Haberler

Dha Yurt Bülteni-3

1)CİLVEGÖZÜ TIR ÇIKIŞLARINA KAPATILDI, HALEP'TEN GÖÇ BEKLENİYORHATAY'ın Reyhanlı İlçesi'ndeki Cilvegözü Sınır Kapısı, Suriye'nin Halep kentinden beklenen göç ya da yaralıların getirilecek olması nedeniyle ikinci bir emre kadar TIR çıkışlarına kapatıldı.

1)CİLVEGÖZÜ TIR ÇIKIŞLARINA KAPATILDI, HALEP'TEN GÖÇ BEKLENİYOR

HATAY'ın Reyhanlı İlçesi'ndeki Cilvegözü Sınır Kapısı, Suriye'nin Halep kentinden beklenen göç ya da yaralıların getirilecek olması nedeniyle ikinci bir emre kadar TIR çıkışlarına kapatıldı. Cilvegözü Sınır Kapısı'nda, sınırının karşısında bulunan ÖSO'nun kontrolündeki Suriye'nin Bab-Al Hava Sınır Kapısı'nda güvenlik önlemlerinin arttırılması çalışması nedeniyle bu sabahtan itibaren ikinci bir emre kadar TIR çıkışlarına izin verilmedi. Suriye'den, hasta, yaralı ve tüccarlar ile aile birleşimi kapsamındaki gelenlerin ise giriş işlemleri yapılıyor. Halep'te ateşkesin tam olarak sağlanabilmesi halinde günlerdir aç-susuz bekledikleri haberleri gelen ailelerin İdlip üzerinden Türkiye'ye doğru hızla tahliyeleri bekleniyor. Ancak Türk yetkililer, Halep'ten gelenlerin öncelikle Suriye tarafında bir çadırkentte barındırılması ve bu kampın kuruluşu ile günlük iaşesinin Türkiye tarafından karşılanabileceğini açıklamıştı. Bu hazırlıklar kapsamında Kızılay ve İçişleri Bakanlığı'ndan yetkililer Hatay'da bulunuyor.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Cilvegözü sınır kapısı ve tabelası

TIR'lardan görüntü

SÜRE: 01'07" BOYUT: 37 MB

Haber: Murat KİBRİTOĞLU-Ferhat DERVİŞOĞLU-Çağlar ÖZTÜRK-Kamera: Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI,(Hatay),

==============================================

2)9 SAAT RÖTAR YOLCULARI İSYAN ETTİRDİ

KARS-İzmir seferini yapacak olan yolcu uçağı, teknik arıza nedeniyle kalkamadı. Yaklaşık 10 saat hava limanında bekleyen yolcular isyan etti. İzmir-Kars seferini yapan SunExpress ait yolcu uçağı, dün öğleden sonra Kars Harakani Havalimanına 9114 sayılı seferini gerçekleştirerek iniş yaptı. Burada yolcularını alan uçak İzmir'e gitmek üzere piste çıktığı sırada teknik arıza yaşandı. Yolcular indirilerek uçak, havalimanında müsait bir alana çekildi. Yaklaşık 10 saat Kars Harakani Havalimanında Antalya'dan gelecek uçağı bekleyen 159 yolcu isyan etti.

Yolcular, saat 23.30'da Kars Harakani Havalimanı'na iniş yapan uçakla, İzmir'e hareket eti. Bu arada bazı yolcuların biletlerini iptal ettiği öğrenildi. Yolculardan Pervin Senem, "Saat 14.45'te uçuşumuz vardı, havalimanına geldiğimizde uçağın rötar yaptığı bildirildi. Rötar 16.15'ti, daha sonra 16.30'a alındı, uçağa bindik hiç bir sorun yoktu uçakta beklemeye başladık, uçakta teknik bir arıza nedeniyle beklendiği bizlere söylendi. Daha sonra uçaktan bizleri Kars Harakani Havalimanında bizi beklemeye aldılar. Böyle bir şey olamaz" dedi.

Emin Uyar ise yaklaşık 9 saattir Kars Harakani Havalimanında beklediklerini ve uçaktaki arıza nedeniyle de mağdur olduklarını söyledi.

