Haberler

Dha Yurt Bülteni-3

1)GAZETECİ TAYFUN TALİPOĞLU, İZMİR'DE KALP KRİZİNDEN HAYATINI KAYBETTİ

HAFTA SONU ÇIKACAK ALBÜMÜNÜ GÖREMEDİ

GAZETECİ Tayfun Talipoğlu, İzmir'deki evinde fenalaştıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Talipoğlu'nun kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği açıklandı. Daha önce de kalp rahatsızlığı geçirdiği belirtilen Tayfun Talipoğlu'nun oğlu Candaş Talipoğlu, "Kitabı kısa süre önce çıkmıştı. Bu hafta sonu da albümü çıkacaktı. Kendisine görmek kısmet olmadı. Onun bıraktığı yerden biz devam edeceğiz. Sevenleriyle, kitapları ve albümüyle buluşturacağız" dedi.

Televizyon programı ve referandum çalışmaları için İzmir'e gelen gazeteci yazar, 55 yaşındaki Tayfun Talipoğlu, Güzelbahçe İlçesi'nde, arkadaşlarıyla yemekte buluştuktan sonra Güzelyalı semtindeki evine gitti. Burada uyumaya hazırlandığı sırada fenalaşan Tayfun Talipoğlu'na ilk müdahaleyi evde bulunan arkadaşı yaptı. Sağlık ekiplerinin de evde müdahale ettikleri Talipoğlu, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Burada doktorların uğraşlarına rağmen Tayfun Talipoğlu, yaşama tutunamadı. Tayfun Talipoğlu'nun acı haberinin alınmasından sonra çok sayıda arkadaşı, yakını ve seveni hastaneye gitti.

CENAZEYİ ALMAK ÜZERE OĞLU GELDİ

Savcının hastanedeki ilk incelemesinden sonra Talipoğlu'nun cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ankara'da bulunan oğlu Candaş Talipoğlu da İzmir'e geldi. Adli Tıp Kurumu önünde işlemlerin tamamlanmasını bekleyen Candaş Talipoğlu, babasının ölümüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Babasının daha önce iki kez kalbiyle ilgili sağlık sorunu yaşadığını anlatan Candaş Talipoğlu, "Krizler yakın aralıklarla üst üstü geldi. Bünyesi dayanmadı. Arkadaşları kalp masajı yapmışlar ama olmadı. Defin için ilgileniyoruz. İşlemler bittikten sonra defin Ankara'da olacak. Perşembe günü yapıcağız töreni" dedi.

Uzun yıllardır gazetecilik yapan babasının kısa süre önce kitap çıkardığını bu hafta sonu da yeni albümünün çıkacağını anlatan Candaş Talipoğlu, "Bamteliyle uzun süre önce tanındı. Mesleğe gazetede başladı. Söylenecek fazla bir şey yok. Tayfun Talipoğlu'nun bu toplumun kendisine en yakın hissettiği gazetecilerden birisi olduğuna inanıyorum. Başka bir şey söylemek istemiyorum. Tayfun Talipoğlu o. Bu ülkeye birçok katkısı oldu. Barış ve birliktelik için çaba sarf etti. Eğitim, bölgesel ekonomik kalkınmalarda çok emek verdi. Herkes tarafından sevilen ender bir insana olduğunu düşünüyorum. Yakın zamanda Yol Hikayeleri kitabı çıkardı. Bu hafta sonu da albümü çıkacaktı. Kendisine görmek kısmet olmadı. Onun bıraktığı yerden biz devam ettireceğiz. Sevenleriyle kendisini en azından albümüyle buluşturacağız. Kitapları ve albümüyle bizimle olacak" dedi.

1 SAATTEN FAZLA KALP MASAJI YAPILDI

Ünlü gazeteci Tayfun Takipoğlu'nun ölümüyle ilgili bilgi veren İzmir İl Sağlık Müdüri Bediha Salnur, "İlk çağrı saat 01.07'de 112 birimimize ulaştı, ekiplerimiz 7 dakika sonra söz konusu adrese ulaştı. Ekiplerimizin yaptığı ilk kontrolde sayın Takipoğlu'nun eks olduğu belirleniyor ve vakit kaybetmeden görevli arkadaşlarımız evde kalp masajına başlıyor. Yaklaşık 1 saat boyunca evde kalp masajı yapılıyor, daha sonra sayın Talipoğlu, kalp masajına ara verilmeden ambulansla hastaneye kaldırılıyor. Bu süreçte vücut maalesef cevap vermiyor. Sayın Talipoğlu başarılı bir gazeteciydi ölümü bizleri çok üzdü. Ailesi ve arkadaşlarına sabır diliyorum" dedi.

