Haberler

Şırnaklı çobanlar koyun otlatırken askeri kameraya takıldı, yaptıkları hareket izleyenleri ağlattı

Güncelleme:

Şırnak'ta amca çocukları Ramazan ve Serhat Ölmez, hayvanlarını otlattıkları sırada ara verip Anıtkabir'deki askeri değişim törenini taklit etti. Gençlerin bu anı askeri kameraya takıldı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından duygu seli yaşandı. Amca çocuklarından Ramazan Ölmez, nöbet değişimini televizyondan izlediklerini ve çok etkilendiklerini belirtti.

Şırnak'ta, askeri üs bölgenin nöbet kamerasına habersiz yakalanan, amca çocukları çobanlar Ramazan (17) ve Serhat (16) Ölmez'in Anıtkabir nöbet değişimini taklit ettikleri anlardan görüntüleri, sosyal medyada binlerce beğeni aldı. Ramazan Ölmez, "Televizyonda Anıtkabir'de nöbet değişimi yapan askerleri izledik. Bundan etkilendik. Çok kez yapıyorduk ama bu sefer kameralara yakalandık" dedi.

ASKERİ ÜS BÖLGESİNDE NÖBET TUTAN ASKERLER FARK ETİ

Beytüşşebap ilçesi Ayvalık köyünde askeri üs bölgede nöbet tutan askerler, 2 çobandan şüphelenip kamerayla takibe aldı. Görüntülerde 2 çobanın, Anıtkabir'deki askerlerin nöbet değişimini anımsatan hareketleri dikkat çekti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, kısa sürede beğeni topladı. Bu görüntülerin ardından gazeteciler amca çocukları olan Ramazan ve Serhat Ölmez'e ulaştı.

Şırnaklı çobanlar askeri kameraya yakalandı! Yaptıkları hareket izleyenleri ağlattıGençlerin Anıtkabir nöbet değişimi taklidi çok beğenildi

"NÖBET DEĞİŞİMİNDEN ÇOK ETKİLENDİK"

Anıtkabir'e gitmek istediklerini belirten 11'inci sınıf öğrencisi Ramazan Ölmez, "Televizyonda Anıtkabir'de nöbet değişimi yapan askerleri izledik. Bundan etkilenerek dağda bunu yapmaya başladık. Çok kez yapıyorduk ama bu sefer kameralara yakalandık. Böyle olacağını bilmiyorduk. Köye geldiğimizde arkadaşlarımız bize söyledi. İsteğimiz, Anıtkabir'e gitmek ve o anları canlı yaşamak" dedi.

Şırnaklı çobanlar askeri kameraya yakalandı! Yaptıkları hareket izleyenleri ağlattı

CUMHURBAŞKANI'NI CANLI GÖRMEK İSTİYORLAR

Ramazan Ölmez, okul harçlığını çıkarmak için çobanlık yaptığını belirterek, "Babam emekli köy korucusu. Okul çıkışları ve hafta sonları çobanlık yaparak para kazanıyorum. Ailemizin durumu iyi olmadığı için babama yük olmak istemiyorum. Bu nedenle okul harçlığımı çıkarmak için çalışıyorum. Tek dileğim, Sayın Cumhurbaşkanı'mızı canlı görmek" diye konuştu.

"ARKADAŞLARIMIZDAN DUYDUK"

Askerlerin kendilerini takip ettiğini bilmediklerini anlatan Serhat Ölmez de, "Amcamın oğlu ile çobanlık yapıyoruz. Asker değişimini canlandırmak istedik ve yaptık. Özendik o anlara. İletişim araçlarımız yok. Köyde arkadaşlarımız sosyal medyada görüntülerimizin olduğunu söyledi. İzledik, güzel görüntülerdi" dedi.

Şırnaklı çobanlar askeri kameraya yakalandı! Yaptıkları hareket izleyenleri ağlattı

GÖRÜNTÜLERİ İZLEYEN HERKES DUYGULANDI

Beytüşşebap Gençlik ve Spor Başkanı Kenan Adıyaman ise çobanlık yapan kuzenler Serhat ile Ramazan'ın sosyal medyadaki görüntülerini izlerken duygulandığını söyledi. Adıyaman, "Anıtkabir nöbet değişimini taklit ederken, askeri üs bölgede bulunan kamera tarafından kayıt altına alınmışlar. Çocuklar örnek bir davranış sergilemiş. Çocuklarımızı en kısa sürede Anıtkabir'e götürerek, canlı bir şekilde nöbet değişimini görmelerini sağlayacağım" diye konuştu.

