Haberler

Şarkıcı Onur Şener cinayetinde adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, suçu birbirinin üzerine attı

Güncelleme:

Gittikleri eğlence mekanında istek şarkılarını çalmadığı gerekçesiyle 45 yaşındaki Onur Şener'i darbederek ölümüne neden olan 2'si müfettiş, 1'i mühendis 3 kişinin ilk ifadeleri ortaya çıktı. Bakanlıkta çalıştıkları ortaya çıkan 3 arkadaş ifadelerinde Şener'i kimin öldürdüğünü bilmediklerini söyleyerek suçu birbirinin üzerine attı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, eğlence mekanında sahne alan Onur Şener'in (45), karaoke yapmadan şarkı söylemesini isteyen grubun talebini yerini getirmediği için öldürüldüğü ortaya çıktı. Şener'in boğazının cam bardakla kesilerek öldürülmesiyle gözaltına alınan 2'si müfettiş, 1'i mühendis 3 kişi ile yanlarında bulunan 2 kadın, emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Bakanlıkta iş müfettişi İlker K. (35); meslektaşı Ali G. (36), savunma sanayi alanında elektrik mühendisi Semih S. (36), kadın arkadaşları J.E. (36) ve G.G. (36) ile eğlenirken, sahne alan Onur Şener'den şarkıyı karaoke yapmadan söylemesini istedi. Onur Şener'in İlker K.'ye "İşime karışma" demesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışma, büyüyerek dışarı taşındı. Kavgaya dönüşen olayda Onur Şener, polis raporuna göre, boyun kısmından cam bardak kesisi ile yaralandı. Şener, çağrılan sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye kaldırıldı. 1 çocuk babası Şener, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Şarkıcı Onur Şener cinayetinde adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, suçu birbirinin üzerine attı

SUÇU BİRBİRİNİN ÜZERİNE ATTILAR

Polis, cinayetle ilgili soruşturma başlattı. İlker K., Ali G., Semih S. ile mekanda birlikte eğlendikleri J.E. ve G.G., gözaltına alındı. Ali G. ve Semih S., ilk ifadelerinde, Onur Şener'i İlker K.'nin öldürdüğünü, kendilerinin ise ayırmaya çalıştığını ileri sürdü. İlker K. ise Şener'i kendisinin öldürmediğini ve kimin yaptığını bilmediğini iddia etti. Polis 'cafe pap' olarak hizmet veren mekanda ve çevresinde araştırma yaptı. İş yerinin güvenlik kameralarının kırık olması ise dikkat çekti. 5 şüpheli, emniyetteki işlemleri sonrası sağlık kontrolünden geçirilip, adliyeye sevk edildi.

Şarkıcı Onur Şener cinayetinde adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, suçu birbirinin üzerine attı

"BİRA BARDAĞI FIRLATTIM DENK GELİP GELMEDİĞİNİ BİLMİYORUM"

İfadesi alınan şüpheli İlker K., maktule bira bardağı fırlattığını ancak sonrasını hatırlamadığını belirterek, "Maktul üzerime gelirken 'bize doğru gelme' diye seslendim. Ben bira bardağını fırlattım ancak denk gelip gelmediğini hatırlamıyorum. Benim elimde bira bardağının sapı kaldı. Birlikte yere yuvarlanınca bir kere yumruk salladım ancak denk geldi mi bilmiyorum. Bir kadın bana saldırıyordu. Ona vurmak istemediğim için tutmaya çalıştım. Benim arkam dönük olduğu için arkadaşlarımın ne yaşadığını bilmiyorum. Suçsuzum. Serbest bırakılmamı istiyorum" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Onur Şener cinayetinde adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, suçu birbirinin üzerine attı

"İLKER ELİNDEKİ BARDAĞI ONUR'UN KAFASINA VURDU"

Şüpheli Semih S., yaşanan arbedeyi ayırmaya çalıştığını ifade ederek, "Ben İlker ile maktul Onur'u ayırmaya çalıştım. Ben Onur'a vurmadım, ayırmaya çalıştım. Elimin kesildiğini çok sonradan anladım. Onur beni itince yolun ortasına doğru düştüm. İlker elindeki bira bardağı ile sert bir şekilde Onur'un kafasına vurdu. Suçsuzum. Serbest bırakılmamı istiyorum" dedi.

