Haberler

4 şehrimizde kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi

Güncelleme:

Trabzon ve Artvin'de olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için eğitime 1 gün ara verildi. Hakkari ve Giresun'un bazı ilçelerinde ise tüm kademelerde eğitim ve öğretim 1 gün tatil edildi.

Ülkenin kuzeydoğu ve doğu bölgelerinde etkili olan soğuk ve yağışlı hava nedeniyle kar tatili haberleri peş peşe geldi. Trabzon ve Artvin yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için eğitime 1 gün ara verildi. Hakkari ve Giresun'un bazı ilçelerinde ise tüm kademelerdeki okullar için tatil kararı alındı.

TRABZON

Trabzon'da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için eğitime 1 gün ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, karın etkili olduğu kentte tüm mahalle yollarının açık olduğu belirtildi.

Trabzon'da Taşımalı Eğitime 1 Gün Ara Verildi

Meteorolojik raporlar doğrultusunda bu gece buzlanma riski bulunduğu aktarılan açıklamada, Trabzon'daki tüm ilk ve orta dereceli okullarda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde yarın, sadece taşımalı eğitim yapan öğrenciler için eğitime ara verildiği kaydedildi. Açıklamada, engelli ve hamile kamu personelinin de aynı gün idari izinli sayılacağı bildirildi.

Trabzon'da Taşımalı Eğitime 1 Gün Ara Verildi

GİRESUN

Giresun'un bazı ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın eğitime ara verildiği bildirildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kar ve buzlanma riskinden ötürü Çanakçı ilçesindeki tüm okullarda, Espiye, Tirebolu, Görele ve Eynesil ilçelerinde ise köy okullarında eğitime yarın ara verildiği belirtildi.

Trabzon'da Taşımalı Eğitime 1 Gün Ara Verildi

Açıklamada, Espiye, Tirebolu, Görele, Eynesil, Doğankent ve Güce ilçelerinde taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerin de bir gün izinli sayılacakları kaydedildi.

Trabzon'da Taşımalı Eğitime 1 Gün Ara Verildi

ARTVİN

Artvin ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı sonrası yaşanan buzlanma nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

Trabzon'da Taşımalı Eğitime 1 Gün Ara Verildi

Artvin Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimizde gerçekleşen olumsuz hava koşulları sonrası meteorolojik raporlar doğrultusunda bu gece buzlanma riski bulunduğundan illerimizdeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde 15 Ocak 2024 Pazartesi günü sadece taşımalı eğitim yapan öğrencilerimiz için eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir." denildi.

Trabzon'da Taşımalı Eğitime 1 Gün Ara Verildi

HAKKARİ

Hakkari'de de olumsuz hava şartları ve kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Valilikten yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde son 3 gündür devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitimde yaşanabilecek olumsuzluklar ve muhtemel buzlanma riski düşünülerek, 15 Ocak 2024 Pazartesi günü ilimiz genelinde yükseköğretim kurumları hariç tüm okul öncesi eğitimi veren kreş, anaokulu, ilk ve orta dereceli eğitim kurumları ile özel öğretim kursları, Halk Eğitim Merkezleri Rehberlik ve Araştırma Merkezlerindeki eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumunda çalışan hamile ve engelli personeller de söz konusu tarihte idari izinli sayılacaktır." denildi.

Kaynak: AA / Güncel

Hakkari Giresun Trabzon Artvin Tatil Ulaşım Valilik Hava Durumu Eğitim Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Hüso Fıso:

Bir ülkede okullar hava şartlarından kapanıyorsa bu o ülkenin geri kalmışlığını gösterir

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title