DAHA ÖNCE STENT TAKILMIŞTI

Tayfun Talipoğlu, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde CHP'nin Aydın'da yaptığı ön seçimde 4'üncü sırada yer aldı. Genel Merkez tarafından, Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın birinci sıradan kontenjan adayı olarak gösterilmesiyle milletvekilliği aday listesinde 5'inci sırada yer bulabildi. Talipoğlu, partisi kentten 4 milletvekili çıkarınca meclise gidemedi. Ardından 1 Kasım 2015 tarihindeki genel seçimlerde de aynı sıradan aday olan ve parti örgütleriyle birlikte yoğun bir şekilde seçim çalışması yürüten Tayfun Talipoğlu, o dönemde kendini iyi hissetmeyince Aydın Devlet Hastanesi'ne gitti. Yapılan kontrollerde kalp krizi geçirdiği belirlenen Talipoğlu'na anjiyo yapılmasına karar verildi. 6 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirilen operasyonla anjiyo olan Talipoğlu'na stent takıldı. Talipoğlu, 2013 yılında da anjiyo olmuştu.

TAYFUN TALİPOĞLU KİMDİR?

1962 yılında Kars'ta doğan Tayfun Talipoğlu, ilkokulu Malatya Şeker İlkokulu ve Eskişehir Yunus Emre İlkokulu'nda okudu. ortaokulu Eskişehir'de, liseyi Ankara Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1983 yılında mezun oldu. Siyasi görüşleri nedeniyle kaymakam yapılmadı ve bu süreçte kargoculuk, Ankara düğün salonlarında ve pavyonlarında orkestra solistliği gibi birçok değişik iş yaptı. Milliyet Gazetesi'nde muhabir olarak başladığı gazetecilik yaşamına önce Star1'de, sonra ATV'de haber muhabiri olarak devam etti. 1995 yılından itibaren önce ATV'de, 1999'dan beri de NTV'de Bam Teli programını hazırlayıp sunarak mesleğine devam etti. Takvim, Yeni Yüzyıl, Cumhuriyet gazetelerinde köşe yazarlığı da yapan Talipoğlu evli ve bir çocuk babasıydı. Benim Yolum, Ne Çoktular Ne Kadar Çocuktular, Eskiyen Yüzümün Yeni Gülümseyişi, Çoluk Çocuk Yazıları, Eşekle Gelen Aydınlık adlı kitapları bulunan Talipoğlu'nun, Seyyah ve Bam Teli Yol Müzikleri adlı şiir ve türkü kasetleri de vardı. Haziran 2008'den itibaret TRT-1 de Bam Teli programının yanı sıra Nasılsınız isimli bir tartışma programı da sunan Talipoğlu, aynı zamanda Ekim 2007'den beri UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi'ydi. Tayfun Talipoğlu 2015 Genel Seçimleri'nde CHP'nin 5. sıradan Aydın Milletvekili adayıydı.

Görüntü Dökümü

----------------------

-Oğlu Candaş Talipoğlu ile röp.

Adli Tıp Kurumu'ndan görüntü

Haber-Kamera: Mehmet GÜNEY / İZMİR

======================================================

2)AK PARTİLİ SORGUN, TERÖR ÖRGÜTLERİNİN 'HAYIR'I DESTEKLEDİĞİNİ ÖNE SÜRDÜ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Denizli'de partisinin istişare toplantısında yaptığı konuşmada, terör örgütlerinin referandum için 'hayır' dediklerini belirterek, "Kandil'deki, Pensilvanya'daki teröristler 'hayır' diyor. Sen kiminle berabersin kardeşim. Onun için kiminle saf tuttuğumuzu, kiminle iş tuttuğumuzu net bir şekilde bilmemiz gerekiyor" dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanlığı dün saat 20.00'de, Deda Düğün Salonu'nda istişare toplantısı düzenlendi. Seçim işlerinden sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin, Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz ve partililer toplantıya katıldı. Partililere seslenen Sorgun, terör örgütlerinin referandumda 'hayır' yanlısı tutum izlediklerini belirterek, "Kandil'deki teröristler, Pensilvanya'daki teröristler, Suriye'nin kuzeyindeki, Irak'taki teröristler, Avrupa'daki teröristler, 'hayır' diyorlar. Bundan ne anlıyorsun? Sen kiminle berabersin kardeşim? Onun için kiminle saf tuttuğumuzu, kiminle iş tuttuğumuzu net bir şekilde bilmemiz gerekiyor" dedi.

