Haberler

İstanbul'da Kemal Sunal Müzesi açıldı

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadıköy'de Kemal Sunal Müzesi açıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açılışını yaptığı müzede Sunal'ın eşi ve kızı da yer aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) yapılan Kadıköy 60. Yıl Göztepe Parkı'ndaki Kemal Sunal Müzesi açıldı.

İMAMOĞLU VE GÜL SUNAL ARASINDA "DONDURMA" DİYALOĞU

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, herkesin yüzünü gülümseten, aynı zamanda düşündüren çok kıymetli bir sanatçının müzesini açıyor olmanın gururunu yaşadığını söyledi. Çok değerli bir iş yaptıklarını anlatan İmamoğlu, "Bu fikri bana ilk kez açıp, heyecanla karşılamama vesile olan Sunay Akın'a hepinizin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Bana dedi ki 'böyle böyle bir şey var'. Tabii heyecanla karşıladım. Sonra bir araya geldik, ilginç bir şey oldu. Bu konular konuşuldu, edildi ve sonra buluştuk. Sağ olsun, yemek diye gittik ama Gül abla sadece kahveyle bizi uğurladı." ifadesini kullandı.

Bu açıklamanın üzerine Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, "Dondurma yedirdim." dedi. İmamoğlu ise "Hatırlamıyorum. Yemekten bahsediyoruz, dondurmayla bizi yollayacak. Neyse..." cevabını verdi.

İstanbul'da Kemal Sunal Müzesi açıldı

İMAMOĞLU: KEMAL SUNAL İYİ ADAM, BEN DE İYİ ADAMMIŞIM

Kadıköy'deki müze binasından bahsettiğini anlatan İmamoğlu, şunları kaydetti: "Konuşurken ben de burada böyle bir binadan bahsettim. Meğerse öyle bir parkı ve öyle bir binayı tariflermişim ki, rahmetli Kemal Sunal'ın aslında evini tarif etmişim kader ya. Annem der, 'Allah seni hep iyi insanlarla karşılaştırsın.' Demek Kemal Sunal da iyi adam, ben de iyi adam... Birbirimizi böyle bulmuşuz ve adreslemişiz yani." İlçeyle ilgili anısını aktaran İmamoğlu, "Ben de burada büyüdüm. Benim aslında 5-6 yılım Göztepe'nin içinde geçti. Sonra eşim beni ikna edince evlenmeye, mecburen evlendik" diye konuştu.

İstanbul'da Kemal Sunal Müzesi açıldı

GÜL SUNAL: BU MÜZEYİ KEMAL SUNAL DÜŞÜNDÜ

Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal da konuşmasında "Ne diyeceğimi bilemiyorum. Hiçbir konuşma hazırlamadım tabii ki. Sadece Kemal'i alkışlamak istiyorum. Bu güzel duyguyu, gururu bize yaşattığı için her zaman minnettarım. Tabii ki bu müzeyi biz hep düşündük. Daha doğrusu Kemal düşündü. 'Bu eşyalar ne olacak' dediğim zaman, 'Belki bir gün bir müze olur' diyordu. O müzeyi şimdi Ekrem başkanım gerçekleştirdi" ifadelerine yer verdi.

İstanbul'da Kemal Sunal Müzesi açıldı

"SUNAY AKIN'A BAMBAŞKA BİR MİNNET BESLİYORUM"

Sunay Akın'a da teşekkür eden Sunal, "Ve asla hakkını ödeyemeyeceğim Sunay Akın... Bunu akıl edip de böyle bir yerde sizlerle buluşturduğu için, ona bambaşka minnet duyguları besliyorum. Kemal'in bu gördüğünüz 10'da 1'i kadar eşyası. Oyunculuğa başladığı ilk günden itibaren, sakalını, bıyığını, yüzüne sürdüğü patı, kaşının kalemini… Şöhret olmayı hayal bile edemezken, biriktirdiği arşivi bu. Onun için çok değerli" dedi.