"ONUR BİZE SALDIRMAYA GELİYORDU"

Şüpheli Ali G ise. savunmasında şu ifadeleri kullandı: "Solist Onur gelirken arbede oldu, bize saldırmaya geliyordu. Hatta bize saldırdı. O sırada itiş kakış oldu. Ben kaldırımdan düştüm. Ondan sonra da yerden kalkamadım. İlker elindeki bira bardağını Onur'un kafasına vurdu. Suçsuzum. Serbest bırakılmamı istiyorum."

Şarkıcı Onur Şener cinayetinde adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, suçu birbirinin üzerine attı

"ÜZERİNDE KAN LEKESİ OLMAYAN TEK KİŞİYİM"

Yaşanan olayda orada bulunan şüpheli J.E. ise hiç kimseyle bir teması olmadığını, yaşanan arbedede uzakta durduğunu belirtti. Şüpheli G.G. de suçsuz olduğunu ve serbest bırakılmasını isteyerek, "Benim kimseye bir temasım olmadı. Uzakta durdum. Üzerinde kan lekesi olmayan tek kişiyim. Tam mekandan çıkacakken tanımadığımız bir kişi 'olayı anlatır mısınız' diye arkadaşlara soru sordu. İlker tek başına konuşmaya başladı. Tekrar yanımıza geldiğinde 'siz haklısınız' dediler. O sırada mekandaki herkes dışarıya çıktı. Onur Bey sinirli şekilde bize doğru gelmeye başladı. Gözde'nin omuzlarından tutarak itti ve 'sen buradan git varoş' tarzında bir şey söyledi. Onur Bey İlker'i darp etmeye başladı. Sonrasından arbede başladı. Aramızda 5-6 metre kadar vardı. Ben İlker'in bira bardağı ile vurduğunu görmedim. İlker kendisi söyledi. Suçsuzum. Serbest bırakılmamı istiyorum. Üzerime atılan suçlamayı kabul etmiyorum" dedi

"BOĞAZINI KESİYORLAR VE VEFAT EDİYOR"

Onur Şener'in 10 yıllık arkadaşı Önder Çimenoğlu, normalde mekanın saat 01.00'de kapandığını belirterek, "Onur, bu saatten sonra çocukluk arkadaşlarıyla doğum günü kutluyormuş içeride. 3-4 müşteri de dışarıdan katılıyor, mekan sahibi de ses etmiyor fakat bir şarkı isteğinde bulunuyorlar. O ara, 'Ben bilmiyorum ya da çalamıyorum' gibi bir ifade kullanıyor, onlar da sinirleniyor. Çalışan arkadaşlar dışarı çıkarıyorlar, tartışıyorlar. Zaten sokakta da kimse yok. Onur kardeşimin boğazını kesiyorlar ve vefat ediyor. 10 senedir tanıyorum, çok iyi bir arkadaşımızdır" dedi.

Şarkıcı Onur Şener cinayetinde adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, suçu birbirinin üzerine attı

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Öte yandan sanat dünyasından birçok ünlü isim de Onur Şener'in ailesiyle birlikte çekilen fotoğraf ve videolarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak, tepki gösterdi. Şener'in ailesine taziyede bulunan sanatçılar, şüphelilerin cezalandırılmasını istedi. Onur Şener, ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Ankara'da toprağa verildi.

Şarkıcı Onur Şener cinayetinde adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, suçu birbirinin üzerine attı

Şarkıcı Onur Şener cinayetinde adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, suçu birbirinin üzerine attı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Onur Şener Çankaya Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (6)

Malatyalı:

Bunlarada aynısını yapmak lazimki. Duyan gören her kimse bilsin. Bilsinler kimseye kar kalmayacağını. Rezillik canilik. Birde üst gorevlerdenler.

39
0
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Bu bakanlık müfettişlerinden kime ne hayır gelir. Bakalım ne cezası alacaklar hep beraber takip edeceğiz

36
0
yanıtYanıtla
görkem yılmazkan:

çok kötü, çok yozlaşmış zamanlardan geçiyoruz.

23
0
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Haketmeden torpilli işe giren kişiler bunlar büyük ihtimal

19
1
yanıtYanıtla
Rafflesia:

Korkunç bir şey yaa ailesine sabırlar diliyorum. Bunlar nasıl insanlar Allah ıslah etsin

20
0
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Içki içip kuduranlar bir HIÇ nedeni can aliyor 3 ünüde IDAM! Ve maddi varliklar o yetimlere hakdir!!!!!! Yeter, gereksiz pislikleri barindirmayalim toplumda ve hapislerde beslemeyelim bunlari!!!!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title