Haberler

Film Festivali'nde Şebnem Korur Fincancı gerginliği! Destekleyenleri alkışlayan Merve Dizdar'a tepki yağıyor

Güncelleme:

Boğaziçi Film Festivali'nde ödül almak için sahneye çıkan Merve Dizdar, TSK'ya yönelik 'kimyasal silah' suçlamasında bulunan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'yı destekleyen sözleri alkışladığı için tepki çekti. Sosyal medyada gündem olan oyuncu için "Senin askerine iftara atan kadını nasıl desteklersin" yorumu yapıldı.

Boğaziçi Film Festivali'nde sahneye çıkan yönetmen Özcan Alper, aldığı ödülü TSK'ya yönelik 'kimyasal silah' suçlamasında bulunan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya ithaf etti. Salonda bulunan oyuncu Burak Haktanır ise yönetmene tepki gösterdi. Çıkan gerginliğe dahil olan oyuncu Merve Dizdar ise tepkilerin hedefi aldı.

Film Festivali'nde Şebnem Korur Fincancı gerginliği! Destekleyenleri alkışlayan Merve Dizdar'a tepki yağıyor

ÖDÜLÜNÜ FİNCANCI'YA ARMAĞAN ETTİ

Ödülünü Fincancı'ya ithaf eden Özcan Alper, "Şebnem Korur Fincancı, sadece barış dediği için maalesef linç kampanyasına maruz kaldı, umarım son olur, umarım cezaevinden çıkar, bu ödülü ona ithaf ediyorum" dedi. Duruma sinirlenen Burak Haktanır ise "O kadın TSK'ya iftira attı. Kaç gündür tüm PKK sayfaları onu destekliyor" diyerek tepki gösterdi.

Film Festivali'nde Şebnem Korur Fincancı gerginliği! Destekleyenleri alkışlayan Merve Dizdar'a tepki yağıyorBurak Haktanır

SELCEN ERGÜN: ERİL BİR DAVRANIŞ

Tartışmanın ardından sahneye çıkan oyuncu Selcen Ergün ise Burak Haktanır'ın çıkışına tepki göstererek "Az önce bir arkadaş arkadan bağırdı, niye bağırdığını da anlamadım. Bu çok eril bir şey. O erilliğin azaldığını, bu mevzuların dışarı çıkıp sakince konuşulduğu..." dedi. Haktanır ise kendisine tepki gösteren Ergün'ün "Ben bu konuyu anlamadım" demesi üzerine "Anlamadığınız konulara girmeyin o zaman" ifadelerini kullandı.

Film Festivali'nde Şebnem Korur Fincancı gerginliği! Destekleyenleri alkışlayan Merve Dizdar'a tepki yağıyor

MERVE DİZDAR'IN ALKIŞLAMASI TEPKİ ÇEKTİ

Törende sahneye birlikte çıktığı Selcen Ergün'ün sözlerini alkışlayan ve gergin bir şekilde Burak Haktanır'a bakması sosyal medyanın gündemine oturdu. Kısa sürede tepkilerin hedefi olan oyuncu için "Senin askerine iftara atan kadını nasıl desteklersin" yorumu yapıldı.

İşte Merve Dizdar için yapılan bazı yorumlar...

Film Festivali'nde Şebnem Korur Fincancı gerginliği! Destekleyenleri alkışlayan Merve Dizdar'a tepki yağıyor

ŞEBNEM KORUR FİNCANCI OLAYI NEDİR?

Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, geçtiğimiz günlerde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terör operasyonlarında "kimyasal silah kullandığını" iddia etmesi nedeniyle tepkilerin odağı haline gelmişti. Fincancı, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca başlatılan soruşturma kapsamında evinde gözaltına alınmıştı. Fincancı, daha sonra "terör örgütü propagandası" suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Şebnem Korur Fincancı, 5 saat süren savcılık sorgusunda "örgüt propagandası" suçlamasını reddedip, "Söz konusu konuşmayı adli tıp uzmanı sıfatı ile yaptım. Örgüt propagandası kastım yoktu" demişti.

Film Festivali'nde Şebnem Korur Fincancı gerginliği! Destekleyenleri alkışlayan Merve Dizdar'a tepki yağıyorŞebnem Korur Fincancı

Film Festivali'nde Şebnem Korur Fincancı gerginliği! Destekleyenleri alkışlayan Merve Dizdar'a tepki yağıyor

Film Festivali'nde Şebnem Korur Fincancı gerginliği! Destekleyenleri alkışlayan Merve Dizdar'a tepki yağıyor

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Film Festivali Merve Dizdar Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (27)

Bahri :

Artık şu gerçeği görelim. TV ve Sosyal medyadaki Dizilerde ve Sinemalarda boy gösterenlerin çoğunluğu ya PKK veya LGBT yı savunan sefiller, gafiller ve hainler. Bu GÜRÜH.Asla Bizden değil bunu unutmayalım.

559
41
yanıtYanıtla
pederpan:

Adamsın Burak Haktanır, Seni de unutmayacağız Merve Dizdar

387
25
yanıtYanıtla
Türk 182:

Nasil bir zihniyet sen kimsin kime neyi ithaf ediyorsun ,hainleri destekliyende haindir,birde odul almismis

397
14
yanıtYanıtla
Ali Çelik:

Vatan hainleri ne pirim vermeyin devlet vatandas Bir olup bunların hepsini televizyon dan silmeli

368
20
yanıtYanıtla
Kemal ALBAYRAK:

ekranı yönetenlerin bir çoğu din ve vatan düşmanıdır. ve böyle sanatcılarda ekrandan düşmemek için he rşeyi yaparlar emin olun

249
14
yanıtYanıtla
Hesna Güngör:

Sizi sevip izleyen bize de yaziklar olsun

248
14
yanıtYanıtla
deli ceyhanlı:

Allah'a şükür hiçbirini tanımıyor çünkü türk dizi ve filmlerini izlemiyorum yanlız şunu ögrendim sanat camiasında pkklıların eline geçmiş

255
6
yanıtYanıtla
Alkurt:

SIZ HEPINIZ AZIZ VE ASİL TÜRK ASKERINE KURBAN OLUN..KIMDIR BU SANATCI BOZUNTULARI, ALKIS TUTANLARDA SUCLU DESTEK VERENLERDE. ORADA KARSI CIKAN GENCI KUTLARIM.

248
9
yanıtYanıtla
ERKAN :

nerde barış dediği için tutuklandı. alenen kimyasal silah kullandığına dair iftira attı. bu kadına destek verenlerinde araştırılması lazım.

210
20
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Git özgür özeli de araştır o zaman hadi. Sezgini de araştır. Cananı da. Hepsi bu şahsı savundular bu durumdan sonra.

yanıt25
yanıt6
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title