Görüntü Dökümü

---------------------

-Havalimanı iç ve dış detay

-Yolcular detay

-Yolcular röportaj

Haber-Kamera: KARS,

153 MB – 2 DK 23 SN -

=========================================================

3)BİTLİS'TE 350 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI, OKULLAR TATİL EDİLDİ

BİTLİS ve çevresinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 350 köy yolu ulaşıma kapanırken, Bitlis merkez ile merkeze bağlı köyler, Tatvan, Mutki, Ahlat ve Adilcevaz'da ilk orta ve liseler tatil edildi. Kar kalınlığını 1 metreyi aştığı Bitlis'te tek katlı evler ise adeta kara gömüldü. Bitlis'te 2 günden bu yana etkili olan yoğun kar yağışı hayatı durma noktasına getirdi. Dün geçe boyunca aralıksız yağan kar yağışı nedeniyle merkezdeki kar kalınlığı 1, yüksek kesimlerde ise 1.5 metreyi aştı. 350 köy yolunun kapalı olduğu Bitlis genelinde eğitime de ara verildi. Kar yağışının devam ettiği Bitlis merkez, merkeze bağlı köyler ile Tatvan, Mutki, Ahlat ve Adilcevaz'da ilk, orta ve liselerde bugün için eğitime ara verilirken, engelli ve kadın personellere de idari izin verdi.

TEK KATLI EVLER KARA GÖMÜLDÜ

Hayatın adeta durma noktasına geldiği Bitlis'te kar kalığınlığını 1 metreyi aşması nedeniyle tek katlı evler de adeta kara gömüldü. Sabahın erken saatlerinde kalkan Bitlisliler, kara gömülen evlerini, araçlarını çıkarmak için çaba sarf ederken, kapalı olan köy ve mahalle yollarını açılması için de belediye ve İl özel idaresinin karla mücadele ekipleri yoğun bir çalışma başlattı. Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri kar yağışının yarın da etkili olacağını söyledi.

Görüntü Dökümü

------------------------

-Kara gömülenr tek katlı evler

-Kar altında kalan araçlar

-Kar yığınları arsında kaybolan ev detayları

-Sokakta oynayan çocuklar

-Yol açma çalışması yapan araçlar

-Evlerinin önünün temizlemeye çalışan vatandaşlar

-Çevreden ve kar yığınlarından detaylar

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,

========================================================

4)DOMATES ÜRETİCİSİ SERADA DON NÖBETİ TUTTU

ANTALYA'da hava sıcaklığının gece 2 dereceye kadar düşmesi ve meteorolojinin 'don uyarısı'nda bulunması nedeniyle çiftçiler seralarda soba yakarak sabaha kadar nöbet tuttu.

Türkiye'de örtü altı üretimin merkezi Antalya'da hava sıcaklığının gece 2 dereceye kadar düşmesi nedeniyle çiftçiler seralarında yatıp kalkıyor. Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nün zirai don uyarısı üzerine seralarında domates, biber ve salatalık yetiştiren üreticiler, ürünlerin soğuktan etkilenmemesi için soba kurdu. Üreticiler gece yarısı soba yakarak seradaki sıcaklığı 5 derecenin üzerinde tutmaya çalışıyor. Özellikle don olayından çabuk etkilendiği belirtilen domates için çiftçiler her saat başı sobaların ateşini kontrol edip, kömür ve odunla ateşi takviye etti.

SATTIĞIMIZ DOMATESLE ANCAK KÖMÜR ALABİLİYORUZ

Aksu İlçesi'nde 5 dönüm üzerine kurulu serada domates yetiştiren Hüseyin Çelik, soba yakmazsa ürünün soğuktan etkileneceğini söyledi. Domatesin değerinde satılmaması nedeniyle geçimini zor karşıladığını anlatan Çelik, 3 gündür soba yaktığını, 5- 6 gün daha don nöbeti tutacağını kaydetti. Domates fiyatının düşük olmasından da yakınan Çelik, şöyle konuştu:

"Zaten geçimimizi zor karşılıyoruz. Bir de ürün donarsa çok kötü olur. Saat 22.00'de soba yakmaya başladık. Sabaha kadar başında bekleyeceğiz. Sabah sobanın ağzını açıp öğle saatlerinde boşaltıp temizleyeceğiz. Domatesin soğuktan etkilenmemesi için sera sıcaklığının 5 derecenin üzerinde olması lazım. Sattığımız domatesle ancak kömür alabiliyoruz. Domatesin kilosu 1.5 TL oldu. O da zaten günlük kömür parasına denk geliyor. Domates fiyatının şu anda yanan bu sobaya göre 2.5 veya 3 TL olması lazım. Maliyetlerimiz çok arttı" dedi.

