Haberler

Oyuncu Hazal Kaya, ikinci kez koronavirüse yakalandı

Güncelleme:

Yakın arkadaşı Selin Şekerci'nin koronavirüse yakalanmasının ardından test yaptıran Hazal Kaya da ikinci kez pozitif çıktı. Sosyal medya hesabından video yayınlayan oyuncu, "Ali dışındaki evdeki herkes pozitif" dedi.

Tedbir amaçlı koronavirüs testi yaptıran Selin Şekerci önce negatif sonra pozitif çıktı. Şekerci'nin kendisini evinde karantinaya almasının ardından yakın arkadaşı Hazal Kaya da test yaptırdı. Tüm testleri negatif çıkan Kaya'nın son yaptırdığı testi pozitif çıktı.

"HAZAL 7 KERE TEST YAPTIRDI"

Hazal Kaya'nın panik yapmasını Instagram hesabından yayınladığı video ile tiye alan Selin Şekerci, "Hazal Kaya'ya Korona şoku! diye yapılmış Haber. Hazal panik bir arkadaşımızdır. Bu mevzu olduğundan beri, yaklaşık 7 kere falan test oldu. Hepsini yaptırdı. PCR'ını, Rapid'ini, Influenza'sını... Her şey negatif. Merak etmeyin, o da öyle biri ne yapalım" dedi.

Oyuncu Hazal Kaya, ikinci kez koronavirüse yakalandı

"EVDEKİ HERKES POZİTİF"

"İyi ki panik biriyim" diyerek Selin Şekerci'ye cevap veren Hazal Kaya, son yaptırdığı testinin pozitif çıktığını söyledi. Oyuncu, açıklamasında "Herkese merhaba Az önce temaslı sayılan, bir negatif bir pozitif çıkan ne idüğü belirsiz arkadaşımız Selin Şekerci bir takım açıklamalar yapmış benim ne kadar panik biri olduğuma dair. İyi ki öyleyim. Bugün itibarıyla pozitifim. Evdeki herkes pozitif. Ali hariç. Çok şükür bir tek o negatif. Umarım şimdilik değildir. Geçmiş olsun hepimize" şeklinde konuştu.

Başarılı oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz sene de koronavirüse yakalanmıştı.

Oyuncu Hazal Kaya, ikinci kez koronavirüse yakalandı

TARİHİ GEÇEN AŞILARA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Geçtiğimiz ay aşı yaptırmak için hastaneye giden Hazal Kaya, kendisine tarihi geçmiş bir aşının yapılacağını görünce sinirlenmişti. Sosyal medya hesabından konuya isyan eden Kaya, "Sosyal medya takip etmenin faydaları 11 Aralık'ta tarihi dolmuş aşı olacaktık şişeyi görmek istemesem. Yapılan açıklama da 'Tarihi geçtikten sonra 9 ay daha kullanılabiliyor aşılar'. Sağlık Bakanlığı'nın bu yönde bir yazısı varmış. Aşının üzerinde neden son kullanma tarihi var o zaman" dedi.

Oyuncu Hazal Kaya, ikinci kez koronavirüse yakalandı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Selin Şekerci Koronavirüs Hazal Kaya Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

Her kimse :

Hazır evde karantinadayken şu saç rengini değiştirirsin inşallah. Geçmiş olsun

2
0
yanıtYanıtla
uCube :

7 test yaptırdın, baktılar ki bu devamlı geliyor en sonunda pozitif çıkaralım da, daha gelmesin demişler. Video izlediğim de, bu covid nasıl bir hastalıkmış arkadaş diyorum, soğuk algınlığından ve gripten de hafif seyrediyor. Peki ya bu hasta olanlar covid değil ise? ;))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title