İstanbul'da Kemal Sunal Müzesi açıldı

"Kemal Sunal Müzesi'nden çok, bir insanın yaptığı işe, hayatına sanatına, ailesine, vatanına nasıl değer verdiğini gördüğümüz bir sergi olacak bu" diyen Sunal, "Bir insan kendine bu kadar değer veriyorsa, yaptığı her şeyi özenle saklıyorsa ve kendi önemini, kendi belirliyorsa -ki öyle olmuş- o zaman biz de Kemal'i çok önemsiyoruz ve burada onun için buluştuk. Tekrar çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

KEMAL SUNAL'IN AİLESİ TAM KADRO YER ALDI

Konuşmaların ardından İmamoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, merhum Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, çocukları Ali ve Ezo Sunal, kardeşleri Cemil ve Cengiz Sunal ile beraberindekiler kurdele keserek müzeyi gezdi.

Müzede, 2000 yılında vefat eden usta sanatçının film afişlerinden kişisel eşyalarına, giydiği kostümlerden özel hatıralarına birçok obje sergileniyor.

İstanbul'da Kemal Sunal Müzesi açıldı

İstanbul'da Kemal Sunal Müzesi açıldı

İstanbul'da Kemal Sunal Müzesi açıldı

İstanbul'da Kemal Sunal Müzesi açıldı

İstanbul'da Kemal Sunal Müzesi açıldı

İstanbul'da Kemal Sunal Müzesi açıldı

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Kemal Sunal İstanbul Kadıköy Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (46)

Alperen:

Çok güzel şey olmuş canım zaten ya heykelyaparlar yada böyleboşişlerle uğraşırlar ellerinbaşka birişgelmez bu millet için bu memleket için bunlarınhayırlı birşey yaptılkarı görülmüş birşeymi ikiside birbirini bulmuş benim küçük oğlanbile bunlardan akıllı hiçdeğilse iyiişler yapıyor.

313
628
yanıtYanıtla
Mehmet Kilinc:

Hep heykel yada tatil başka birşey bilmez yanılıyormuyum?

272
381
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Heykele allerjin var galiba heykele tukurenlerdensin sende heykelden korkmayin cani yok onun uygarligi sanat gelistirir camiden eve evden camiye gitmeler degil

yanıt286
yanıt130
Benim Kkk:

Su anda rahatini sanatci kimligi olanalea borclusun senin gibi gelenekciler hep karsi ciktilad uygarliga bak onlarin urettigi telefonu elektrigi kullaniyorsun bak swni bile dusunerek senin yazini bile insanalrin okuyabilecegi sistemi eline tutusturmuslar senin mantikdakiler toplu igneyi bile uretemez baskalarinin sirtindan gecinirler uygarlik senin kafadakilerin yolu degil bos yere yorulma

yanıt159
yanıt47
Akk:

İstanbul'u n okadar çok sorunu varken....

225
323
yanıtYanıtla
Deniz Özdemir :

Emeklilerin sorunu gibi mesela,emeklilere 10 bin verecek valla sanki Türkiye'yi yönetiyor öyle beklentiler var adamdan komik.Yol ,metro ,fakirliği çöz ,emeklilere yardım et,öğrencilere yardım et ,işsizliği onle adam ülke yonetiyo heralde haberimiz yok

yanıt197
yanıt59
Alperen:

Deniz Özdemir Ben emekliyim benim adıma konuşma geçim sıkıntısı olsanda bu vatanı seven her insan gibi emeklide vatanını hiçbirşeye değişmez bu günlerde geçer ama bu vatan hainlerin eline geçerse ıraka suriye döneriz şuandaki demle demlenen muhalefetin derdide buülkeyi pkkterör örgütüneteslim etmek çünkü ikisininde seçmenprofiline bakın aynı özellikle kırsalkesimlerde.

yanıt77
yanıt166
Fuat Gençoğlu:

yaaa evet bu vatan ele geçerse geçerse diye diye memleket suriyeli çöplüğü oldu da tek emeklide değil asgari ücret alan adam kirasını ödeyemezken sanki başkası gelse vatan gidecek :)) neyse ya din spor tartışması bile ok ama burda sizler daha yorucusunuz vakit kaybı olmadan hayırlı günler :)

yanıt128
yanıt40
Benim Kkk:

Onu ulkeyi yonetene soyleyeceksin belediye baskanina degil

yanıt165
yanıt38
ölümlü insan:

Alperen denen vatandaş komadasın sanırım şuanda zaten Türkiye’de dolu mülteci var turizm işinde çalışıyorum taksimde.Taksime eğer işin düşerse oradaki ilanlara bak T.C kimliği satılıyor

yanıt34
yanıt22
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title