"1 TON DOMATES SATIP 1 TON KÖMÜR ALIYORUZ"

Aynı bölgede 3 dönüm domates serası bulunan Ahmet Çelik de çektikleri sıkıntılara karşın domates fiyatının istedikleri seviyede olmadığından yakındı. 1 ton domates satarak ancak 1 ton kömür alabildiklerini anlatan Ahmet Çelik, "Sabaha kadar bekliyoruz. Sebzelerimizi kurtarmaya çalışıyoruz. Domatesin içerisinde sıvı miktarı fazla olduğu için don hemen vuruyor. Çektiğimiz sıkıntıya değmiyor. Kendimize bir şey kalmıyor. Yağmur yağana kadar böyle devam edeceğiz" dedi.

"DOMATESE ÇOCUĞUM GİBİ BAKIYORUM"

8 dönüm serada domates yetiştiren Mehmet Coşkun ise domatese çocuğu gibi baktığını, ilacını, gübresini zamanında verip, soğuk havalarda da soba yakarak koruduğunu söyledi. Coşkun, hava ısınana kadar gece don nöbeti tutmaya devam edeceğini belirtti.

KUMLUCALI ÜRETİCİ DE DON NÖBETİNDE

Kumluca İlçesi'nde de örtü altı sebze üreticileri hava sıcaklığının gece sıfırın altında 1 dereceye kadar düştüğü seralarda don nöbeti tuttu. Meteorolojik uyarıları dikkate alarak gündüz hazırlık yapan üreticiler seralarda dereceler 2'yi gösterdiği anda sobaları yakarak ürünlerini dondurucu soğuğun etkisinden korumaya çalıştı.

Domates üreticisi Selim Bayraktaroğlu, yurt genelindeki olumsuz havanın Kumluca'da da hissedildiğini, bunun üzerine seralarda hazırlık yaptıklarını anlattı. Meteorolojik uyarıları da dikkate aldıklarını belirten Bayraktaroğlu, "Odunlarımızı kestik, seranın içine taşıdık. Her şey hazır. Sobaları yakmak kaldı. Sabaha kadar sobaları kontrol edeceğiz, sönmemesi için nöbet tutacağız. Nöbetimiz yaklaşık 12 saat sürecek. İnşallah ürünlerimizi don vurmaz. Allah tüm çiftçilerin yardımcısı olsun" dedi.

Kenan Tuncer, "Kumluca'da sıcaklık Anadolu'daki kadar düşmez ama biz yine de tedbirli oluruz. Dereceler 2 veya 3'e düşünce sobaları yakarız. Ürünlerimizi korumak için sabaha kadar sobaları yakıyoruz" diye konuştu.

Bayram Tuncer, "Sebzelerimizin üşümemesi için sobaları yakıyoruz. Her saat başı odun atıyoruz" dedi.

İzzet Atalay da "Akşam 6 gibi dereceler düşmeye başlıyor. 2- 3'e düşünce sobaları yakıyoruz. Sezonun ilk don nöbeti. Domates ve biberi don vurmaması için akşam erken saatlerde yaktığımız sobaları sabaha kadar geziyoruz. Geçim kaynağımız bu olduğu için iyi bakmamız lazım" diye konuştu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından geçen gün yapılan uyarıda 18 Aralık pazar günü sabahına kadar tüm kıyı kesiminde hafif zirai don beklendiği, üreticilerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

SERDA DON NÖBETİ GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------

-Seradaki çiftçilerden detay

-Yanan sobalardan odun ve kömürden detay

-Domateslerden detay

-Çiftçilerin soba yakması

-Sera sahipleri Hü seyin Çelik, Ahmet çelik ve Mehmet Coşkun röp

6.55 DK ////220 MB

Haber-Kamera: Alparslan ÇINAR/ANTALYA, -

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Sera sobalarına odun hazırlayan üretici

-Seralardaki sobalara odun taşıyan üretici

-Sobalara odun koyan üretici

-Gece don bekleyen üretici

-Gece sobalara orun koyan üretici

-Üreticilerle röp

Haber- Kamera: Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA(Antalya),

======================================================

5)VAN'DA KAR YOLLARI KAPATTI

VAN'da sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Dün akşam saatlerinde başlayan ve sabah saatlerine kadar etkisini sürdüren kar yağışı Van'da yaşamı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde 20 santimetreyi bulan kar, yüksek kesimlerde yarım metreyi aştı. Kar nedeniyle bir çok mahallenin yolu ulaşıma kapandı. Şehir içinde trafik güçlükle sağlanırken, bazı araçlar yollarda kaldı. Kar yağışı ardından Karayolları ve belediye ekipleri kapanan yolları açmak için çalışma başlattı.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Van'daki kar yağışı