Referandum çalışmaları kapsamında milletvekili seçilme yaşının 18'e çekilmesi konusunda algı oluşturulmaya çalışıldığını ifade eden Sorgun, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şöyle bir algı oluşturuyorlar sanki sadece 18 yaş varmış gibi. 24, 23, 22, 21 yaş hepsi bunun içinde var. Tutturmuşlar sanki önerilen 600 milletvekilinin 600'da 18 yaşında olacakmış gibi. '600 milletvekili fazla' diyorlar. 550'den 600'e 50 milletvekilinin masrafı memleketimize yazık olurmuş. Bunu herkes söylese, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylemeye hakkı yok. Hiç yok. CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen'in, bu kadar masraflı. CHP vekilinin harcamaları ortaya çıktıktan sonra merak ettim. 2016 yılında telefon, internet, basılı evrak vesaire her şey dahil tam 240.5 yıl milletvekilliği yaparsam, onun 1 yıllık harcamalarına erişirim. Sen çıkıp da milletin hakkını savunuyormuş gibi numara yapma kimseyi kandıramazsın." Avrupa Birliği'nde ortalama 53 bin vatandaşa bir milletvekili düştüğünü söyleyen Sorgun, "Türkiye'de 143 bin vatandaşa 1 milletvekili düşüyor. Siz kanun önünde açık yürekli olandan korkmayın. Arkadan dolananlardan korkun. Bu konularda bu 18 maddenin arkasında taş gibi duyabiliyoruz" dedi.

AK Partili Sorgun'ın konuşmasının ardından AK Parti İl Başkanı Necip Filiz tarafından üzerinde horoz görseli bulunan bir plaket verilmesinin ardından toplantı sona erdi.

Görüntü Dökümü

--------------------------

Salondan detay

Ahmet Soyhan'ın konuşması

İl Başkanı Necip Filiz'in hediye vermesi

(Haber-Kamera: Deniz TOKAT / DENİZLİ,

================================================

3)KESME ÇİÇEK YATIRIMINDA HOLLANDA TEDİRGİNLİĞİ

ORTA Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu, Hollanda ile yaşanan kriz nedeniyle, 2023 yılına kadar toplam 500 milyon dolarlık ihracatı hedefleyen yatırımlar için görüştükleri 30 Hollandalı firmanın, projelerden vazgeçmek üzere olduğunu söyledi.

Rusya ile yaşanan uçak krizi nedeniyle 2016 hedefini tutturamayan çiçekçilik sektörü, Hollanda krizinin ardından 2017 yılı hedefleri için endişeli. Almanya ve Hollanda başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesine süs bitkisi ihraç eden çiçekçilik sektörü, gelişmeleri yakından takip ediyor.

'KURTARICI DEDİĞİMİZ HOLLANDA İLE KRİZ YAŞIYORUZ'

Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu, 2016 yılında yüzde 20'lik hedeflerinin Rusya krizi nedeniyle yüzde 5'lerde kaldığını söyledi. 10 milyon dolarlık ihracat hacminin Rusya krizi nedeniyle bu ülkede 50 bin dolarda kaldığını belirten Bağdatlıoğlu, "Rusya'da kaybettiğimiz pazarı Avrupa ülkelerinde kullandık. Şimdi de 'kurtarıcı' dediğimiz Hollanda'da ile kriz yaşıyoruz" dedi.

