yönelik paylaşımlar yapmıştı. Öte yandan Twitter, popüler yönetim araçlarından Tweetdeck'in 30 gün içinde ücretli hale geleceğini duyurdu. Elon Musk, şirketi satın aldığından bu yana kullanıcıları aylık abonelikle para ödemeye ikna etmek için çabalıyor.

Twitter'a rakip çıktı! Threads nedir, nasıl indirilir, nasıl kullanılır? Threads giriş, üye ol, kayıt ol! Meta'nın Twitter'a rakip platformu Threads çThreads App

THREADS GİRİŞ YAP, ÜYE OL, KAYIT OL!

Cumartesi günü Twitter'a ücretli abone olmayanların görebilecekleri tweet sayısı sınırlandırıldı ve platforma üye olmayanlar tweetlere erişemez hale getirildi. Meta'nın Threads uygulamasının ücretsiz olacağı ve görüntülenebilecek paylaşım sayısında bir sınırlama olmayacağı tahmin ediliyor. App Store'da yapılan tanıtımda, "Threads, toplulukların bugün önemsedikleri konulardan yarının gündemini belirleyen konulara kadar her şeyi tartıştığı bir yerdir" ifadesine yer verildi. Uygulama, Meta'nın diğer uygulamaları gibi telefonunuzdaki birçok veriye erişebilecek, bunlar arasında konum, satın aldığınız ürünler ve internet geçmişi de bulunuyor.

Son zamanlarda Twitter'a benzeyen birkaç uygulama yayılmaya başladı. Bunlar arasında Mastodon ve Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın kurduğu Truth Social da bulunuyor. Twitter'a getirilen kısıtlamalar nedeniyle bir diğer benzer uygulama olan Bluesky, "rekor miktarda trafik aldıklarını" açıkladı. Ancak Threads'in Twitter'a karşı daha güçlü bir rakip olması muhtemel. Mark Zuckerberg, daha önce başka şirketlerin fikirlerini alarak kendi ürünlerine başarıyla entegre etmesiyle tanınıyor.

Twitter'a rakip çıktı! Threads nedir, nasıl indirilir, nasıl kullanılır? Threads giriş, üye ol, kayıt ol! Meta'nın Twitter'a rakip platformu Threads çThreads App

META'NIN TWITTER'A RAKİP PLATFORMU THREADS ÇIKTI MI?

Instagram'daki Reels, TikTok'un video arayüzünün bir kopyasıydı ve Instagram Hikayeleri de Snapchat'in özelliklerinden ilham alındı. Diğer rakiplerden farklı olarak Meta'nın Twitter ile rekabet edebilecek maddi gücü de bulunuyor. Threads, Instagram'a bağlı olarak çalışacak ve böylece milyonlarca hesapla eş leşecek. Bu nedenle, rakiplerinden farklı olarak sıfırdan başlaması gerekmeyecek. Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından attığı bazı adımlar ifade özgürlüğü açısından takdir edilse de bazı adımları eleştirildi ve Twitter kullanıcılarının bir kısmı platformdan uzaklaştı. Zuckerberg şimdi bu kullanıcıları Threads'e çekebilmeyi umuyor.

Twitter'a rakip çıktı! Threads nedir, nasıl indirilir, nasıl kullanılır? Threads giriş, üye ol, kayıt ol! Meta'nın Twitter'a rakip platformu Threads ç

UYGULAMADAN EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Instagram'ın yeni uygulaması Threads dün gece çıktı. İşte uygulamaya ait ekran görüntüleri:

THREADS nedir, nasıl indirilir, nasıl kullanılır? Threads giriş, üye ol, kayıt ol! Meta'nın Twitter'a rakip platformu Threads! Threads giriş yap!

Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

Instagram Facebook Threads Twitter Apple Gündem Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title