-Çevreden detaylar

-Kar altındaki araçlar

Murat ÇAĞLAR / VAN,

=========================================================

6)İKİZ BEBEKLER ANNE KARNINDA ÖLDÜ, BABA İSYAN ETTİ

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde 2 çocuklu Kaleli ailesinin 7.5 aylık ikiz bebekleri anne karnında öldü. Baba Hasan Kaleli, ilçe hastanesindeki kadın hastalıkları ve doğum uzmanının doğum izninde olması nedeniyle kent merkezine sevk edildikleri sırada bebeklerin öldüğünü belirterek, duruma tepki gösterdi. Hastanenin Başhekim Yardımcısı Kaya Ekici ise "Burada herhangi bir tıbbi müdahale etme şansımız olmadığı için bu hastamız da Isparta'ya sevk edilmiştir" dedi.

Yalvaç'ta bir meslek odasında genel sekreter olarak görev yapan 2 çocuk sahibi 36 yaşındaki Hasan Kaleli'nin eşi ikiz bebeklerine hamile 33 yaşındaki Şöhret Kaleli, 5 Aralık'ta rahatsızlandı. 7.5 aylık biri kız diğeri erkek bebek bekleyen kadın eşi tarafından Yalvaç Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan kontrollerin ardından kadının acilen Isparta'ya sevk edilmesi gerektiği belirtildi. Ambulansa alınan kadın ebe eşliğinde yaklaşık 105 kilometre uzaklıktaki Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Bebeklerden biri yolda, diğeri ise hastaneye ulaşıldığında yaşamını yitirdi. Bebekler ameliyatla anne karnından alınarak babaya teslim edildi. Çocukların cenazesi defnedilirken, ameliyattan 2 gün sonra fenalaşan anne Şöhret Kaleli yeniden tedaviye alındı. Çok kan kaybettiği belirlenen kadının tedavisinin sürdüğü belirtildi.

'AYDA BİR KONTROLLERE GÖTÜRDÜM'

İkiz bebeklerini hastanedeki doktor yokluğundan kaybettiklerini öne süren Hasan Kaleli, eşinin hamileliği döneminde Yalvaç Devlet Hastanesi'nde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olduğunu ve kontrollere o doktorda başladıklarını söyledi. Kadın doktor kendisi de hamile olduğu için doğum iznine ayrılacağını söylemesi üzerine kontrollere SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde devam ettiklerini anlatan Kaleli, "Kadın doktor kendisi de hamile olunca doğum iznine ayrılacağını, burada ameliyat şansı olmadığı için bundan sonraki kontrollerimize SDÜ Hastanesi'nde devam etmemiz gerektiğini söyledi. İmkanlarım var, aracım var ayda bir kontrollere aksatmadan götürdüm" dedi.

'ÖLÜ BEBEKLER BANA TESLİM EDİLDİ'

5 Aralık günü eşimde olağan dışı gelişmeler olunca hemen Yalvaç Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürdüklerini vurgulayan Kaleli, "Ebe çağrıldı, ardından radyoloji uzmanı ultrasona baktı ve eşimin acilen Isparta'ya sevk edilmesi gerektiğini belirtince ambulansla yola çıkıldı. Oldukça virajlı 105 kilometrelik yol gidiyorsunuz kolay değil tabi. Hastaneye vardığımızda bebeklerden birinin kalp atışının olmadığı diğerinin zayıf olduğu tespit edilip ameliyata karar verildi. Ameliyathane hazırlanıncaya kadar diğer bebeğimizi de kaybettiğimiz ve acilen alınmadığı takdirde zehirlenme başlayacağını belirtilerek ölü bebekler anne karnından alınarak bana teslim edildi. Biri kız biri erkekti. Eşim 2 gün sonra fenalaşınca ikinci kez ameliyata alındı ve 10 ünite kan verilerek tedavisine devam ediliyor. Eşimi kaybetme riskini bile yaşadık" diye konuştu.

'BİZİM CANIMIZ YANDI'

Yalvaç'ın kentin en büyük ilçesi olduğunu ancak doktor kadrosunun yetersiz olduğunu savunan Kaleli, "Sayın cumhurbaşkanımız gençlere 'en az 3 çocuk yapın' diyor ama bu bebekleri yaşatamadıktan sonra ne kıymeti var. Köyleriyle birlikte 60 bin nüfusu olan bir ilçe hastanesinde uzman doktor yok. Çocuk uzmanı da yoktu yeni geldi. Bizim canımız yandı başkalarının acı çekmesini istemiyorum. Bu siyasiler ne yapıyor? Neden bu önemli konuları görmüyorlar?" dedi.