30 HOLLANDALI FİRMA KARARSIZ

Türk çiçekçiliğinin geleceği için Hollandalı 30 firma ile endemik bitkileri yetiştirip ihracatını Türkiye'den yapmak üzere önemli bir proje üzerinde çalıştıklarını belirten Bağdatlıoğlu, kriz nedeniyle projenin iptal edilmek üzere olduğunu söyledi. Siyasilerin bugünlerde söylediklerine çok dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan Bağdatlıoğlu, şöyle konuştu:

"2023 yılına kadar 500 milyon dolarlık hedefler için Hollanda ile yaptığımız projeler vardı. 19 Mayıs'ta 30 Hollandalı firma ile bir çalışmamız vardı. Bu çalışma ile burada ürünler yetiştirip 2 yıl içinde Hollanda'ya ihraç edilecekti. Bir değerlendirme görüşmesi yapacaktık, ancak dün aldığımız bir habere göre iptal etmek istiyorlar. 'Türkiye'de acaba bizi istiyorlar mı' diye bir korkuya kapıldılar. Biz hemen cevap verdik, bunun siyasi bir kriz olduğunu ve ticaretin devam etmesi gerektiğini söyledik" dedi.

Siyasilerin yapıcı konuşmalarından umutlu olduklarını belirten Bağdatlıoğlu, Hollanda'nın sırt çevrilemez bir ülke olduğunu söyledi. Ülke çıkarlarının önemli olduğunu, ancak ticaretin de önemli olduğunu söyleyen Bağdatlıoğlu, krizin sona erdiği ve normale dönüldüğüyle ilgili gelecek haberi beklediklerini kaydetti.

'RUSYA PAZARINI KAPTIRDIK'

Rusya ile suların durulduğu ve pazarın yeniden açıldığına tam olarak sevinemediklerini belirten Bağdatlıoğlu, geçen 1 yıllık sürede Rusya pazarını Azerbaycan ve komşu ülkelere kaptırdıklarını söyledi. Pazarın eski halini alması için çok çalışmaları gerektiğini de aktaran Bağdatlıoğlu, "Yeni pazarlar için çalışmamız gerekiyor. Fuarlara gitmemiz ve yüzde 40-50 daha fazla efor harcamamız lazım. Rusya ile kriz yaşadığımızda Almanya, Hollanda ve diğer ülkelere ürünlerimizi gönderdik" dedi.

26 Mart'ta kutlanacak 'İngiliz Anneler Günü' hazırlıklarının devam ettiğini belirten Bağdatlıoğlu, 50 milyon dallık ihracatı tamamlamak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Görüntü Dökümü

-----------------

Karanfillerden görüntü

Kadınların karanfil paketlemesi

Osman Bağdatlıoğlu'nun çiçekleri incelemesi

-Röp: Osman Bağdatlıoğlu'

Paketlemeden görüntü

Karanfil serası

Haber: Alparslan ÇINAR- Kamera: Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA-DHA)

==================================================

4)BEBKA'NIN FETÖ'DEN GÖZALTINA ALINAN ESKİ GENEL SEKRETERİ ADLİYEYE ÇIKARTILDI

BURSA'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçen hafta gözaltına alınan, örgütün haberleşme programı olan ByLock'u kullandığı tespit edilen Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) eski Genel Sekreteri Tamer Değirmenci bu sabah adliyeye sevk edildi.Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında geçen hafta yapılan operasyonda gözaltına alınan, Bursa-Eskişehir- Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) eski Genel Sekreteri Tamer Değirmenci emniyetteki sorfulamasının ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Kurumun kendisine tahsis ettiği telefon üzerinden FETÖ/PDY'nin kriptolu haberleşme sistemi 'ByLock' kullandığını belirtilen Tamer Değirmenci, 'Terör örgütüne üye olmak' suçlamasıyla hakim karşısına çıkarılacak.

Mehmet İNAN/BURSA, -

=====================================================

5)POLİSTEN KAÇARKEN OTOMOBİLİYLE İŞYERİNE GİRDİ

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde polis otosuna çarptıktan sonra kaçmak isteyen ehliyetsiz sürücüsü 19 yaşındaki O.A., bir işyerinin camekanı ve duvarına çarptı. Yaralanan sürücü O.A. hastaneye kaldırılırken, kaza anı işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı.Olay, saat 07.30 sıralarında Yukarı Zaferiye Mahallesi Paşayiğit Caddesi üzerinde meydana geldi. Hastane Caddesi üzerindeki Subay Orduevi önünde geri manevra yapan O.A. yönetimindeki 22 RG 421 plakalı otomobil, devriye görevi yapan Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı resmi polis otosuna çarptı. Kazada her iki araçta da hasar oluşurken, ehliyetsiz sürücü O.A., polisin 'dur' ihtarına uymayıp aracıyla kaçtı. Otomobil, Paşayiğit Caddesi'ne girdiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu muşamba satan işyerinin camekanı ve duvarına çarptı. Kazada hurda yığınına dönen aracın sürücüsü O.A. yaralandı. İhbar üzerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan sürücü tedavi altına alındı. İşyerinin camekanı ve duvarında da büyük çapta hasar oluştu. Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü

