Haberler

Survivor All Star'dan ayrılan Turabi Çamkıran yoğun bakıma kaldırıldı

Güncelleme:

Rahatsızlıklarından dolayı Survivor All Star'dan ayrılmak zorunda kalan Turabi Çamkıran, enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı. Ciğeri iflas etmek üzere olan Turabi, bir süre hastanede tedavi görecek.

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2024 All Star'ın geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir ayrılık yaşanmıştı. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Turabi, yarışmadan çekilmek zorunda kalmıştı. Ağrılarından dolayı hastaneye giden Turabi, enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma alındı.

Hasta yatağından paylaşım yapan Turabi Çamkıran, "Kırık, çıkık için geldik, yoğun bakıma alındık. Ağır enfeksiyon kapmışım. Ciğer iflas etmek üzereymiş. Her zaman inşallah rabbim reality showda nasip eder bana diyordum. Az kalsın dileğim gerçekleşiyormuş. Bir Survivor'dan çıktık şimdi diğerine... Bakalım buradan çıkabilecek miyiz. Doktor, 'Survivor'da incinmişsin' dedi. İnşallah 2-3 haftaya düzeltebilecekler" ifadelerini kullandı.

Survivor All Star'dan ayrılan Turabi Çamkıran yoğun bakıma kaldırıldı

SURVIVOR'DAN ÇEKİLMİŞTİ

Turabi, rahatsızlıklarından dolayı Survivor All Star'dan çekilmek zorunda kalmıştı. Konseyde Turabi hakkında bilgi veren Acun Ilıcalı, "Survivor'da Turabi kısa sürede büyük iz bıraktı. Geçtiğimiz hafta oyuna çıkarken sakatlığı oldu. 5 gün boyunca doktoruyla Turabi görüştü. Sonunda Turabi'den gelen haber maalesef iyi değil. Turabi yarışmanın geleceğiyle ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi" demişti.

Survivor All Star'dan ayrılan Turabi Çamkıran yoğun bakıma kaldırıldı

Survivor All Star'dan ayrılan Turabi Çamkıran yoğun bakıma kaldırıldı

Survivor All Star'dan ayrılan Turabi Çamkıran yoğun bakıma kaldırıldı

Survivor All Star'dan ayrılan Turabi Çamkıran yoğun bakıma kaldırıldı

İbrahim Çelik
Haberler.com - Magazin

Survivor All Star Turabi Çamkıran Turabi Star Televizyon Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri?
500

Yorumlar (25)

Bükücü:

Boş teneke

358
35
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

,Daha boşu var kolejli ukala bencil poyraz egosu tavan ogeday küfürbaz yasin gibi

yanıt149
yanıt44
Altay Bozkurt:

SEN COKMU DOLUSUN KARDESSSSSS :))))

yanıt38
yanıt92
Ender Aydın:

İşi gücü şov bunun hep bir kendini aklama cabalari zerre dürüst değil

171
203
yanıtYanıtla
levent tugcu:

işi zaten show. ne olmasını bekliyordun. adam medyadan senin gibiler sayesinde para kazanıyor. yorumun bile adam para kazandırıyor burada ibiş

yanıt8
yanıt3
Samet Karataş:

At hırsızı

214
28
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

SURVIVOR DEMEK SHOW DEMEK KARDES! DEMEKKI BU ADAM ISIN ERBABI, VE EN IYI SEKILDE YAPIYOR! CAMUR ATMAYA BAYILIRSINIZ, SIMDI GIT CAMURLU ELLERINI YIKA !

yanıt44
yanıt81
Ender Aydın:

İşi gücü şov bu aarlatab

128
24
yanıtYanıtla
Yusuf ODEMIS:

Bu zeka ile çok bile yaşamış

121
26
yanıtYanıtla
Orco Can:

hahah. Yorumları okusak . başarısız uyuyan gezen sanırız. Ulan adam taş gibi elınde 2 tane kupası var . Ben başarıya bakarım 2 cileri kımse hatırlamaz. Adam 2 defa şampıyon olmuş. sampıyonlar takımında bırde USa da şampıyon oldu. toplam 3 kupası var 2 turkıye 1 AMerıka

60
76
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title