Şırnaklı çobanlar askeri kameraya yakalandı! Yaptıkları hareket izleyenleri ağlattı

Şırnaklı çobanlar askeri kameraya yakalandı! Yaptıkları hareket izleyenleri ağlattı

Şırnaklı çobanlar askeri kameraya yakalandı! Yaptıkları hareket izleyenleri ağlattı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Ramazan Ölmez Beytüşşebap Anıtkabir Adıyaman Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

bekir yapici:

Atatürk´kü sevmeye bilirsiniz yaptigi bir cok seyi tastik etmiyebilirsiniz ama ortada bir gercek var Atatürk ve silah arkadaslari bagimsizlik ugruna sehit olanlar aynen hindistan libya cezayir ve bir cok benzeri ülkeler gibi sömürge yapilmamizi önlediler dinimizi serbestce yasamamizi saglayarak topraklarimizi yeniden kazandilar yaptiklari reformlarla bizi cagdas ülkeler sinifina soktular inanmayan youtube´dan padisah zamaninda Türk milletinin sefaletini ve kilik kiyafetini bir arastirsin derim.

507
221
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Bizde manda yönetimi ile yönetildik. uyuma. Eğer tam özgür bağımsız olsaydık. Kendi otomobilimiz uçağımız olurdu. Yapmışlar ama kapattırılmış. Osmanlı döneminde kılık kıyafet diyorsun da, Hazırlıksız şekilde Ülkeyi Balkan savaşlarına sokan ve 1. dünya savaşına sokan İttihatçiler, yüzünden oldu. Padişahı dinleyen mi vardı. Darbe yapıp indiriyorlardı. Padişah ı dinleselerdi bu durumda olamayacaktık

yanıt317
yanıt192
Aygün :

İşte bu yasa... Doğunun çocukları . Kürdü, lazı, çerkezi ne farkeder ki vatana, tarihine, bayrağına, değerlerine, iyiliğe, güzelliğe aşık evlatlarımız var bizim. Çocuklar çok sevin vatanınızı çünkü bu vatan bu bayrak size emanet. Hep birlikde daha güzel günler göreceğiz . Çok çalışın . Atatürk'ün dediği gibi muasır medeniyetlerin üzerine çıkmak için. Sizin gibi gençlerimiz çoğaldıkça nice Ataturkler nice Erdoganlar yetişecek .

487
147
yanıtYanıtla
Serdar sert :

Şırnakta yaşayan herkesi terörist zanneden mi var? Gayet doğal olaylar. Tüm genclerimiz askeri ve askerlerini sever. Ankara da Konya da Trakya da olduğu gibi.

461
38
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Bu Ülkenin kurutuluşu Atatürk'ün gösterdiği yolda ilerlemektir. Onun ilke ve inkılapları ile misak-ı milli sınırlarımız bizim bir numaralı önceliğimiz olmalıdır.

308
143
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Canlarım benim, bu vatanın hayırlı evlâdı böyle olur .. Hiç kıvırıp başka mecralara çekmeye gerek yok ..

389
30
yanıtYanıtla
FAZIL YEŞİLYURT:

La size helal olsun, hangi çılgın zincir vuracakmış şaşarım ülkemin her bir köşesi bu gencliklerle dolu Maaşallah

165
45
yanıtYanıtla
Veli Özdemir:

Doğuyu öcü görenlerin aksine neden böyle diyerek orada öğretmenlik yaptığım Güzel şehir Şırnak a selam olsun. Devlet boşluk oluşturursa orayı art niyetli insanlar doldurur. Doğu illerimize daha fazla önem vermeliyiz.

138
16
yanıtYanıtla
Betul Elbir:

bunun peygamberimizle ne alakasi var ki ataturkun verdiği savaslarla bu kadar rahat geziyosun sacma sapan konusmak icn konusmayin genclerede helal olsun

92
57
yanıtYanıtla
Rifat Civelekoğlu:

Askeri kamera bu kadar yakından mi çekmiş anlamadim ki bunlar guzel poz vermisler sanki burdaki amac show gibi geldi bana ne var bunda oyun oynuyo cocuklar

59
33
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title