-------------------------

-İşyerine çarpan araç

-Polisin incelemesi

-Çevrede toplanan vatandaşlar

-Kazayı cep telefonuyla görüntüleyenler

-Aracın bükülen direksiyonu

-Olay yeri genel gör.

-Görgü tanığı röp.

-Güvenlik kamerası gör.

(Haber-Kamera: Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),-

(SÜRE: 05.37- BOYUT: 179 MB)

==============================================

6)BURDUR'DA KARATE RÜZGARI

OKUL Sporları Gençler Kız-Erkek Karate Grup Müsabakaları Burdur'da yapıldı.

Hüsnü Bayer Spor Salonu'ndaki müsabakalara Afyon, Denizli, Manisa, Konya, Isparta, Bursa, Uşak, Muğla, Aydın, İzmir, Antalya, Yalova, Kilis, Aksaray, Kütahya, Eskişehir, Karaman ve Niğde illerinden 300'ün üzerinde sporcu katıldı. İki gün süren müsabakalar heyecan dolu maçlara sahne oldu. Müsabakalar sonunda dereceye girenler Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Görüntü Dökümü

----------------

Ödül töreni,

Maçlardan detay

Haber- Kamera: Mesut MADAN/BURDUR,

=============================================

7)MUŞ'UN SON BAKIRCISI

Muş'ta mesleğine 7 yaşında çırak olarak başlayan 45 yaşında, evli 3 çocuk babası Cevat Aktaş, kaybolmaya yüz tutan bakırcılığı yaşatmak için çaba harcıyor. Kent merkezinde Bitlis Caddesinde kurduğu atölyede bakırdan tepsi, kahve fincanları, ibrik gibi işlenmiş hediyelik eşyalar yapan ve satan Cevat Aktaş, yaptığı ürünlerin sadece hediyelik ve süs eşyası olarak ilgi gördüğünü bildirdi. Eskiden evlerin mutfaklarında bakır tabak, tencerelerin kullanıldığını hatırlatan Aktaş, günümüzde ise bakır tencerelerin yerini çelik tencerelere, bakır tabakların ise porselen tabağa bıraktığını belirtti. Ailesinin geçimini bakır işlemeciliği yaparak sağladığına işaret eden Aktaş, şunları söyledi: "Muş'un son bakırcısı benim. Bakır eşyalar eskisi gibi ilgi görmüyor. Hediyelik veya süs eşyası olarak satılıyor. Erzurum'da 18 yıl bakırcılık yaptıktan sonra Muş'a geldim. Hediyelik ve süs eşyalarının satışı ağır gidiyor. Bunun üzerine özel siparişleri yerine getiriyorum. Başta tepsi, kahve fincanları, ibrik gibi işlenmiş süs eşyalarının imalatını yapıyorum. Bunun yanında köylülere soba, beşik, kazma ve balta gibi malzemeler üretiyorum." Dükkan komşusu İsrafil Çetinkaya, bakırcı Cevat Aktaş'ın Muş'ta bakırcılık yapan tek usta olduğunu kaybolmaya yüz tutan meslekleri icra eden ustaların desteklenmesi gerektiğini belirtti. Esnaf Çetinkaya, "Cevat usta son usta. O da bu mesleği bırakırsa Muş'ta bakırcılık tarihe karışmış olacak"diye konuştu.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Cevat Usta bakır işlemesi yaparken

-Dükkandaki yapılan bakır eşyalardan detaylar

-Cevat usta ile röportaj

-Cevat ustanın komşusu ile röportaj

-Atölyeden detaylar

haber- kamera: Eser AYDIN/ MUŞ, -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Bağdatlıoğlu Tayfun Talipoğlu Hollanda İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title