İlkokulda okuyan 2 kız çocuğu daha olduğunu belirten Hasan Kaleli, aile olarak morallerinin çok bozuk olduğunu tek tesellilerinin ise eşinin sağ kalması olduğunu söyledi.

KADIN DOKTOR DOĞUM İZNİNDE

Yalvaç Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Kaya Ekici ise "Hastanemizde kadrolu 1 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı bulunmaktadır. Şu an doğum izninde olduğu için bu tür vakalarda hastalarımızı ebe nezaretinde ambulansla Isparta'daki hastanelere sevk ediyoruz. Burada herhangi bir tıbbi müdahale etme şansımız olmadığı için bu hastamız da Isparta'ya sevk edilmiştir" dedi.

Görüntü Dökümü

----------------

Röp: İkiz bebeklerini kaybeden Hüseyin Kaleli

238 MB /// 07.30"

(Haber- Kamera: Nurettin ARKAN/ISPARTA,

========================================================

7)SÜPER LİG FUTBOLCUSUNUN GÜVERCİN TUTKUSU

ANTALYASPOR'da defansın sağında görev yapan Rıdvan Şimşek, kulüp tesislerinin çatısına yerleştirdiği kümeste 10 güvercin besleyerek çocukluğunda başlayan güvercin tutkusunu futbolculuk yaşamında da sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da forma giyen Rıdvan Şimşek, yeşil sahadaki başarısının yanı sıra güvercin tutkusuyla dikkati çekiyor. Evinin ve takımının antrenman yaptığı Hasan Subaşı Tesisleri'nin çatısına kümes yerleştiren Rıdvan Şimşek, baktığı güvercinlerle takım arkadaşlarının da ilgi odağı oldu. Tesislerin çatısında farklı türdeki 10 güvercine bakan Rıdvan Şimşek, antrenman öncesi ve sonrasında güvercinlerini uçurarak moral buluyor. Antrenmandan 2 saat önce tesise gelen Rıdvan Şimşek, yem verdiği güvercinlerini uçurduktan sonra tekrar kümese koyarak, sahaya çıkıyor. Rıdvan Şimşek antrenmandan sonra da kuşlarıyla ilgilenip, tesislerden ayrılıyor.

TESİSLERDE SÜRDÜRÜYOR

Güvercin tutkusunun çocukluk döneminde başladığını anlatan Rıdvan Şimşek, kuş sevgisini Antalyaspor'un tesislerinde de sürdürdüğünü, takım arkadaşlarının da güvercinlerini uçururken zaman zaman kendisine eşlik ettiğini söyledi. Kuşlarıyla ilgilenirken maçta gol atmak kadar eğlendiğini aktaran Şimşek, taklacı olarak adlandırılan güvercinine Messi diye seslendiğini ve bu türdeki kuşlarını da çalım etmeyi seven futbolculara benzettiğini dile getirdi. Kuşlarıyla arasında özel bir bağ olduğunu belirten Rıdvan Şimşek, 6 aylık kızı ve ailesine gösterdiği ilgi kadar kuşlarıyla zaman geçirdiğini belirtti.

EN BÜYÜK KORKUSU

Antalya'da yakın otellerde takımla kampa girdiğinde kuşlarına özlem duyduğunu anlatan Rıdvan Şimşek, şöyle konuştu:

"En büyük korkum atmacaların kuşlarıma saldırması. 4 kuşumu atmaca yakaladı. Burada kuşlarım yavruluyor. Kuşlarım uçarken izlemesi, takla atmaları en büyük eğlencem. Devamlı çalım atmak isteyen futbolcular gibi kuşlarım takla atıyor. Yakın otellerde kampa girdiğimizde takımımızdaki genç arkadaşlarımdan rica ediyorum. Onlar kuşlarımı uçuruyor bende otelden izliyorum. Kuşlarımdan uzun süre ayrı kalamıyorum. Onları takla atması, güzel uçmaları beni de olumlu etkiliyor. Kuşlarımın güzel uçması benim de antrenmanda performansımı yükseltiyor."

Görüntü Dökümü

---------------------

Güvercinlerden detay görüntüler

Futbolcunun güvercinlerini beslerken görüntüsü

Röp: Rıdvan Şimşek

Detay görüntüler

366 MB /// 06.00"

Haber: Tolga YILDIRIM Kamera: Emrah GÜL/ANTALYA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rıdvan Şimşek Cilvegözü Reyhanlı Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title